Az Intel a technológia jövőjét formálja

Az Intel világelső az olyan alapvető termékek és technológiák tervezésében és gyártásában, amelyek a felhőtechnológiák és az egyre intelligensebb, összekapcsolt világ motorjai. Az Intel számítógépes, hálózati és kommunikációs platformokat szállít az ügyfelek széles köre számára, beleértve az eredeti berendezésgyártókat (OEM), az eredeti tervezőgyártókat (ODM), a felhő- és kommunikációs szolgáltatókat, valamint az ipari, kommunikációs és autóipari berendezések gyártóit.

Az Intel a vállalati felelősségvállalás terén is új mércét állít fel, globális hálózatában jelentős változásokat hajt végre. A klímavédelmi megoldások előmozdításától a sokszínűséget és befogadást célzó kezdeményezésekig az Intel egyesíti partnereit, ügyfeleit és globális technológiai portfólióját, hogy valami csodálatosat érjen el.

Gyorsítsa fel növekedését

Az Intel® Partner Alliance-hoz való csatlakozással hozzáférhet a fejlett képzési anyagokhoz és kompetenciákhoz, ösztönzőkhöz, eszközökhöz és támogatáshoz, valamint egy kifinomult webes élményhez, amely előnyhöz juttatja Önt a leginnovatívabb megoldások és szolgáltatások kialakításában és értékesítésében.

Tudjon meg többet a tagság előnyeiről!

Intel termékek

 


Processzorok

Szerver termékek

Intel NUCMemória & tárolás

Rendszerek & eszközök

Vezeték nélküli termékek


Technológiák

Ethernet termékek