Az ASUS NUC a kisméretű eszközök, készletek és elemek széles portfóliója, amely lehetővé teszi, hogy a különböző üzleti igényeknek és követelményeknek megfelelő rendszert hozzunk létre.

Nagy teljesítményű, nyílt platform kompakt formában, bármilyen méretű projektekhez

Minőség, hosszú távú megbízhatóságra az ASUS a garancia

A legújabb technológiákat úgy tervezték, hogy hihetetlenül kis helyen működjenek együtt

ASUS NUC minden piacra

Ügyfél és üzlet

Edge Compute

Játék és alkotás

Az ASUS NUC Essential és Pro Mini PC-k és készletek kicsik, okosak és az ügyfél, az üzlet sikeréhez vannak beállítva.

- Akár mini-PC-re, akár készletre van szüksége, az ASUS NUC biztosítja a vállalkozásához szükséges megoldást.

Az ASUS NUC Rugged, a Performance és az Element mindent támogat az egy képernyőtől a többpaneles kijelzőfalakig.

- Használja ki a moduláris számítástechnika előnyeit a költséghatékony felépítés és a nagyobb termelékenység érdekében.

Az ASUS NUC Extreme és Enthusiast termékek biztosítják az építőelemeket egy nagy teljesítményű PC létrehozásához a játékhoz és a tartalomkészítéshez.

- Készítsd el pontosan azt a rendszert, amire szükséged van, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnöd a teljesítményben.

 

 

 

     

Optimalizált robusztusság, intelligencia, rugalmasság és kezelhetőség, integrált hardver- és szoftvermegoldásokkal. Az ASUS NUC megoldások kemény körülmények között is alkalmazhatók gyárakban, üzemekben, összeszerelő sorokon és ipari környezetben.

 Tudjon meg többet >>

Kompakt formavilágával és több elemével az ASUS NUC kiváló környezeti alkalmazkodóképességet, gazdag csatlakoztathatóságot és erőteljes bővíthetőséget kínál — a beágyazott kiskereskedelmi, kioszk és Point-of-Sale (PoS) megoldásokhoz.


 Tudjon meg többet >>

 
 

   
 

Optimalizált készletek és elemek rugalmas testreszabási lehetőségekkel, különböző formákban, hogy az összes orvosi felszerelési térben bevethetők legyenek. A NUC-ok vezető szerepet töltenek be az intelligens egészségügyben, beleértve a kórházi környezetet, a telemedicinát és az orvosi számítástechnikát.

 További információk >>

Az ASUS innovatív technológiái javíthatják a biztonságot, csökkenthetik a torlódásokat és a károsanyag-kibocsátást, valamint növelhetik a hozzáférhetőséget és a kényelmet. A szélsőséges környezetekre is felkészült NUC ideális a kültéri és félig kültéri intelligens közlekedési megoldásokhoz.

 Tudjon meg többet >>

 
 

   
 

A helyszűkös környezetekbe való illeszkedés és az edge computing és az ipari IoT hihetetlenül széles körű támogatása révén az ASUS NUC számos felhasználási lehetőséget mutat, beleértve a kioszkokat, a több kijelzős falakat, a tárgyalótermeket, a távegészségügyet, a robotikát és még sok mást.

 Tudjon meg többet >>

A több perifériát és 4K-s monitorokat támogató, kompakt méretben nyújtott erőteljes teljesítmény teszi az ASUS NUC-t a tökéletes megoldássá a tervezéshez, tartalomkészítéshez, játékhoz, streaminghez és sok máshoz.


 Tudjon meg többet >>

 
         

Contact us