Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az ASBIS 9 új közép-kelet-európai országra terjeszti ki jelenlétét a Pure Storage termékekkel

Október 03, 2023

Pure Storage

Az ASBIS 9 új közép-kelet-európai országra terjeszti ki jelenlétét a Pure Storage termékekkel

Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure Storage megoldásokat ügyfeleinek. A Pure Storage modern technológiája az ASBIS piaci szakértelmével kombinálva hatékonyan elégíti ki a vállalkozások növekvő igényeit, és páratlan infrastrukturális megoldásokat biztosít számukra.

Az ASBIS és a Pure Storage - a világ legfejlettebb adattárolási technológiáját és szolgáltatásait nyújtó informatikai úttörő - 2018-ban partnerséget kötöttek azzal a közös céllal, hogy számos országban - többek között Közép-Ázsiában, a balti államokban, Grúziában, Örményországban, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban és Ukrajnában - együttműködjenek. A partnerséget 2021-ben tovább bővítették Ciprusra, Bulgáriára, Észak-Macedóniára és Koszovóra. 2022-től a partnerség Görögországgal is bővült.


Az erős együttműködés eredményeként a két vállalat úgy döntött, hogy 2023 közepééig további 9 országra terjeszti ki partnerségét: Románia, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Málta, Montenegró, Bosznia és Hercegovina, valamint Albánia. Az ASBIS mostantól 27 országot lefedve forgalmazza a Pure Storage technológiát az EMEA-régió ügyfelei számára. Az együttműködés egyesíti az ASBIS kiterjedt piaci jelenlétét és a Pure Storage egyedülálló, a Pure Storage Evergreen modellen keresztül szállított adatkezelési megoldásait, így mindkét vállalat hatékonyan tudja elérni és kiszolgálni a helyi piac ügyfeleinek szélesebb körét.
Az ASBIS és a Pure Storage elkötelezett a szoros együttműködés mellett, hogy segítse az ügyfeleket az innováció előmozdításában, az adatkezelési képességek javításában, valamint a vállalkozások skálázható és hatékony tárolási technológiákkal történő megerősítésében.


A Pure Storage megoldásainak kínálatával az ASBIS a világ vezető fenntartható, nagy teljesítményű, all-flash tárolási technológiáit tudja biztosítani, meggyőző értéket kínálva a hatékony és megbízható infrastrukturális megoldásokat kereső ügyfelek számára, mint például:

  • FlashArray//X™: Teljesítményoptimalizált, all-flash, végponttól végpontig NVMe és NVMe-oF tárolótömb, amelyet úgy terveztek, hogy egységes blokk- és fájltárolást biztosítson vállalati teljesítménnyel, megbízhatósággal és rendelkezésre állással a kritikus üzleti szolgáltatások működtetéséhez.
  • FlashArray//C™: Egy kapacitás-optimalizált, teljesen flash NVMe tárolótömb, amely a QLC flash segítségével hibrid gazdaságossággal biztosít flash-teljesítményt.
  • FlashBlade//S™: Egységes gyors fájl- és objektumtárolási megoldás (UFFO), amely könnyen kezelhető, telepíthető és a tárolási igényekkel együtt skálázható.
  • A Pure//E család: A Pure//E család a lemezes alternatívákhoz hasonló bekerülési költség mellett rendkívül megbízható és skálázható megoldást kínál, amely gyorsabban hoz jobb eredményeket, így az All-flash adatközpont valósággá válik.
  • Gazdaságos. Hatékony. Örökkévaló. All-flash a lemezek költségén - a lemezek költségei nélkül.
  • Kubernetes Data Services Platform Portworx - a legteljesebb, teljesen integrált megoldás a tartós tároláshoz, adatvédelemhez, katasztrófa-helyreállításhoz, adatbiztonsághoz, felhők közötti és adatmigrációhoz, valamint a Kubernetesen futó alkalmazások automatizált kapacitáskezeléséhez.
  • FlashStack®: Modern konvergált infrastruktúra (CI) megoldás, amely a FlashArray™ vagy a FlashBlade és a Cisco által hitelesített technológiák kombinálásával számítási, tárolási és hálózati erőforrásokat biztosít.
  • AIRI//S™: Teljes körű AI-kész infrastruktúra, amely az NVIDIA GPU-k nyers erejét a FlashBlade masszív párhuzamosságával és nagy átviteli teljesítményével kombinálja.

Yurii Koval, az ASBISС Enterprises plc. vállalati tárolási üzletágfejlesztési vezetője így nyilatkozott: “Nagy örömmel jelentjük be a Pure Storage vállalattal való forgalmazási partnerségünk bővítését, amely mostantól még több országra terjed ki. Az öt évvel ezelőtt a Pure Storage-ra tett fogadásunk most bebizonyította választásunk helyességét. Gyorsan növekszünk a Pure Storage-val a feltörekvő piacokon. Ez a növekedés a csapataink közötti zökkenőmentes együttműködés bizonyítéka. ASBIS szakértőink nagy szakértelemmel rendelkeznek a Pure Storage termékeivel való munkában, és szívesen segítenek a rendszerintegrátoroknak, a felhőszolgáltatóknak és az adatközpontoknak az igényeiknek legmegfelelőbb megoldások kiválasztásában.”

Geoff Greenlaw, a Pure Storage EMEA és LatAm csatorna alelnöke elmondta: “Partnereink sikere a Pure sikere. Mivel 100%-ban csatorna-központú vállalat vagyunk, örömmel bővítjük partnerségünket az ASBIS-szel, hogy segítsük a régióbeli szervezeteket az innovációban azáltal, hogy dinamikus, felhőszerű tárolási élményt nyújtunk, amely rugalmas, igény szerinti és kódként szállított.”

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.