Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az Edgecore Networks bemutatja a csúcstechnológiás 800G-optimalizált switchet, amely Ethernet Fabricot biztosít az AI/ML munkaterhelésekhez

Október 10, 2023

Edgecore

Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, 64x800G porttal büszkélkedhet, és optimális választásnak bizonyul az AI/ML munkaterhelésekhez.

Az Edgecore Networks, a nyílt hálózati megoldások vezetője bejelentette a DCS560 névre keresztelt innovatív, 800G-ra optimalizált kapcsolóját. Ez az úttörő switch azzal büszkélkedhet, hogy képes az AI/ML munkaterhelések magas szintű igényeinek kielégítésére szabott Ethernet-alapú szövetet kialakítani. A DCS560, egy kompakt 2RU rendszer, 51,2 Tbps kapacitással rendelkezik és 64x800G portok félelmetes arzenáljával van felszerelve. Figyelemre méltó, hogy két különböző változatban kapható, így a felhasználók választhatnak az OSFP800 vagy a QSFP-DD800 interfészek között.

A generatív mesterséges intelligencia megjelenése az AI/ML klaszterek méretének és hálózati sávszélességigényének monumentális növekedését eredményezte. A számítási csomópontok és gyorsítók számának jelentős növekedésével az AI-hálózatok nagy kapacitású rendszereket igényelnek egy olyan lapos architektúrán belül, amely képes hatékonyan kezelni a hatalmas adatmennyiséget minimális késleltetéssel és maximális áteresztőképességgel. Erre a növekvő igényre adott stratégiai válaszként az Ethernet-alapú szövetek gyorsan terjednek, mint a feladatok befejezési idejének felgyorsítására szolgáló eszközök.

Az Edgecore 51,2 Tbps-os rendszerét, amelyet a Broadcom StrataXGS® Tomahawk® 5 sorozat támogat, a magas radix-konfiguráció és a felhasználóbarát telepítési jellemzők jellemzik, és egy kivételes képességű Ethernet-szövetet alkot. A 2RU rendszer kialakítása a kompakt méret ellenére rugalmassággal, tápellátási redundanciával, ventilátortálca-redundanciával és széleskörű környezeti működési tartományban büszkélkedhet, biztosítva az öt-kilenc fokú magas rendelkezésre állást, ami az adatközpontok felhőalkalmazásai esetében döntő fontosságú kritérium. A terhelés-kiegyenlített porttérképezési kialakításnak köszönhetően, amely kiküszöböli a flyover-kábelek szükségességét, ez a rendszer ismert jó rendszerminőséget és rendíthetetlen megbízhatóságot kínál, miközben az ügyfelek számára rugalmasságot biztosít a portkiosztások testreszabásához. Emellett érdemes megjegyezni, hogy a platform két változatban, OSFP800 vagy QSFP-DD800 interfészválasztékkal érhető el, ezáltal rugalmasan alkalmazkodik a telepítési igényekhez, és minden porton támogatja a passzív réz DAC-ot, valamint a nagy távolságokra alkalmas ZR+ optikát.

A rendszer minden egyes iterációja nagy radixú csatlakozási lehetőséget biztosít a gyorsítók és a számítási csomópontok számára egy lapos architektúrán belül, ami végső soron csökkenti a késleltetési és energiafogyasztási problémákat. Ez a megközelítés lehetővé teszi a hálózatok fenntartható skálázását, és megfelel az AI/ML munkaterhelés egyre növekvő követelményeinek.

Forrás