Other headlines

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az ...
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az ...
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 ...
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet ...
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több ...
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével ...
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi ...
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol ...
Az ASBIS által forgalmazott Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldást kínál a hálózati teljesítmény optimalizálására

Szeptember 07, 2023

Ubiquiti Networks

Az ASBIS által forgalmazott Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldást kínál a hálózati teljesítmény optimalizálására

Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti termékcsaládját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.

Letöltés


Ubiquiti Cloud Key Enterprise

 

Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette a Ubiquiti termékpalettáját. Ez a nagy teljesítményű megoldás egyszerű módot kínál a műveletek egyszerűsítésére, a biztonság javítására és a hálózati teljesítmény optimalizálására. Az ASBIS mostantól több mint 25 országban szállítja ezt a megoldást.

A Ubiquiti Cloud Key Enterprise egy hálózati vezérlő, amely egyszerűsíti az UniFi eszközök kezelését és felügyeletét a vállalati hálózatokban. Lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy kényelmesen vezéreljék az olyan hálózati eszközöket, mint a Wi-Fi hozzáférési pontok, kapcsolók, útválasztók és videómegfigyelő rendszerek. Emellett lehetővé teszi a felmerülő problémákra való gyors reagálást, biztosítva a hatékony hálózati teljesítményt. A termék legfontosabb előnye a felhőalapú kialakítás, amely rugalmasságot és skálázhatóságot biztosít a stabil és megbízható hálózati infrastruktúra fenntartásához. Ez a funkció lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy a hálózatot bármikor távolról kezelhessék, így rendkívül ajánlott a vállalati hálózatok számára.

Termékjellemzők

  • Akár 1000+ UniFi hálózati eszköz és 10,000+ kliens kezelése
  • 1U form factor
  • 10G SFP+ és GbE RJ45 LAN port
  • 2*550W, redundáns tápegység
  • 16 magos Intel® Xeon® SP Gold 5218 processzor, 2.3GHz órajellel
  • 2*16GB DDR4 ECC RDIMM memória,  256GB háttértár

A Ubiquiti-ről
Az Ubiquiti a hálózati technológia demokratizálására összpontosít globális szinten - a közel 85 millió eszköz összesített szállítása kulcsfontosságú szerepet játszik a hálózati infrastruktúra létrehozásában a világ több mint 200 országában és területén. Professzionális hálózati termékeinket az UNMS és az UniFi szoftverplatformok hajtják, amelyek nagy kapacitású elosztott internet-hozzáférést és egységes informatikai menedzsmentet biztosítanak.Az Ubiquiti, az U logó, az UBNT, az airMAX, az airFiber, az mFi, az EdgeMAX, az UniFi, az UNMS, az AmpliFi és az UFiber a Ubiquiti Networks, Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.ui.com/.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.