Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS által forgalmazott Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldást kínál a hálózati teljesítmény optimalizálására

Szeptember 07, 2023

Ubiquiti Networks

Az ASBIS által forgalmazott Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldást kínál a hálózati teljesítmény optimalizálására

Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti termékcsaládját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.

Letöltés


Ubiquiti Cloud Key Enterprise

 

Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette a Ubiquiti termékpalettáját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.

A Ubiquiti Cloud Key Enterprise egy hálózati vezérlő, amely egyszerűsíti az UniFi eszközök kezelését és felügyeletét a vállalati hálózatokban. Lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy kényelmesen vezéreljék az olyan hálózati eszközöket, mint a Wi-Fi hozzáférési pontok, kapcsolók, útválasztók és videómegfigyelő rendszerek. Emellett lehetővé teszi a felmerülő problémákra való gyors reagálást, biztosítva a hatékony hálózati teljesítményt. A termék legfontosabb előnye a felhőalapú kialakítás, amely rugalmasságot és skálázhatóságot biztosít a stabil és megbízható hálózati infrastruktúra fenntartásához. Ez a funkció lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy a hálózatot bármikor távolról kezelhessék, így rendkívül ajánlott a vállalati hálózatok számára.

Termékjellemzők

  • Akár 1000+ UniFi hálózati eszköz és 10,000+ kliens kezelése
  • 1U form factor
  • 10G SFP+ és GbE RJ45 LAN port
  • 2*550W, redundáns tápegység
  • 16 magos Intel® Xeon® SP Gold 5218 processzor, 2.3GHz órajellel
  • 2*16GB DDR4 ECC RDIMM memória,  256GB háttértár

A Ubiquiti-ről
Az Ubiquiti a hálózati technológia demokratizálására összpontosít globális szinten - a közel 85 millió eszköz összesített szállítása kulcsfontosságú szerepet játszik a hálózati infrastruktúra létrehozásában a világ több mint 200 országában és területén. Professzionális hálózati termékeinket az UNMS és az UniFi szoftverplatformok hajtják, amelyek nagy kapacitású elosztott internet-hozzáférést és egységes informatikai menedzsmentet biztosítanak.Az Ubiquiti, az U logó, az UBNT, az airMAX, az airFiber, az mFi, az EdgeMAX, az UniFi, az UNMS, az AmpliFi és az UFiber a Ubiquiti Networks, Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.ui.com/.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.