Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az Edgecore Networks bemutatja a csúcstechnológiás 800G-optimalizált switchet, amely Ethernet Fabricot biztosít az AI/ML munkaterhelésekhez

Október 10, 2023

Edgecore

Az Edgecore Networks bemutatja a csúcstechnológiás 800G-optimalizált switchet, amely Ethernet Fabricot biztosít az AI/ML munkaterhelésekhez

Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, 64x800G porttal büszkélkedhet, és optimális választásnak bizonyul az AI/ML munkaterhelésekhez.

Az Edgecore Networks, a nyílt hálózati megoldások vezetője bejelentette a DCS560 névre keresztelt innovatív, 800G-ra optimalizált kapcsolóját. Ez az úttörő switch azzal büszkélkedhet, hogy képes az AI/ML munkaterhelések magas szintű igényeinek kielégítésére szabott Ethernet-alapú szövetet kialakítani. A DCS560, egy kompakt 2RU rendszer, 51,2 Tbps kapacitással rendelkezik és 64x800G portok félelmetes arzenáljával van felszerelve. Figyelemre méltó, hogy két különböző változatban kapható, így a felhasználók választhatnak az OSFP800 vagy a QSFP-DD800 interfészek között.

A generatív mesterséges intelligencia megjelenése az AI/ML klaszterek méretének és hálózati sávszélességigényének monumentális növekedését eredményezte. A számítási csomópontok és gyorsítók számának jelentős növekedésével az AI-hálózatok nagy kapacitású rendszereket igényelnek egy olyan lapos architektúrán belül, amely képes hatékonyan kezelni a hatalmas adatmennyiséget minimális késleltetéssel és maximális áteresztőképességgel. Erre a növekvő igényre adott stratégiai válaszként az Ethernet-alapú szövetek gyorsan terjednek, mint a feladatok befejezési idejének felgyorsítására szolgáló eszközök.


Az Edgecore 51,2 Tbps-os rendszerét, amelyet a Broadcom StrataXGS® Tomahawk® 5 sorozat támogat, a magas radix-konfiguráció és a felhasználóbarát telepítési jellemzők jellemzik, és egy kivételes képességű Ethernet-szövetet alkot. A 2RU rendszer kialakítása a kompakt méret ellenére rugalmassággal, tápellátási redundanciával, ventilátortálca-redundanciával és széleskörű környezeti működési tartományban büszkélkedhet, biztosítva az öt-kilenc fokú magas rendelkezésre állást, ami az adatközpontok felhőalkalmazásai esetében döntő fontosságú kritérium. A terhelés-kiegyenlített porttérképezési kialakításnak köszönhetően, amely kiküszöböli a flyover-kábelek szükségességét, ez a rendszer ismert jó rendszerminőséget és rendíthetetlen megbízhatóságot kínál, miközben az ügyfelek számára rugalmasságot biztosít a portkiosztások testreszabásához. Emellett érdemes megjegyezni, hogy a platform két változatban, OSFP800 vagy QSFP-DD800 interfészválasztékkal érhető el, ezáltal rugalmasan alkalmazkodik a telepítési igényekhez, és minden porton támogatja a passzív réz DAC-ot, valamint a nagy távolságokra alkalmas ZR+ optikát.


A rendszer minden egyes iterációja nagy radixú csatlakozási lehetőséget biztosít a gyorsítók és a számítási csomópontok számára egy lapos architektúrán belül, ami végső soron csökkenti a késleltetési és energiafogyasztási problémákat. Ez a megközelítés lehetővé teszi a hálózatok fenntartható skálázását, és megfelel az AI/ML munkaterhelés egyre növekvő követelményeinek.

Forrás

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.