Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Prestigio Solutions évforduló: Az üzleti folyamatok és az oktatás terén elért 10 éves eredmények, innováció

Július 19, 2023

Prestigio Solutions

Prestigio Solutions évforduló: Az üzleti folyamatok és az oktatás terén elért 10 éves eredmények, innováció

A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 éves évfordulóját ünnepli, amely az üzleti folyamatok és az oktatás egyszerűsítését szolgáló innovatív megoldások egy évtizedét jelenti. A vállalat az EMEA-régió 30 országában van jelen, bővített termékcsaláddal és megerősített csapattal.

A Prestigio Solutions útja 2013-ban kezdődött a Prestigio márkanév alatt a Multiboard interaktív táblával. Mára a Prestigio Solutions vezető független márkává és bejegyzett védjeggyé nőtte ki magát és kiváló audiovizuális megoldásokat kínál az EMEA 30 országában a B2B, B2G és B2E szegmensek ügyfelei számára. 

A 10 év alatt az exponenciális növekedés számos eredményt hozott. A Prestigio Solutions jelentős előrelépést ért el a vezeték nélküli technológiák terén. A Windows PC-k már támogatják a WiFi-t és a 3G/LTE csatlakozást SIM-kártyával. A vállalat megoldásai felbecsülhetetlen értékűvé váltak az olyan szociálisan fontos intézmények számára, mint az iskolák, egyetemek és kormányzati szervek.  A vállalkozások körében is egyre növekvő közösség használja a készülékeket és szolgáltatásokat. A Prestigio Solutions termékek sajátja a vezeték nélküli közvetítés - szinte bármely számítógépről, laptopról vagy mobileszközről másodpercek alatt és egyszerre.

A Prestigio Solutions jelenleg 5 termékkategóriát kínál, köztük a Multiboardot (interaktív panelek), az interaktív digitális kijelzőket, a videokonferencia-rendszereket, az üzleti, oktatási és kiskereskedelmi szoftvereket, valamint a tartozékok teljes választékát, mint például a táblagépek, monitorok, interaktív panelek, LCD és LED videofalak. A vállalat székhelye Cipruson található, Európában és Kínában pedig korszerű gyártási, tervezési és műszaki létesítményekkel rendelkezik.

A Prestigio Solutionsnél a minőség kulcsfontosságú. Kiterjedt portfóliónk olyan termékekből áll, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak. Ezt számos tanúsítvány igazolja, többek között az ISO 9001 és ISO 14001, a CE, a RoHS, az energiahatékonysági és sok más tanúsítvány.

A vállalat stratégiai partnerséget köt az iparág vezetőivel, hogy innovatív és hatékony informatikai megoldásokat hozzon létre a piac számára. A Prestigio Solutions sikeresen fejlesztett és vezetett be kivételes termékeket a videokonferencia rendszerek és szoftverek kategóriájában, elnyerve ezzel a partnerek és ügyfelek bizalmát és hűségét.

A Prestigio Solutions évtizedes elkötelezettséget mutat az innováció, az üzleti eljárások optimalizálása és az oktatás támogatása iránt. A vállalat eltökélt szándéka, hogy továbbra is a fejlődés motorja legyen, és élvonalbeli megoldásokat fejlesszen ki az üzleti és oktatási élet jövője érdekében.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://prestigio-solutions.com/

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.