Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS lett a francia prémium audio cég, a DEVIALET disztribútora

November 14, 2023

Devialet

Az ASBIS lett a francia prémium audio cég, a DEVIALET disztribútora

Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és megoldások vezető disztribútora Európa, a Közel-Kelet és Afrika piacain, a közelmúltban disztribúciós megállapodást kötött a Devialet francia céggel, amely az audiótechnológia területének egyik jelentős szakértője.

Ez a stratégiai partnerség lehetővé teszi, hogy az ASBIS kibővítse termékportfólióját egy újabb igazán magas minőségű hangtechnikai márkával. A népszerű Phantom hangszóróktól kezdve, a Devialet Dione all-in-one soundbaron, a Devialet Mania hordozható hangszórókon vagy a Devialet Gemini II igazi vezeték nélküli fülhallgatón át a Devialet elkötelezett amellett, hogy különleges hangzást biztosítson egyedi audioélményen keresztül.

A Devialet termékek 22 országban lesznek elérhetőek, köztük Magyarországon, Bulgáriában, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedón Köztársaságban, Moldovai Köztársaságban, Grúziában, Örményországban, Azerbajdzsánban, Türkmenisztánban, Kazahsztánban, Kirgizisztánban, Tádzsikisztánban és Üzbegisztánban.

A Devialet branddel való együttműködés lehetővé teszi, hogy az ASBIS tovább bővítse a világszínvonalú audiotermékek kínálatát ügyfeleinek, amelyek egyedülálló hangminőségükről és teljesítményükről ismertek.

„Büszkék és lelkesek vagyunk, hogy összefoghatunk egy olyan partnerrel, mint az ASBIS, hogy megerősítsük és tovább fejleszthessük márkánkat. Az ASBIS tudás és szervezettség lehetővé teszi, hogy még több ember fedezze fel és tapasztalja meg legújabb innovációinkat és termékeinket” - Florian des Garets, a Devialet EMEA vezérigazgatója.

„Örömmel jelentjük be portfóliónk bővítését az audioipar világhírű szereplőjével, a Devialet márkával való együttműködésünk révén. Ez a partnerség lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek kivételes minőségű és teljesítményű audiotermékek széles választékát kínáljuk, beleértve a hangszórókat, erősítőket és fülhallgatókat. Bízunk benne, hogy ügyfeleink benefitálnak a partnerségből, hiszen hozzáférhetnek a piac legújabb és legfejlettebb audiomegoldásaihoz. Emellett úgy gondoljuk, hogy ez az együttműködés megerősíti pozíciónkat az innovatív technológiai megoldások prémium szolgáltatójaként.

Biztos vagyok benne, hogy ügyfeleink értékelni fogják a Devialet termékeinek minőségét és teljesítményét, és ez a partnerség sikeres és hosszan tartó együttműködést fog eredményezni, amely minden érintett számára előnyös.”
Vladimir Linkevich, az ASBIS Csoport üzletfejlesztési igazgatója.

A DEVIALET-RŐL

A 2007-ben alapított Devialet egy akusztikai mérnöki vállalat, amely a luxus és az élvonalbeli technológia metszéspontjában működik. Küldetése, hogy kivételes hangzást biztosítson egyedi hallgatási élményeken keresztül.

A vállalatnak egy sor szabadalmaztatott innovációja van, amelyek díjnyertes termékcsaládjukba vannak beágyazva, beleértve az Expert Pro erősítőket és a csatlakoztatott Phantom hangszórókat. Számos innováció közül a legjelentősebb vállalati technológia az ADH® (2004-ben benyújtott első úttörő szabadalom), számos akusztikai és mikroelektronikai technológia és a SAM®. Az ADH®, az Analog Digital Hybrid technológiához, a Devialet alapvető innovációja a hangerősítés terén, amely egyesíti az analóg erősítés kifinomultságát a digitális technológia erejével és kompaktságával. A SAM® (Speaker Active Matching) technológia a hangsugárzó fizikai tulajdonságait figyelembe véve a lehető legjobb hangvisszaadást biztosítja.

A páratlan hangminőség és a karcsú és modern dizájn párosításával a Devialet világszínvonalú mérnökei elkötelezettek amellett, hogy egyedülállóan hatásos és jelentőségteljes innovációkat biztosítsanak a páratlan hangélmény érdekében.

2017 óta a Devialet megerősítette licencelési portfólióját a saját termékkínálata mellett, és olyan egyedi akusztikai megoldásokat kínál partnereinek, amelyek kihasználják a vállalat know-how-ját és technológiáját.

www.devialet.com

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.