Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az ASBIS laz ASUS NUC hivatalos forgalmazója az EMEA régióban

Október 09, 2023

ASBIS, ASUS

Az ASBIS laz ASUS NUC hivatalos forgalmazója az EMEA régióban

Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain, stratégiai megállapodást írt alá az ASUS AIoT üzleti csoporttal a korábban az Intel tulajdonában lévő NUC termékcsalád egész EMEA-régióban történő forgalmazására.

A megállapodás kiterjed az összes ASUS NUC és AIoT termékre (AI és IoT területek), tovább erősítve az ASBIS pozícióját, mint a mini PC NUC hivatalos forgalmazója az EMEA országokban már több mint egy évtizede. Az ASBIS bízik abban, hogy meglévő partnerhálózatán keresztül hatékonyan tudja értékesíteni az ASUS termékeket, így biztosítva a maximális elérést és hatást a piacon.

“Örömmel jelentjük be, hogy az ASBIS portfólióját a rendkívül testreszabható ASUS termékekkel és a NUC termékcsalád folyamatos forgalmazásával bővítjük, amely magabiztosan szolgálja ki az üzleti igények és követelmények sokszínűségét. Minden termék könnyen elérhető lesz az egész EMEA-régióban. Az ASUS felbecsülhetetlen értékű stratégiai partnerünk volt, amely az évek során nagyban hozzájárult üzleti növekedésünkhöz és sikerünkhöz. Partnerségünk magabiztosságot és erőt adott ahhoz, hogy a legnehezebb időkben is átvészeljük a kihívásokkal teli időszakokat. Az ASBIS örömmel támogatja az ASUS-t fejlődésének minden területén, és várakozással tekintünk a partnerségünk folytatása elé még sok éven át.” - mondta Marek Horyl, az ASBIS termékmarketing igazgatója.

Az Intel átadását követően az ASUS beindította NUC-üzletágát és megkezdte a 10-13. generációs NUC-rendszerek megrendeléseinek fogadását. Az ASUS mind a hardveres rendszerterveket, mind a szoftvert licencelte az Inteltől. Az újonnan létrehozott ASUS NUC BU víziója az, hogy a leghatékonyabb edge computingot kínálja átfogó kereskedelmi és AIoT megoldásokkal, amelyek képesek fenntartani az ipart és a vállalkozásokat.

Az ASUS-ról
Az ASUS globális technológiai vezető vállalat, amely a világ leginnovatívabb és legintuitívabb eszközeit, komponenseit és megoldásait kínálja, hogy hihetetlen élményeket nyújtson, amelyek mindenhol javítják az emberek életét. Az 5000 saját K+F szakértőből álló csapatával az ASUS világhírű arról, hogy folyamatosan újragondolja a mai technológiákat a holnap számára, naponta több mint 11 díjat kap a minőségért, az innovációért és a dizájnért, és a Fortune által a világ legcsodáltabb vállalatai között szerepel.
További információkért látogasson el a https://www.asus.com/ weboldalra.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.