Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Prestigio Solutions évforduló: Az üzleti folyamatok és az oktatás terén elért 10 éves eredmények, innováció

Július 19, 2023

Prestigio Solutions

Prestigio Solutions évforduló: Az üzleti folyamatok és az oktatás terén elért 10 éves eredmények, innováció

A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 éves évfordulóját ünnepli, amely az üzleti folyamatok és az oktatás egyszerűsítését szolgáló innovatív megoldások egy évtizedét jelenti. A vállalat az EMEA-régió 30 országában van jelen, bővített termékcsaláddal és megerősített csapattal.

A Prestigio Solutions útja 2013-ban kezdődött a Prestigio márkanév alatt a Multiboard interaktív táblával. Mára a Prestigio Solutions vezető független márkává és bejegyzett védjeggyé nőtte ki magát és kiváló audiovizuális megoldásokat kínál az EMEA 30 országában a B2B, B2G és B2E szegmensek ügyfelei számára. 

A 10 év alatt az exponenciális növekedés számos eredményt hozott. A Prestigio Solutions jelentős előrelépést ért el a vezeték nélküli technológiák terén. A Windows PC-k már támogatják a WiFi-t és a 3G/LTE csatlakozást SIM-kártyával. A vállalat megoldásai felbecsülhetetlen értékűvé váltak az olyan szociálisan fontos intézmények számára, mint az iskolák, egyetemek és kormányzati szervek.  A vállalkozások körében is egyre növekvő közösség használja a készülékeket és szolgáltatásokat. A Prestigio Solutions termékek sajátja a vezeték nélküli közvetítés - szinte bármely számítógépről, laptopról vagy mobileszközről másodpercek alatt és egyszerre.

A Prestigio Solutions jelenleg 5 termékkategóriát kínál, köztük a Multiboardot (interaktív panelek), az interaktív digitális kijelzőket, a videokonferencia-rendszereket, az üzleti, oktatási és kiskereskedelmi szoftvereket, valamint a tartozékok teljes választékát, mint például a táblagépek, monitorok, interaktív panelek, LCD és LED videofalak. A vállalat székhelye Cipruson található, Európában és Kínában pedig korszerű gyártási, tervezési és műszaki létesítményekkel rendelkezik.

A Prestigio Solutionsnél a minőség kulcsfontosságú. Kiterjedt portfóliónk olyan termékekből áll, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak. Ezt számos tanúsítvány igazolja, többek között az ISO 9001 és ISO 14001, a CE, a RoHS, az energiahatékonysági és sok más tanúsítvány.

A vállalat stratégiai partnerséget köt az iparág vezetőivel, hogy innovatív és hatékony informatikai megoldásokat hozzon létre a piac számára. A Prestigio Solutions sikeresen fejlesztett és vezetett be kivételes termékeket a videokonferencia rendszerek és szoftverek kategóriájában, elnyerve ezzel a partnerek és ügyfelek bizalmát és hűségét.

A Prestigio Solutions évtizedes elkötelezettséget mutat az innováció, az üzleti eljárások optimalizálása és az oktatás támogatása iránt. A vállalat eltökélt szándéka, hogy továbbra is a fejlődés motorja legyen, és élvonalbeli megoldásokat fejlesszen ki az üzleti és oktatási élet jövője érdekében.

További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://prestigio-solutions.com/

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.