A GIGABYTE-ról

A GIGABYTE átfogó termékcsaládot kínál “Upgrade Your Life!” jelmondattal. A GIGABYTE a fogyasztói-, üzleti-, játék- és felhőrendszereket felölelő szakértelmével a kutatás és az innováció segítségével következetesen kielégíti a felhasználói igényeket.

A GIGABYTE díjnyertes termékeiről, többek között alaplapokról, grafikus kártyákról, laptopokról, mini PC-kről és egyéb PC alkatrészekről és kiegészítőkről híres és a szabadalmaztatott DualBIOS™ és Ultra Durable™ technológiákkal forradalmasította a PC ipart.

A PC-technológia szakértőjeként a GIGABYTE készen áll arra, hogy az üzleti szerverek és a felhőrendszerek terén is kiterjessze hatókörét az AI és az AloT alkalmazásokat integráló hardver- és szoftvermegoldásokkal, hogy ideális infrastruktúrát alakítson ki az 5G jövőbeli kilátásaihoz.

Bővebb információért látogasson el a: www.gigabyte.com/Enterprise weboldalra.

Vállalati szerverek és megoldások

  • AI Platform // AI Training Server | AI Inference Server 

Feldolgozási teljesítmény, nagy mennyiségű adat, gyors hálózat és gyorsítók mind egy skálázásra kész HPC és/vagy AI szervermegoldássá állnak össze.
Alkalmazások: Mélytanulás // Tudományos elemzés és szimuláció // Szoftveresen definiált tárolás // Küldetéskritikus munkaterhelések

  • High-Performance Computing szerver

Feldolgozási teljesítmény, nagy mennyiségű adat, gyors hálózat és gyorsítók mind egy skálázásra kész HPC és/vagy AI szervermegoldásban egyesülnek.
Az alkalmazások közé tartoznak: Mesterséges intelligencia // Mélytanulás // Tudományos elemzés és szimuláció // Küldetéskritikus munkaterhelések

  • Tárolókiszolgáló

Kapacitás, megbízhatóság és tárolási rugalmasság jellemzi ezeket a vállalati és adatközpontokba szánt tárolókiszolgálókat. Gyors írási/olvasási sebességet kínálnak NVME-meghajtókkal, valamint vállalati minőségű SATA- és SAS-meghajtókkal 2,5" és 3,5" kialakítással. Ezek a szerverek jól skálázhatóak az adatintenzív munkaterhelések teljesítéséhez.
Alkalmazások közé tartoznak: Szoftveresen definiált tárolás (SDS) // Big Data // Cloud Hosting munkaterhelések // Backup szerver // Multimédia szerver

  • Hálózati kiszolgáló

Biztonságosan kezeli a fájlok és alkalmazások használatát irodai környezetekben, miközben nagy mennyiségű adatot tárol.
Az alkalmazások közé tartozik: Fájlok tárolása // Intranet üzemeltetése // Fájlelérés VPN-en keresztül // Megosztott internetkapcsolat // Virtuális kiszolgáló

  • Edge Server

A dolgok internete (IoT) és az 5G hálózatok számára a felhőt használó edge computinghoz valós idejű adatfeldolgozásra van szükség, csökkentett késleltetéssel, a forrásnál. Az edge szervereket olyan helyeken telepítik, amelyek kisebb méretű szervereket igényelnek, ezek a szerverek 500 mm alatti mélységűek.
Az alkalmazások közé tartoznak: Valós idejű megfigyelés // Élő UHD videó streaming // IoT eszközök // Autonóm járművek

  • Vizuális számítástechnika

A vizuális alkalmazásokat kiszolgáló rendszerek a számítógépes grafikától a számítógépes animációig a vizuális számítástechnikai szerverekre támaszkodnak.
Az alkalmazások közé tartoznak: 3D orvosi képalkotás // 3D modellezés // AR/VR az 5G szélén // Virtuális munkaállomás

  • Hyper-converged szerver

Szoftveresen definiált csomópontok fürtje, amely dedikáltan számítási, tárolási, hálózati vagy virtualizációs feladatokat lát el.
Alkalmazások: Edge Computing // Virtuális asztali infrastruktúra (VDI) // Távoli adatközpont-kezelés // Tesztelés és fejlesztés // Fájlok tárolása

  • Embedded Computing 

Embedded IoT megoldás // Ipari alaplap 

  • Hybrid/magán felhőszerver

A szerver erőforrásokat hatékonyan osztják el virtualizációval, és ezek a szerverek rendkívül rugalmasak.
Az alkalmazások közé tartoznak: Weboldalak tárhelye // e-kereskedelmi alkalmazások // Adatbázisok // Fájlok tárolása

  • e-Mobilitás

Telematikai és Edge computing platform elektromos járművek, autonóm vezetés, ADAS, ITS és V2X alkalmazásokhoz

Vegye fel a kapcsolatot az ASBIS szakértőjével!