Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS disztribúciós megállapodást köt a rendkívül gyorsan növekvő SaaS céggel, a ProMobi Technologies-szal

Október 06, 2023

Az ASBIS disztribúciós megállapodást köt a rendkívül gyorsan növekvő SaaS céggel, a ProMobi Technologies-szal

Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, megállapodást írt alá a ProMobi Technologies-szal a Scalefusion UEM szoftver disztribúciójára vonatkozóan. Ez a partnerség lehetővé teszi, hogy az ASBIS csúcsminőségű mobileszköz-kezelési megoldásokkal bővítse forgalmazási portfólióját.

A termékeket negyvenhat európai országban, valamint a Közel-Keleten és Afrikában válik könnyeddén elérhetővé és további terjeszkedés várható ASBIS-csoport más területein is.

Az ASBIS portfólióját a Scalefusion, a vezető mobileszköz- és végpontkezelő szoftver remekül egészíti ki, amely segít a vállalkozásoknak a mobileszközök és különféle végpontok - köztük okostelefonok, táblagépek, laptopok, robosztus eszközök, POS és digitális táblák - biztonságossá tételében és kezelésében. A Scalefusion megoldásait széles körben használják különböző iparágakban, többek között a gyártás, a kiskereskedelem, a szállítás és logisztika, az építőipar és az ingatlanszektor, a vendéglátás, a távközlés és a szoftverek, az olaj- és gázipar, a közszféra, a pénzintézetek és más, társadalmilag fontos ágazatokban.

“Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy az ASBIS portfólióját a Scalefusion MDM/UEM rendszerrel bővíthetjük, amely hatékony megoldásokat kínál a mobilitással kapcsolatos kihívások kezelésére. Izgatottan várjuk, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű termékeket nyújthassuk, amelyek lehetővé teszik számukra a mobilitás optimalizálását és üzleti tevékenységük javítását. A Scalefusion innovációra és csúcstechnológiára való összpontosítása zökkenőmentesen illeszkedik ahhoz az elkötelezettségünkhöz, hogy mindig az élvonalban maradjunk és ügyfeleinknek a legújabb és leghatékonyabb megoldásokat kínáljuk. Várjuk a sikeres partnerséget, amely előnyös lesz ügyfeleink számára, és megerősíti pozícióinkat az innovatív technológiai megoldások vezető szolgáltatójaként” - mondta Marek Horyl, az ASBIS termékmarketing igazgatója.

“Nagy örömmel csatlakozunk az ASBIS Enterprises Plc-hez, mint Scalefusion disztibúciós partnerhez. Nagyon izgalmas, hogy az ICT, IoT és robotikai termékek vezető értéknövelő forgalmazójaként, fejlesztőjeként és szolgáltatójaként specializáltan összpontosítanak és eredményes tevékenységet folytatnak. Alig várjuk, hogy csapatukkal együttműködve kiterjeszthessük mobileszköz-kezelési és egységes végpontkezelési megoldásunkat kiterjedt viszonteladói hálózatukra” - nyilatkozta Nitesh Bhalotia, a Scalefusion értékesítési vezetője.

A Scalefusionról
A ProMobi Technologies a Scalefusion márkanév alatt vezető, egységes végpontkezelési megoldást kínál. A Scalefusion UEM lehetővé teszi a szervezetek számára a végpontok, köztük okostelefonok, táblagépek, laptopok, robusztus eszközök, POS és digitális táblák, valamint alkalmazások és tartalmak biztosítását és kezelését. Támogatja az Android, iOS, macOS, Windows és Linux eszközök kezelését, és a Scalefusion Remote Troubleshooting segítségével biztosítja az eszközkezelési műveletek racionalizálását. Világszerte több mint 8000 vállalat szabadítja fel valódi potenciálját a Scalefusion segítségével, amelyet számos iparágban használnak, például a szállítás és logisztika, kiskereskedelem, oktatás, egészségügy, gyártás, építőipar és ingatlanügyek, vendéglátás, szoftver és távközlés, pénzügyi szolgáltatások és mások.
További információért látogasson el a
https://www.scalefusion.com weboldalra.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.