Show
lines
Összesen
138
lines found

Archívum

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési pont, több térbeli adatfolyam és 6 GHz-es támogatással az interferenciamentes, igényes Wi-Fi megoldás érdekében, nagyméretű környezetekbe.
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és megoldások vezető disztribútora Európa, a Közel-Kelet és Afrika piacain, a közelmúltban disztribúciós megállapodást kötött a Devialet francia céggel, amely az audiótechnológia területének egyik jelentős szakértője.
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, feloldott asztali processzort tartalmaz, amelyek a dobozból kivéve akár 24 magot és 32 szálat, valamint akár 6 GHz-es frekvenciát biztosítanak.
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, 64x800G porttal büszkélkedhet, és optimális választásnak bizonyul az AI/ML munkaterhelésekhez.
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb csúcstermékei, amelyek a kamerák új generációját képviselik, és a rendkívüli teljesítmény és ár-érték arány révén átalakítják a biztonság és a felügyelet világát.
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain, stratégiai megállapodást írt alá az ASUS AIoT üzleti csoporttal a korábban az Intel tulajdonában lévő NUC termékcsalád egész EMEA-régióban történő forgalmazására.
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, megállapodást írt alá a ProMobi Technologies-szal a Scalefusion UEM szoftver disztribúciójára vonatkozóan. Ez a partnerség lehetővé teszi, hogy az ASBIS csúcsminőségű mobileszköz-kezelési megoldásokkal bővítse forgalmazási portfólióját.
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure Storage megoldásokat ügyfeleinek. A Pure Storage modern technológiája az ASBIS piaci szakértelmével kombinálva hatékonyan elégíti ki a vállalkozások növekvő igényeit, és páratlan infrastrukturális megoldásokat biztosít számukra.
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens fűtőberendezéseinek termékcsaládját egy új modellel, az AENO Premium Eco Smart LED Heater termékkel
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést a következő generációs Intel® Xeon® termékcsaládba, amely egy új, innovatív platformarchitektúrára épül. Az Intel következő generációs szerverplatformja 2024-ben erős P-magos teljesítményt nyújt majd a kritikus munkaterhelésekhez, beleértve az AI-t, és innovatív E-magos hatékonyságot a felhőben való versenyképességhez.
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti termékcsaládját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az Intel® Arc™ Pro A60 és Pro A60M az Intel® Arc™ Pro A-sorozatú professzionális grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) új tagjai.
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az Ubiquititől, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra globális vezetőjétől. Ez az elismerés az ASBIS -mint disztribútor -magas hatékonyságának és a Ubiquiti -mint gyártó- gyümölcsöző együttműködésének eredménye.
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 éves évfordulóját ünnepli, amely az üzleti folyamatok és az oktatás egyszerűsítését szolgáló innovatív megoldások egy évtizedét jelenti. A vállalat az EMEA-régió 30 országában van jelen, bővített termékcsaláddal és megerősített csapattal.
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet fejlődésével a szervezeteknek átfogó platformot kell használniuk a kiberbiztonság elérése érdekében, amely azonban nem korlátozhatja a szervezetek alapvető termelékenységét kiszolgáló funkciókat és lehetővé kell tennie a szervezetek számára, hogy megfeleljenek a szabályozási és megfelelési előírásoknak. Mindezek megvalósítása nem könnyű feladat, a választott technológia jelentős szerepet fog játszani a biztonsági beruházások eredményességében - most és az elkövetkező években.
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több mint 25 országban érhető el.
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével az Intel jelentős teljesítménynövekedést ért el az iparág vezető Intel gyorsítókkal és a wattonkénti teljesítmény javításával olyan kulcsfontosságú munkaterhelésekben, mint az AI, az adatelemzés, a nagy teljesítményű számítástechnika (HPC) és mások.
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi Red Dot Award 2023 díjat.
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol össze masszív, 1-Exaflop, 144TB GPU-ba a generatív AI, ajánlórendszerek, adatfeldolgozás óriási modelljeihez
Június 05, 2023
Create. Visualize. Inspire. A professzionális grafika következő generációja.
https://www.asbis.hu/info/newsarchive
Válasszon évet
All months