Other headlines

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az ...
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az ...
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 ...
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet ...
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több ...
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével ...
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi ...
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol ...
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintet és elnyerte az "Elite" státuszt az Ubiquiti-től

Július 25, 2023

ASBIS

Az ASBIS elérte a legmagasabb szintet és elnyerte az "Elite" státuszt az Ubiquiti-től

Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az Ubiquititől, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra globális vezetőjétől. Ez az elismerés az ASBIS -mint disztribútor -magas hatékonyságának és a Ubiquiti -mint gyártó- gyümölcsöző együttműködésének eredménye.

Az ASBIS Group (WSE: ASB) vezető informatikai vállalat, amely az IT, IoT és robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások értéknövelt forgalmazására és fejlesztésére specializálódott Európa, a Közel-Kelet, Közép-Ázsia és Afrika piacain, elérte a legmagasabb szintű disztribúciós fokozatot a Ubiquiti-től, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra világszintű vezetőjétől.

Az ASBIS és az Ubiquiti 2014 óta, azaz az elmúlt 9 évben sikeres partnerséget működtet. Ez idő alatt számos mérföldkövet értünk el közösen, többek között a -de nem kizárólagosan- az alábbiakat: 

  1. Az ASBIS az egyik legnagyobb Ubiquiti disztribútor az EMEA régióban.
  2. Az ASBIS hálózati portfólióján belül az Ubiquiti az értékesítési volumen tekintetében a vezető gyártó.
  3. Az ASBIS ügyfelei nagy érdeklődést mutattak az Ubiquiti kulcsrakészen menedzselhető vezeték nélküli és vezetékes megoldásai iránt, ami rekordértékesítést eredményezett.
  4. Az ASBIS az Ubiquiti-termékek legjobb szakértőiből álló csapatot állított össze, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. 

“Nagyon örülünk annak, hogy elérhettük az Elite státuszt mint forgalmazó, ami hűen tükrözi rendíthetetlen hatékonyságunkat és eredményességünket. Szeretnénk szívből köszönetet mondani az Ubiquiti-nek, amiért elismerte kemény munkánkat és kitüntetett minket ezzel az elismeréssel. Ez a teljesítmény a növekedés iránti elkötelezettségünket bizonyítja, és arra ösztönöz minket, hogy még jelentősebb mérföldköveket érjünk el.” – mondta Vadem Ilyasov, az ASBIS üzletfejlesztési menedzsere.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.