Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az Intel bemutatja az Intel Core 14. generációs asztali processzorokat a rajongók számára

Október 17, 2023

INTEL, Core

Az Intel bemutatja az Intel Core 14. generációs asztali processzorokat a rajongók számára

Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, feloldott asztali processzort tartalmaz, amelyek a dobozból kivéve akár 24 magot és 32 szálat, valamint akár 6 GHz-es frekvenciát biztosítanak.

Az Intel® Core™ i7-14700K emellett 20 maggal és 28 szállal érkezik, köszönhetően a négyzel több Efficient-magnak (E-mag) az előző generációhoz képest. Az Intel Extreme Tuning Utility (XTU) pedig mostantól az új AI Assist funkcióval rendelkezik, amely egy kattintással AI-vezérelt túlhajtást kínál a kiválasztott, feloldott Intel Core 14. generációs asztali processzorokhoz.

Miért fontos ez?

A CPU szerepe a játékban és az alkotásban soha nem volt még ilyen fontos. Az Intel Core 14. generációs asztali processzorok - amelyek az Intel fejlett teljesítményű hibrid architektúrájával működnek - a PC-rajongók számára biztosítják a szükséges számítási teljesítményt anélkül, hogy a felhasználói munkafolyamatok teljesítménye csökkenne.

Az Intel Core 14th Gen asztali processzorok csúcsán az i9-14900K - a világ leggyorsabb asztali processzora 6 GHz-es sebességgel már a dobozból kivéve - a játékosok számára biztosítja a szükséges előnyt, hogy a csúcson maradhassanak. Az i7-14700K 25%-kal több magjával pedig az alkotók jelentős teljesítménynövekedést élvezhetnek a többszálú munkamenetekben. A világ talán legjobb túlhajtási élményével és a meglévő 600/700-as sorozatú alaplapokkal való kompatibilitással kombinálva az Intel Core 14. generációs asztali processzorok biztosítják a rajongók számára szükséges számítási teljesítményt és teljesítményt.

Az Intel fejlett teljesítményű hibrid architektúrája továbbra is biztosítja azt a számítási teljesítményt, amelyet a rajongók a mindennapi munkafolyamatok során igényelnek:

  • A tökéletes játékplatform: Az Intel Core 14. generációs processzorok a vezető konkurens processzorokhoz képest akár 23%-kal nagyobb játékteljesítményt nyújtanak, miközben az olyan új, játékra összpontosító funkciók, mint az Intel® Application Optimization (APO), minden eddiginél jobb alkalmazásszál-optimalizálást biztosítanak a meglévő Intel® Thread Director alkalmazásszál-ütemezés mellett.
  • Továbbra is vezető szerep a túlhajtásban: Az Intel Core 14. generációs feloldott processzorok továbbra is páratlan túlhajtási élményt nyújtanak mindenki számára - a szakértőktől a kezdőkig. A legújabb generációs feloldott asztali processzorok már tartalmazzák az új Intel® XTU AI Assist funkciót az AI által vezérelt túlhajtáshoz, valamint támogatják a DDR5 XMP sebességet jóval 8000 megatranszfer/másodperc (MT/S) felett.
  • Osztályon belüli legjobb csatlakoztathatóság: Az Intel legújabb asztali processzorcsaládja a Wi-Fi 6/6E és a Bluetooth® 5.3 integrált támogatásával, valamint az új Wi-Fi 7 és Bluetooth 5.4 vezeték nélküli technológiák diszkrét támogatásával rendelkezik. Emellett az Intel Core 14. generációs asztali processzorok támogatják a Thunderbolt™ 4, valamint a hamarosan megjelenő Thunderbolt 5 vezetékes csatlakozást - akár 80 Gbps kétirányú sávszélességet is támogatva.
  • Kompatibilitás a 600/700-as sorozatú lapkakészletekkel: Az Intel Core 14. generációs asztali processzorok továbbra is kompatibilisek mind az Intel 600-as, mind a 700-as sorozatú lapkakészletekkel, így a rajongók könnyedén frissíthetik meglévő rendszereiket, és élvezhetik a legújabb generációs játék- és alkotói teljesítményt. A processzorfokozaton felfelé és lefelé gyorsabb órajelekkel - élén a zászlóshajó i9-14900K 6 GHz-es turbófrekvenciájával - az Intel Core 14. generációs asztali processzorcsalád a világ talán legjobb asztali élményét nyújtja a rajongók számára.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.