Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Red Dot dizájndíj: AENO Premium Eco Smart fűtőtest!

Június 19, 2023

Red Dot dizájndíj: AENO Premium Eco Smart fűtőtest!

Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi Red Dot Award 2023 díjat.

AENO

 Az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezés a Red Dot Award 2023 győztese a "Fűtési és légkondicionálási technológia" és az "Intelligens termékek" kategóriákban az intelligens funkcionalitás, a felhasználóbarát működés és a letisztult dizájn elismeréseként.

A Red Dot Award közzétette a győztesek listáját a Product Design 2023 versenyban, ahol az AENO Premium Eco Smart Heater két kategóriában is jelölésre került, fűtés- és klímatechnika illetve intelligens termék, a kiemelkedő formatervezésért, a magas minőségért és az innovációért a lakásfűtés területén. Az energiatakarékos működés és a fejlett csatlakoztathatósági funkciók révén az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezés javítja az otthon és iroda megjelenését, emeli a minőségérzetet és az életminőséget. Egészséges és szexi.

A zsűri elismerte a korszerű fűtőberendezést, amely az energiatakarékos fűtést fejlett csatlakozási lehetőségekkel kombinálja. A Wi-Fi-vel felszerelt készülék könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül, így a felhasználók valós időben állíthatják be a programokat, szabályozhatják a hőmérsékletet és nyomon követhetik az energiafogyasztást. A Red Dot weboldal Fűtés- és klímatechnika szekciójában részletes leírás található a funkciókról a zsűri véleményével együtt: Az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezés fő jellemzője az edzett üvegburkolat, amely mindössze 11 mm vastag. Az előlapon nincsenek csavarok vagy fém alkatrészek, így a készülék sima, letisztult megjelenést sugároz. A házon csak egy bekapcsológomb található - a további vezérlés az alkalmazáson keresztül történik. A fűtőtest állvány segítségével a padlóra helyezhető vagy falra szerelhető. Az infravörös technológia közvetlen sugarakat használ a gyors, hatékony és gazdaságos fűtés érdekében. A fűtőtest fekete és fehér színben kapható, így bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszkedik. A zsűri kiemelte a készülék letisztult dizájnját: Nyugalmat és praktikumot sugároz, és így minden belső teret gazdagít.

A zsűri dicsérte az intelligens funkciókat és a tervezési megközelítést, amelynek eredménye egy letisztult, feltűnésmentes kialakítás, intelligens vezérlés mobilalkalmazáson keresztül és mindössze egyetlen bekapcsológomb a vezérlőegységen. Az Intelligens termék szekcióban az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezésről a zsűri tagjainak értékelése olvasható: Az AENO Premium Eco Smart egy olyan fűtőtest, amely az intelligens funkcionalitást energiatakarékos technológiával és minimalista megjelenéssel ötvözi. A készülék két rendkívül vékony, edzett üvegből készült panelből áll, amelyek között infravörös fűtőelem található. Az intelligens fűtőberendezés láthatatlan designban ötvözi az adaptált fűtőpanel-hőmérsékletet, a szabályozható szobahőmérsékletet, az esésvédelmi érzékelőt és az időzítőket. A fekete vagy fehér színű puritán üvegfrontot csak egy háttérvilágítású bekapcsológomb szakítja meg, mivel a teljes rendszer, valamint az energiafogyasztás szabályozása egy alkalmazáson keresztül történik. Az intelligens funkcionalitás, a felhasználóbarát kezelés és a nagyon visszafogott dizájn itt meggyőzően ötvöződik - hangsúlyozta a zsűri.

A Red Dot Design Award a világ legrangosabb formatervezési versenye, ahol a nemzetközi szakértőkből álló zsűri több ezer pályaművet értékel olyan kritériumok alapján, mint az innováció, a funkcionalitás és az esztétika. A díj elnyerése az AENO elkötelezettségét bizonyítja a kiválóság és az innováció iránt a lakásfűtés területén.

