Other headlines

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az ...
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az ...
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 ...
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet ...
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több ...
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével ...
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi ...
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol ...
Az Intel bemutatja az Intel Arc Pro A60 és Pro A60M GPU-kat

Augusztus 04, 2023

Intel

Az Intel bemutatja az Intel Arc Pro A60 és Pro A60M GPU-kat

Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az Intel® Arc™ Pro A60 és Pro A60M az Intel® Arc™ Pro A-sorozatú professzionális grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) új tagjai.

Az új termékek jelentős teljesítménynövekedést hoznak az Intel Arc Pro családban és gondosan a professzionális munkaállomások felhasználói számára lettek tervezve, akár 12 GB videomemóriával (VRAM) és négy kijelző támogatásával, nagy dinamikatartományú (HDR) és Dolby Vision® támogatással.

Az Intel Arc Pro A-sorozatú grafikus processzorok új lehetőségeket kínálnak a munkaállomás GPU-k terén. A meglévő Intel Arc Pro termékekhez képest az Intel Arc Pro A60 és A60M kétszer annyi PCIe-sávot kínál (16), kétszer nagyobb, 384 gigabájt/másodperc memória-sávszélességet, kétszer annyi dedikált AI Xe Matrix Extensions (XMX) motort (256) és kétszer annyi ray tracing egységet (16). Emellett teljes médiakódolási és dekódolási támogatással is rendelkeznek, beleértve az AV1-et is. Mindezek révén az Intel Arc Pro GPU-k ideálisak a számítógépes tervezéshez és modellezéshez (CAD/CAM), az AI következtetési feladatokhoz és a dedikált üzleti környezetek médiafeldolgozásához.

Az Intel Arc Pro GPU-kat negyedévente megjelenő illesztőprogram-kiadások támogatják a rendszeres teljesítményoptimalizálás érdekében, és az építészeti, mérnöki és építőipari, valamint tervezési és gyártási iparágakban használt vezető munkaállomás-alkalmazások ISV-tanúsítványt kaptak.

Az Intel munkaállomás GPU-kat a média- és szórakoztató alkalmazásokhoz, például a Blenderhez is optimalizálták, és az Intel® oneAPI Rendering Toolkit renderelő és ray tracing könyvtárakat futtatnak, hogy lehetővé tegyék a nagy teljesítményű, nagy valósághűségű vizuális élmények méretarányos létrehozását.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.