Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az Intel bemutatja az Intel Arc Pro A60 és Pro A60M GPU-kat

Augusztus 04, 2023

Intel

Az Intel bemutatja az Intel Arc Pro A60 és Pro A60M GPU-kat

Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az Intel® Arc™ Pro A60 és Pro A60M az Intel® Arc™ Pro A-sorozatú professzionális grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) új tagjai.

Az új termékek jelentős teljesítménynövekedést hoznak az Intel Arc Pro családban és gondosan a professzionális munkaállomások felhasználói számára lettek tervezve, akár 12 GB videomemóriával (VRAM) és négy kijelző támogatásával, nagy dinamikatartományú (HDR) és Dolby Vision® támogatással.

Az Intel Arc Pro A-sorozatú grafikus processzorok új lehetőségeket kínálnak a munkaállomás GPU-k terén. A meglévő Intel Arc Pro termékekhez képest az Intel Arc Pro A60 és A60M kétszer annyi PCIe-sávot kínál (16), kétszer nagyobb, 384 gigabájt/másodperc memória-sávszélességet, kétszer annyi dedikált AI Xe Matrix Extensions (XMX) motort (256) és kétszer annyi ray tracing egységet (16). Emellett teljes médiakódolási és dekódolási támogatással is rendelkeznek, beleértve az AV1-et is. Mindezek révén az Intel Arc Pro GPU-k ideálisak a számítógépes tervezéshez és modellezéshez (CAD/CAM), az AI következtetési feladatokhoz és a dedikált üzleti környezetek médiafeldolgozásához.

Az Intel Arc Pro GPU-kat negyedévente megjelenő illesztőprogram-kiadások támogatják a rendszeres teljesítményoptimalizálás érdekében, és az építészeti, mérnöki és építőipari, valamint tervezési és gyártási iparágakban használt vezető munkaállomás-alkalmazások ISV-tanúsítványt kaptak.

Az Intel munkaállomás GPU-kat a média- és szórakoztató alkalmazásokhoz, például a Blenderhez is optimalizálták, és az Intel® oneAPI Rendering Toolkit renderelő és ray tracing könyvtárakat futtatnak, hogy lehetővé tegyék a nagy teljesítményű, nagy valósághűségű vizuális élmények méretarányos létrehozását.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.