Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az ASBIS disztribúciós megállapodást köt a rendkívül gyorsan növekvő SaaS céggel, a ProMobi Technologies-szal

Október 06, 2023

Az ASBIS disztribúciós megállapodást köt a rendkívül gyorsan növekvő SaaS céggel, a ProMobi Technologies-szal

Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, megállapodást írt alá a ProMobi Technologies-szal a Scalefusion UEM szoftver disztribúciójára vonatkozóan. Ez a partnerség lehetővé teszi, hogy az ASBIS csúcsminőségű mobileszköz-kezelési megoldásokkal bővítse forgalmazási portfólióját.

A termékeket negyvenhat európai országban, valamint a Közel-Keleten és Afrikában válik könnyeddén elérhetővé és további terjeszkedés várható ASBIS-csoport más területein is.

Az ASBIS portfólióját a Scalefusion, a vezető mobileszköz- és végpontkezelő szoftver remekül egészíti ki, amely segít a vállalkozásoknak a mobileszközök és különféle végpontok - köztük okostelefonok, táblagépek, laptopok, robosztus eszközök, POS és digitális táblák - biztonságossá tételében és kezelésében. A Scalefusion megoldásait széles körben használják különböző iparágakban, többek között a gyártás, a kiskereskedelem, a szállítás és logisztika, az építőipar és az ingatlanszektor, a vendéglátás, a távközlés és a szoftverek, az olaj- és gázipar, a közszféra, a pénzintézetek és más, társadalmilag fontos ágazatokban.

“Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy az ASBIS portfólióját a Scalefusion MDM/UEM rendszerrel bővíthetjük, amely hatékony megoldásokat kínál a mobilitással kapcsolatos kihívások kezelésére. Izgatottan várjuk, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű termékeket nyújthassuk, amelyek lehetővé teszik számukra a mobilitás optimalizálását és üzleti tevékenységük javítását. A Scalefusion innovációra és csúcstechnológiára való összpontosítása zökkenőmentesen illeszkedik ahhoz az elkötelezettségünkhöz, hogy mindig az élvonalban maradjunk és ügyfeleinknek a legújabb és leghatékonyabb megoldásokat kínáljuk. Várjuk a sikeres partnerséget, amely előnyös lesz ügyfeleink számára, és megerősíti pozícióinkat az innovatív technológiai megoldások vezető szolgáltatójaként” - mondta Marek Horyl, az ASBIS termékmarketing igazgatója.

“Nagy örömmel csatlakozunk az ASBIS Enterprises Plc-hez, mint Scalefusion disztibúciós partnerhez. Nagyon izgalmas, hogy az ICT, IoT és robotikai termékek vezető értéknövelő forgalmazójaként, fejlesztőjeként és szolgáltatójaként specializáltan összpontosítanak és eredményes tevékenységet folytatnak. Alig várjuk, hogy csapatukkal együttműködve kiterjeszthessük mobileszköz-kezelési és egységes végpontkezelési megoldásunkat kiterjedt viszonteladói hálózatukra” - nyilatkozta Nitesh Bhalotia, a Scalefusion értékesítési vezetője.

A Scalefusionról
A ProMobi Technologies a Scalefusion márkanév alatt vezető, egységes végpontkezelési megoldást kínál. A Scalefusion UEM lehetővé teszi a szervezetek számára a végpontok, köztük okostelefonok, táblagépek, laptopok, robusztus eszközök, POS és digitális táblák, valamint alkalmazások és tartalmak biztosítását és kezelését. Támogatja az Android, iOS, macOS, Windows és Linux eszközök kezelését, és a Scalefusion Remote Troubleshooting segítségével biztosítja az eszközkezelési műveletek racionalizálását. Világszerte több mint 8000 vállalat szabadítja fel valódi potenciálját a Scalefusion segítségével, amelyet számos iparágban használnak, például a szállítás és logisztika, kiskereskedelem, oktatás, egészségügy, gyártás, építőipar és ingatlanügyek, vendéglátás, szoftver és távközlés, pénzügyi szolgáltatások és mások.
További információért látogasson el a
https://www.scalefusion.com weboldalra.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.