Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintet és elnyerte az "Elite" státuszt az Ubiquiti-től

Július 25, 2023

ASBIS

Az ASBIS elérte a legmagasabb szintet és elnyerte az "Elite" státuszt az Ubiquiti-től

Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az Ubiquititől, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra globális vezetőjétől. Ez az elismerés az ASBIS -mint disztribútor -magas hatékonyságának és a Ubiquiti -mint gyártó- gyümölcsöző együttműködésének eredménye.

Az ASBIS Group (WSE: ASB) vezető informatikai vállalat, amely az IT, IoT és robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások értéknövelt forgalmazására és fejlesztésére specializálódott Európa, a Közel-Kelet, Közép-Ázsia és Afrika piacain, elérte a legmagasabb szintű disztribúciós fokozatot a Ubiquiti-től, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra világszintű vezetőjétől.

Az ASBIS és az Ubiquiti 2014 óta, azaz az elmúlt 9 évben sikeres partnerséget működtet. Ez idő alatt számos mérföldkövet értünk el közösen, többek között a -de nem kizárólagosan- az alábbiakat: 

  1. Az ASBIS az egyik legnagyobb Ubiquiti disztribútor az EMEA régióban.
  2. Az ASBIS hálózati portfólióján belül az Ubiquiti az értékesítési volumen tekintetében a vezető gyártó.
  3. Az ASBIS ügyfelei nagy érdeklődést mutattak az Ubiquiti kulcsrakészen menedzselhető vezeték nélküli és vezetékes megoldásai iránt, ami rekordértékesítést eredményezett.
  4. Az ASBIS az Ubiquiti-termékek legjobb szakértőiből álló csapatot állított össze, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. 

“Nagyon örülünk annak, hogy elérhettük az Elite státuszt mint forgalmazó, ami hűen tükrözi rendíthetetlen hatékonyságunkat és eredményességünket. Szeretnénk szívből köszönetet mondani az Ubiquiti-nek, amiért elismerte kemény munkánkat és kitüntetett minket ezzel az elismeréssel. Ez a teljesítmény a növekedés iránti elkötelezettségünket bizonyítja, és arra ösztönöz minket, hogy még jelentősebb mérföldköveket érjünk el.” – mondta Vadem Ilyasov, az ASBIS üzletfejlesztési menedzsere.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.