Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Red Dot dizájndíj: AENO Premium Eco Smart fűtőtest, terméktervezés kategóriában!

Április 05, 2023

Red Dot dizájndíj: AENO Premium Eco Smart fűtőtest, terméktervezés kategóriában!

Kiemelkedő tervezésért és okos termék innovációjáért kapott Red Dot dizájndíjat az AENO Premium Eco Smart Heater terméke

AENO

2023. április 5. - Az AENO Premium Eco Smart fűtőtest elnyerte a rangos Red Dot dizájndíját terméktervezés kategóriában. A kiemelkedő dizájnt és a smart termék innovációt értékelték az otthoni fűtés terén.

Az AENO Premium Eco Smart Heater egy élvonalbeli fűtőberendezés, amely az energiahatékony fűtést fejlett csatlakozási funkciókkal ötvözi. A Wi-Fi- és Bluetooth-kapcsolattal felszerelt készülék mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhető, így a felhasználók beállíthatják a működés ütemezését, beállíthatják a hőmérsékletet és valós időben nyomon követhetik az energiafelhasználást.

Nagyon örülünk, hogy megkaptuk ezt a kiemelkedő elismerést a Red Dot zsűritől" - mondta Sergei Kostevitch, az ASBIS vezérigazgatója. „Célunk mindig is az volt, hogy elegáns dizájnt és intelligens, fenntartható megoldásokat kínáljunk, ötvözve a csúcstechnológiával. Az AENO Premium Eco Smart Heater egy igazi változás a fűtési piacon, stílusos, hatékony és környezetbarát alternatívát kínál a fogyasztóknak a hagyományos fűtőberendezésekkel szemben. Ez a díj csapatunk kemény munkájáról és elhivatottságáról tanúskodik. Büszkék vagyunk az AENO-ra, hogy ezt az innovatív terméket kínálhatjuk vásárlóinknak."

A Red Dot Design Award a világ talán legrangosabb terméktervezési versenye, ahol nemzetközi szakértőkből álló zsűri több ezer pályamunkát értékel olyan szempontok alapján, mint az innováció, a funkcionalitás és az esztétika. A díj elnyerése bizonyítja az AENO elkötelezettségét a kiválóság és az innováció iránt a lakásfűtés területén.

Minimalista megközelítést alkalmazott a brand, a nem feltűnő dizájn és a beépíthetőség alkalmazásával, amely igen gyakori igény a belsőépítészek és fogyasztók körében is. A minimalista dizájn minden belső térbe illeszkedik, köszönhetően az ultravékony panelnek (körülbelül 11 mm) és a természetes anyagoknak. Az ultravékony edzett üvegpanel lehet láthatatlan vagy akár a szoba belsőjének fő akcentusa. A felhasználó kényelmes módon telepítheti és illesztheti a belső terébe: a padlóra, a falra vagy a mennyezet alá. Egyszerűsége, hogy csak egy gomb van a fűtőelemen, ami rendkívül minimalistává teszi a panelt. Minden intelligens vezérlési lehetőség elérhető a mobilalkalmazásból. A fűtőtest bármilyen szögből jól mutat.  

Boldogsággal tölt el, hogy megkaptuk ezt az elismerést az AENO Premium Eco Smart Heaterért" - mondta Serhii Fedorenko, a díjnyertes AENO Premium Eco Smart fűtőtest terméktervezője. „Az új, intelligens kialakítású fűtőtestet a piac és a vásárlók igényei ihlették. Igény volt az egyszerű, de elegáns dizájnra, amely könnyen beépíthető bármely lakás, iroda vagy ház enteriőrjébe. A termék ötvözi az intelligens funkcionalitást, az energiatakarékos fűtési technológiát és a minimalista formákat."

Az AENO Premium Eco Smart Heater Európa több mint 20 országában elérhető. Az ASBIS az IT és fogyasztói elektronikai termékek vezető forgalmazója és gyártója az EMEA régióban.
Innovatív kialakításával, energiahatékony teljesítményével és fejlett csatlakozási funkcióival az AENO Premium Eco Smart Heater célja, hogy javítsa az otthoni fűtést és intelligensebb, fenntarthatóbb fűtési módot biztosítson a fogyasztóknak.

AENO & AENO Premium Eco Smart Heater termékről

Az AENO az intelligens háztartási készülékek fiatal és dinamikus márkája, amelyet magasan képzett mérnökökből álló nemzetközi csapat hozott létre. Az AENO törődik az ügyfelekkel, és törekszik a termékek funkcionalitásának folyamatos fejlesztésére. Az érték és a minőség növelése, a logisztikai szállítási útvonalak optimalizálása érdekében a kiskereskedelmi láncok és a végfelhasználók számára Európában, Lengyelországban üzemel a prémium kategóriás eco smart fűtőberendezés gyártósora. Az AENO része az ASBIS Enterprises PLC márkaportfóliójának, amely az EMEA régió egyik vezető IT-termék-forgalmazója.

Az intelligens fűtőtest fejlesztésére irányuló projekt 2020-ban indult. A modell megalkotásán Ukrajnából és Lengyelországból álló nemzetközi mérnökcsapat dolgozott. A készüléket egy modern lengyelországi gyártóüzemben készítik 2022 májusától. 2022 szeptemberében jelentették be a termék európai piacbevezetését. Az AENO Premium Eco Smart Heatert az IFA Berlin - 2022 szórakoztatóelektronikai és háztartási gépek szakkiállításán mutatták be. A modell 23 országban vásárolható meg: Németország, Svájc, Egyesült Királyság, Csehország, Lengyelország, balti országok, Magyarország, Horvátország, Románia, Bulgária és más országok.

Az AENO küldetése, hogy az intelligens technológiákat elérhetőbbé tegye, átvegye a mindennapi rutint és csökkentse a házimunka terheit. A termékcsalád a következőket tartalmazza: légtisztítók, párásítók, intelligens fűtőberendezések, robotporszívók, gőzfelmosók, ruhagőzölők, vízforralók, elektromos grillek, turmixgépek, elektromos sütők, Sous-Vide, vákuumfóliázók, elektromos fogkefék.

A Red Dot Awards

A Red Dot Design Award a világ egyik legnagyobb formatervezési versenye, melyre évente körülbelül 20 000 nevezés érkezik három kategóriában: terméktervezés, márka- és kommunikációtervezés, dizájn koncepció. 1995 óta minden év legjobb termékeit a Red Dot Award: Product Design díjjal jutalmazta.

2023-ban 51 versenykategóriában érkeztek be és értékeltek termékeket. Idén 60 országból érkeztek a pályaművek. Ennek érdekében 43 tagú zsűri állt össze. Arról döntöttek, hogy a terméktervezési pályaművek közül melyik felel meg a Red Dot díj vagy a Red Dot: Best of the Best kritériumainak a jó tervezés négy alapelve alapján, valamint szociokulturális jelleg, műszaki fókuszterület és tervezési szakértelem tekintetében.

Az éves díjátadó ünnepségre június 19-én kerül sor a Red Dot Design Múzeumban, Essenben, Németországban.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.