Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az ASBIS által forgalmazott Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldást kínál a hálózati teljesítmény optimalizálására

Szeptember 07, 2023

Ubiquiti Networks

Az ASBIS által forgalmazott Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldást kínál a hálózati teljesítmény optimalizálására

Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti termékcsaládját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.

Letöltés


Ubiquiti Cloud Key Enterprise

 

Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette a Ubiquiti termékpalettáját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.

A Ubiquiti Cloud Key Enterprise egy hálózati vezérlő, amely egyszerűsíti az UniFi eszközök kezelését és felügyeletét a vállalati hálózatokban. Lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy kényelmesen vezéreljék az olyan hálózati eszközöket, mint a Wi-Fi hozzáférési pontok, kapcsolók, útválasztók és videómegfigyelő rendszerek. Emellett lehetővé teszi a felmerülő problémákra való gyors reagálást, biztosítva a hatékony hálózati teljesítményt. A termék legfontosabb előnye a felhőalapú kialakítás, amely rugalmasságot és skálázhatóságot biztosít a stabil és megbízható hálózati infrastruktúra fenntartásához. Ez a funkció lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy a hálózatot bármikor távolról kezelhessék, így rendkívül ajánlott a vállalati hálózatok számára.

Termékjellemzők

  • Akár 1000+ UniFi hálózati eszköz és 10,000+ kliens kezelése
  • 1U form factor
  • 10G SFP+ és GbE RJ45 LAN port
  • 2*550W, redundáns tápegység
  • 16 magos Intel® Xeon® SP Gold 5218 processzor, 2.3GHz órajellel
  • 2*16GB DDR4 ECC RDIMM memória,  256GB háttértár

A Ubiquiti-ről
Az Ubiquiti a hálózati technológia demokratizálására összpontosít globális szinten - a közel 85 millió eszköz összesített szállítása kulcsfontosságú szerepet játszik a hálózati infrastruktúra létrehozásában a világ több mint 200 országában és területén. Professzionális hálózati termékeinket az UNMS és az UniFi szoftverplatformok hajtják, amelyek nagy kapacitású elosztott internet-hozzáférést és egységes informatikai menedzsmentet biztosítanak.Az Ubiquiti, az U logó, az UBNT, az airMAX, az airFiber, az mFi, az EdgeMAX, az UniFi, az UNMS, az AmpliFi és az UFiber a Ubiquiti Networks, Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.ui.com/.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.