Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintet és elnyerte az "Elite" státuszt az Ubiquiti-től

Július 25, 2023

ASBIS

Az ASBIS elérte a legmagasabb szintet és elnyerte az "Elite" státuszt az Ubiquiti-től

Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az Ubiquititől, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra globális vezetőjétől. Ez az elismerés az ASBIS -mint disztribútor -magas hatékonyságának és a Ubiquiti -mint gyártó- gyümölcsöző együttműködésének eredménye.

Az ASBIS Group (WSE: ASB) vezető informatikai vállalat, amely az IT, IoT és robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások értéknövelt forgalmazására és fejlesztésére specializálódott Európa, a Közel-Kelet, Közép-Ázsia és Afrika piacain, elérte a legmagasabb szintű disztribúciós fokozatot a Ubiquiti-től, a menedzselt WiFi rendszerek és hálózati infrastruktúra világszintű vezetőjétől.

Az ASBIS és az Ubiquiti 2014 óta, azaz az elmúlt 9 évben sikeres partnerséget működtet. Ez idő alatt számos mérföldkövet értünk el közösen, többek között a -de nem kizárólagosan- az alábbiakat: 

  1. Az ASBIS az egyik legnagyobb Ubiquiti disztribútor az EMEA régióban.
  2. Az ASBIS hálózati portfólióján belül az Ubiquiti az értékesítési volumen tekintetében a vezető gyártó.
  3. Az ASBIS ügyfelei nagy érdeklődést mutattak az Ubiquiti kulcsrakészen menedzselhető vezeték nélküli és vezetékes megoldásai iránt, ami rekordértékesítést eredményezett.
  4. Az ASBIS az Ubiquiti-termékek legjobb szakértőiből álló csapatot állított össze, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassa. 

“Nagyon örülünk annak, hogy elérhettük az Elite státuszt mint forgalmazó, ami hűen tükrözi rendíthetetlen hatékonyságunkat és eredményességünket. Szeretnénk szívből köszönetet mondani az Ubiquiti-nek, amiért elismerte kemény munkánkat és kitüntetett minket ezzel az elismeréssel. Ez a teljesítmény a növekedés iránti elkötelezettségünket bizonyítja, és arra ösztönöz minket, hogy még jelentősebb mérföldköveket érjünk el.” – mondta Vadem Ilyasov, az ASBIS üzletfejlesztési menedzsere.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.