Edgeсore Networks

Az Edgecore Networks vezető szerepet tölt be a nyílt hálózati megoldások világában, teljes skáláját kínálva a Wi-Fi AP-nek, packet transpondereknek, virtuális PON OLT eszközöknek, gateway-eknek, aggregation routereknek; 1G, 10G, 25G, 40G, 100G és 400G OCP Accepted™ switcheknek, melyek kereskedelmi és nyílt forráskódú NOS és SDN is szoftverekkel választhatóak.
Az Edgecore Networks Corporation a vezető hálózati ODM, az Accton Technology Corporation százszázalékos tulajdonú leányvállalata.

 

Cloud Data Center

Az Edgecore Networks a hardverek széles választékát kínálja a nyílt hálózatok bevezetéséhez, akár 1G, 10G, 25G és 40G, vagy akár 100G és 400G között. 

 • 400G - ADATKÖZPONT
  Az iparág első 400G-s kapcsolója a sávszélesség következő szintjét nyújtja a webes adatközpontok struktúráihoz. Ideális választás a nagysebességű gerinchálózati összeköttetésekhez a sávszélességigény növekedésekor.
 • P4 - PROGRAMOZHATÓ SOROZAT 
  A Facebook Wedge 100 dizájnján alapuló, teljesen programozható switch, lehetővé teszi a hálózatüzemeltetők számára a rugalmasság és a kapacitás növelését 25G és 100G hálózatokkal.
 • 100G - ADATKÖZPONT 
  Nagy teljesítményű "bare-metal" eszközök adatközpontok számára TOR és gerinchálózati használata, non-blocking megoldásként a laposabb és skálázható architektúrák kialakításához.

 

SONiC - a nyílt operációs rendszer

Enterprise SONiC Distribution by Edgecore: megerősített, nyílt SONiC (Soſtware for Open Networking in the Cloud) disztribúció, mely az Edgecore Open Networking switcheken fut. A SONiC közösséget a Microsoſt és számos kulcsfontosságú szereplő - köztük az Edgecore - vezeti, hogy egy robusztus és megbízható szoftver- infrastruktúrát alkosson, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy nagymértékben hordozható, skálázható adatközponti hálózatokat építsenek ki.

 

Enterprise Switchek

Az Edgecore Networks a menedzselt switchek teljes skáláját kínálja a különböző telepítési követelményeknek megfelelően, a kis- és középvállalati felhasználóktól kezdve a nagyvállalati és a szolgáltatói szintű megoldásokig, az egyszerű web-okos switchektől a Layer 2, Layer 3 és ipari switchekig. A különböző termékek különböző portkombinációkkal, valamint PoE opciókkal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a piaci követelményeknek, a skálázhatóságra és rugalmasságra helyezve a hangsúlyt. A menedzselt kapcsolók mindegyike az Edgecore Networks saját fejlesztésű EdgeCOS szoftverével érkezik.

 

Telekommunikáció

Az Edgecore az OCP Accepted nyílt hardverek széles portfólióját kínálja, beleértve a cell-site átjárókat, aggregation switcheket, core routereket, szélessávú OLT-ket és optikai csomagtranszpondereket a különböző alkalmazások és vertikális piacok számára. 

 • ACCESS ROUTEREK
  Disaggregated Cell Site Gateways (DCSG) a 2G/3G/4G és 5G mobilinfrastruktúrákhoz. .
 • PACKET OPTICAL
  Az iparág első moduláris, nyílt forráskódú, szétválasztott, nyílt hálózati transzpondere jelentősen hozzájárult a Telecom Infra Projekthez (TIP)-hez. Adatközpontok összekapcsolása DCO koherens optikával, nagy távolságok között.
 • AGGREGATION ÉS CORE ROUTEREK
  Az Edgecore nagy teljesítményű, cellaalapú "szerkezeti" interfészekkel rendelkező útválasztó platformja tökéletes a szolgáltatói, adatközponti hálózati alkalmazásokhoz. A rendszer támogatja a mély csomagpuffereket és a külső TCAM-okat a kiterjedt útválasztási és skála statisztikák gyűjtése érdekében.

 

Vezeték nélküli megoldások

A vállalati, egyetemi és vendéglátóipari piacokra összpontosítva az Edgecore Networks integrált Wi-Fi megoldásokat kínál komplex Wi-Fi környezetekhez, biztosítva a nagy teljesítményű, rugalmas és költséghatékony vezeték nélküli élményt.

 • ecCLOUD - A CLOUD CONTROLLER
  Egységesen biztosít átláthatóságot és ellenőrzést a vezetékes és vezeték nélküli eszközök tekintetében, egyszerűsítve az egy- vagy több telephelyes hálózat telepítését, kezelését és felügyeletét.
 • VEZETÉK NÉLKÜLI HOZZÁFÉRÉSI PONTOK
  Az Edgecore beltéri és kültéri vezeték nélküli hozzáférési pont portfóliója a legújabb Wi-Fi szabványokat és technológiákat használja minden típusú telepítéshez, optimális Wi-Fi élményt biztosítva. A központosított kezeléssel, a fejlett QoS funkciókkal és a vállalati szintű biztonsággal az Edgecore segít a szervezeteknek minimalizálni mind a kockázatokat, mind a költségeket.
 • TERRAGRAPH MINŐSÍTETT 60GHz MEGOLDÁS
  Az Edgecore Terragraph tanúsított termékei a 60 GHz-es, már milliméteres sávot használnak a több gigabites vezeték nélküli kapcsolat biztosításához, lehetővé téve az optika-szerű vezeték nélküli hálózatok gyors kiépítését. A 60 GHz-es, milliméteres sáv páratlan teljesítményt nyújt, mivel egyesíti a külön engedélyek nélküli sávok használatának előnyeit és az interferencia nélküli működést.

 

Optika és kábelezés

Az Edgecore Networks csatlakoztatható moduljai a teljes termékpalettán optikai- és rézalapú összeköttetéseket biztosítanak. Rugalmasan bővíthető médiatípus (réz/optika), sebesség (Fast Ethernet, Gigabit Ethernet vagy 10/25/40/100/400G Ethernet) és távolság (100 métertől 80 kilométerig) szerint. SFP, SFP+, SFP28, QSFP+, QSFP28 és QSFP-DD modulok széles választékával. Az Edgecore transceiverek a switchekkel és a SONiC-el való kompatibilitás tekintetében teszteltek.