Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS új Ubiquiti kamerákkal bővítette az intelligens biztonsági megoldások portfólióját

Október 10, 2023

ASBIS, Ubiquiti

Az ASBIS új Ubiquiti kamerákkal bővítette az intelligens biztonsági megoldások portfólióját

Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb csúcstermékei, amelyek a kamerák új generációját képviselik, és a rendkívüli teljesítmény és ár-érték arány révén átalakítják a biztonság és a felügyelet világát.

A termékcsalád négy modellből áll, amelyek páratlan biztonsági megoldásokat kínálnak.

  1. A G5 Pro kamera kialakítása a mai napig a legfejlettebb. Robusztus alumínium házzal rendelkezik, és könnyen felszerelhető mennyezetre, falra vagy oszlopra. A kamera 4K felbontása, 3x optikai zoom objektívje és kiemelkedő dinamikatartománya tökéletesen kiegészíti az UniFi Protect fejlett intelligens észlelési képességeit, kivételes felhasználói élményt biztosítva.
  2. A G5 Bullet 2K HD felbontásával és kisebb golyó alakú formájával nagyszerű ár-teljesítmény arányt kínál.
  3. A G5 Dome ugyanezeket a képminőségi fejlesztéseket egy vandálbiztos dómkamerakialakításban kínálja, amely falra vagy mennyezetre szerelhető.
  4. A G5 Flex a legsokoldalúbb kamera, amely bármilyen környezetben, beltéren vagy kültéren felszerelhető.

Az UniFi Protect G5 kamerák fő előnyei a következők:

  1. Kristálytiszta 4K felbontás: A G5 kamerák lenyűgöző 4K felbontásban rögzítik a felvételeket, így minden részletet lélegzetelállító tisztasággal láthat.
  2. Gyenge fényviszonyok közötti erőteljes teljesítmény: A G5 kamerák kiválóan teljesítenek gyenge fényviszonyok között, kivételes képminőséget biztosítva a nap 24 órájában. Megbízhat bennük, hogy kihívásokkal teli környezetben is jól teljesítenek.
  3. Intelligens érzékelési technológia: Élvezze a nyugalmat a G5 kamerák intelligens érzékelési funkcióival, amelyek pontos mozgásérzékelést, fejlett elemzést és testreszabható riasztásokat kínálnak, hogy Ön mindig tájékozott és biztonságban legyen.
  4. Rugalmas szerelési lehetőségek: A G5 kamerák könnyedén felszerelhetők bármilyen környezetben, a különböző rögzítési lehetőségeknek köszönhetően, beleértve a falra, mennyezetre és oszlopra való rögzítést.
  5. Zökkenőmentes integráció: Az Ubiquiti felhasználóbarát szoftvere megkönnyíti a kamerák csatlakoztatását és kezelését. Egy központi irányítópultról több kamerát is felügyelhet, így ez igazi felhasználói élményt biztosít.
  6. Tartós és időjárásálló: A G5 kamerák úgy készültek, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és IP67-es minősítéssel rendelkeznek, így beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt alkalmasak.
  7. Bővíthető és skálázható: A G5 kamerarendszert úgy tervezték, hogy az Ön igényeivel együtt növekedjen, és bármilyen projekthez megfelelő skálázhatóságot kínáljon.Megbízható Ubiquiti minőség: Az Ubiquiti megbízható név a hálózatépítés és a felügyelet területén, amely kivételes minőségéről és teljesítményéről ismert. A G5 kamerák esetében sem várhat kevesebbet.

A Ubiquiti Networksről
A Ubiquiti Networks a hálózati technológia globális szintű demokratizálására összpontosít - a közel 85 millió eszköz összesített szállítása meghatározó szereplővé teszi a hálózati infrastruktúra kialakításában a világ több mint 200 országában és területén. Professzionális hálózati termékeinket az UNMS és az UniFi szoftverplatformok hajtják, amelyek nagy kapacitású elosztott internet-hozzáférést és egységes informatikai menedzsmentet biztosítanak.Az Ubiquiti, Ubiquiti Networks, az U logó, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi és UFiber a Ubiquiti Networks, Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. További információkért látogasson el a www.ubnt.com weboldalra.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.