Show
lines
Összesen
31
lines found

Archívum

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést a következő generációs Intel® Xeon® termékcsaládba, amely egy új, innovatív platformarchitektúrára épül. Az Intel következő generációs szerverplatformja 2024-ben erős P-magos teljesítményt nyújt majd a kritikus munkaterhelésekhez, beleértve az AI-t, és innovatív E-magos hatékonyságot a felhőben való versenyképességhez.
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti termékcsaládját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az Intel® Arc™ Pro A60 és Pro A60M az Intel® Arc™ Pro A-sorozatú professzionális grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) új tagjai.
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az Ubiquititől, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra globális vezetőjétől. Ez az elismerés az ASBIS -mint disztribútor -magas hatékonyságának és a Ubiquiti -mint gyártó- gyümölcsöző együttműködésének eredménye.
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 éves évfordulóját ünnepli, amely az üzleti folyamatok és az oktatás egyszerűsítését szolgáló innovatív megoldások egy évtizedét jelenti. A vállalat az EMEA-régió 30 országában van jelen, bővített termékcsaláddal és megerősített csapattal.
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet fejlődésével a szervezeteknek átfogó platformot kell használniuk a kiberbiztonság elérése érdekében, amely azonban nem korlátozhatja a szervezetek alapvető termelékenységét kiszolgáló funkciókat és lehetővé kell tennie a szervezetek számára, hogy megfeleljenek a szabályozási és megfelelési előírásoknak. Mindezek megvalósítása nem könnyű feladat, a választott technológia jelentős szerepet fog játszani a biztonsági beruházások eredményességében - most és az elkövetkező években.
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több mint 25 országban érhető el.
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével az Intel jelentős teljesítménynövekedést ért el az iparág vezető Intel gyorsítókkal és a wattonkénti teljesítmény javításával olyan kulcsfontosságú munkaterhelésekben, mint az AI, az adatelemzés, a nagy teljesítményű számítástechnika (HPC) és mások.
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi Red Dot Award 2023 díjat.
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol össze masszív, 1-Exaflop, 144TB GPU-ba a generatív AI, ajánlórendszerek, adatfeldolgozás óriási modelljeihez
Június 05, 2023
Create. Visualize. Inspire. A professzionális grafika következő generációja.
Május 31, 2023
A Microsoft Build 2023 konferenciáján az Intel és a Microsoft előzetesen bemutatja az Intel hamarosan megjelenő Meteor Lake kliens PC processzorainak AI-képességeit.
Május 25, 2023
Az RDNA™ 3 architektúrával működő AMD Radeon™ RX 7600 grafikus kártyával soha nem látott teljesítményt, látványt és hatékonyságot élvezhetsz 1080p felbontású játékoknál és streamelésnél.
Május 18, 2023
Akár 480 maggal, 32 TB memóriával és 12 GPU-val ezek a rendszerek valós időben képesek generatív AI-t működtetni SAP és Oracle folyamatokon
Május 17, 2023
Az ASBIS üdvözli a Midea a hűtés, ventilátor és fűtés termékkategóriáit az okosmárkák választékában, bővül a Smart Brand Portfolio!
Május 17, 2023
Ez a negyedik év, hogy az Infinidat elnyerte a Gartner Peer Insights Customers' Choice elismerését a végfelhasználók véleménye és értékelései alapján világszerte.
Április 17, 2023
Egy évszázadnyi találékonyság és luxus a szórakoztatóelektronikában
Április 12, 2023
A Bang & Olufsen bemutatja a Beosound A9 és a Beosound 2 otthoni hangszórók új generációját
Április 05, 2023
Kiemelkedő tervezésért és okos termék innovációjáért kapott Red Dot dizájndíjat az AENO Premium Eco Smart Heater terméke
Március 29, 2023
A legújabb 4x4 hüvelykes NUC a 13. generációs Intel Core processzorral komolyan veszi az üzletet.
https://www.asbis.hu/info/newsarchive
Válasszon évet
All months