A nyerteseket már áprilisban bejelentették, de hagyományosan a Red Dot-gála napján frissül a termékek listáját és az online bemutatókat tartalmazó rész, amelyet idén június 19-én tartottak Essenben, a Red Dot Múzeumban (Németország).

Minden díjazott pályaművet a Red Dot weboldalon található online kiállításon mutatnak be a nemzetközi közönségnek. A termékekről, az alkotókról és a gyártókról szóló részletek mellett a leendő ügyfelek, potenciális ügyfelek, újságírók és vásárlók megtekinthetik a zsűri döntéseit és a termékképeket.

Az AENO Premium Eco Smart fűtőtest a Red Dot weboldal online bemutatóján 2023. június 19-től:

 Az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezés online megvásárolható Magyarországon területén az alábbi forgalmazóknál:

 

AENO & AENO Premium Eco Smart Heater termékről

Az AENO az intelligens háztartási készülékek fiatal és dinamikus márkája, amelyet magasan képzett mérnökökből álló nemzetközi csapat hozott létre. Az AENO törődik az ügyfelekkel, és törekszik a termékek funkcionalitásának folyamatos fejlesztésére. Az érték és a minőség növelése, a logisztikai szállítási útvonalak optimalizálása érdekében a kiskereskedelmi láncok és a végfelhasználók számára Európában, Lengyelországban üzemel a prémium kategóriás eco smart fűtőberendezés gyártósora. Az AENO része az ASBIS Enterprises PLC márkaportfóliójának, amely az EMEA régió egyik vezető IT-termék-forgalmazója.

Az intelligens fűtőtest fejlesztésére irányuló projekt 2020-ban indult. A modell megalkotásán Ukrajnából és Lengyelországból álló nemzetközi mérnökcsapat dolgozott. A készüléket egy modern lengyelországi gyártóüzemben készítik 2022 májusától. 2022 szeptemberében jelentették be a termék európai piacbevezetését. Az AENO Premium Eco Smart Heatert az IFA Berlin - 2022 szórakoztatóelektronikai és háztartási gépek szakkiállításán mutatták be. A modell 23 országban vásárolható meg: Németország, Svájc, Egyesült Királyság, Csehország, Lengyelország, balti országok, Magyarország, Horvátország, Románia, Bulgária és más országok.

Az AENO küldetése, hogy az intelligens technológiákat elérhetőbbé tegye, átvegye a mindennapi rutint és csökkentse a házimunka terheit. A termékcsalád a következőket tartalmazza: légtisztítók, párásítók, intelligens fűtőberendezések, robotporszívók, gőzfelmosók, ruhagőzölők, vízforralók, elektromos grillek, turmixgépek, elektromos sütők, Sous-Vide, vákuumfóliázók, elektromos fogkefék.

Az AENO Premium Eco Smart fűtőberendezés több mint 20 európai országban kapható a kiskereskedelemben, a barkácsáruházakban és az ASBIS forgalmazási hálózatán keresztül. Az ASBIS az IT- és szórakoztatóelektronikai termékek vezető forgalmazója és gyártója az EMEA-régióban.

A Red Dot Awards

A Red Dot Design Award a világ egyik legnagyobb formatervezési versenye, amelyre évente körülbelül 20 000 pályamű érkezik három szakterületen: Terméktervezés, márka- és kommunikációs tervezés, dizájnkoncepció. 1995 óta minden év legjobb termékeit díjazzák a Red Dot-díjjal. 2023-ban 51 versenykategóriában nyújtottak be és értékeltek termékeket. Idén 60 országból érkeztek a pályázatok. A zsűri 43 tagból állt össze. Ők hozták meg döntésüket arról, hogy a terméktervezési pályázatok közül melyek felelnek meg a Red Dot-díj vagy a Red Dot kritériumainak: A legjobbak legjobbjai díjra a jó formatervezés négy alapelve alapján, valamint a szociokulturális jelleg, az adott műszaki fókuszterület és a formatervezési szakértelem figyelembevételével.

 

 

 

 

 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.