Archívum

Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, elnyerte az Infinidat, a vállalati tárolási megoldások vezető szállítója által a 2022-es év marketingpartnerének (EMEA) járó Channel Partner Award-ot.
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC MarketScape 2022-es jelentésében a Pure Storage a világméretű elosztott, skálázható fájlrendszerek vezető kategóriájában szerepel.
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb generációs, az adatközponti infrastruktúrához optimalizált, a rack-méretű AI, felhő és 5G/Edge megoldásokra tervezve.
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, OEM, ODM és ISV körében; illetve bemutatja a megnövekedett teljesítményt az AI, a hálózatépítés és a nagy teljesítményű számítástechnika területén.
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain; valamint a Pica8 Inc., a vállalati hálózati szoftverek vezető, amerikai székhelyű innovátora örömmel jelenti be az együttműködés kezdetét a Pica8 egyedülálló termékcsaládjával az ASBIS EMEA piacokon lévő ügyfelei számára.
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general enterprise IT
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az adatközpont infrastruktúráját.
November 17, 2022
A Supermicro által bemutatja a hamarosan megjelenő 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok által hajtott szerverek és tárolórendszerek széles körű portfólióját
November 17, 2022
Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, amelyek a következő generációs teljesítményt nyújtják a játékhoz és a tartalomkészítéshez
November 11, 2022
Az AMD páratlan teljesítményt, vezető energiahatékonyságot és új generációs architektúrát kínáló 4. generációs AMD EPYC™ processzorokat ajánl a modern adatközpontok számára
November 04, 2022
A világ első játék GPU-ja Chiplet technológiával. Az úttörő AMD RDNA™ 3 architektúrára épülő, chiplet technológiával ellátott AMD Radeon™ RX 7900 sorozatú grafikus processzorok újgenerációs teljesítményt, látványt és hatékonyságot nyújtanak 4K-nál és azon túl is.
November 04, 2022
Az Value-add disztribútor továbbra is elkötelezetten fejleszti az Intel csúcstechnológiák értékesítési csatornáit az EMEA piackokon
Október 27, 2022
Infinidat, a leading provider of enterprise storage solutions, announced that the company has been named a Leader in the 2022 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage, marking the 5th consecutive year that Gartner has recognized Infinidat’s in enterprise storage, including four years in the Primary Storage Magic Quadrant and one year in the Magic Quadrant for general-Purpose Disk Arrays.
Október 07, 2022
Ensure Reliable In-Room Connectivity with a Sleek Wall-Plate AP
Október 01, 2022
A 13. generációs Intel Core asztali processzorok talán a világ legjobb játékélményét és páratlan túlhajtási képességeket kínálnak.
Szeptember 30, 2022
Customers Can Deploy Supermicro Servers for Graphics and Simulation Foundation for Building and Operating Metaverse Applications at Scale— Systems will Support up to 8 NVIDIA L40 GPUs, ConnectX®-7 SmartNICs, and Current and Future CPU Processors from Intel and AMD
Szeptember 29, 2022
Supermicro Introduces Over 20 Building Block Solutions to Enable Customers to Select from 8U, 5U, 4U, 2U, and 1U Systems that Support the New NVIDIA H100 GPU to Optimize AI/ML, HPC, and Inferencing Workloads
Szeptember 26, 2022
AENO, a young dynamic brand of smart household appliances, is expanding its product line and introducing the designer premium eco-friendly smart heater with energy saving infrared and convection heating method and low power consumption.
https://www.asbis.hu/info/newsarchive
Válasszon évet
All months