Válasszon évet
Show
lines
Összesen
7
lines found

Archívum

Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, feloldott asztali processzort tartalmaz, amelyek a dobozból kivéve akár 24 magot és 32 szálat, valamint akár 6 GHz-es frekvenciát biztosítanak.
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, 64x800G porttal büszkélkedhet, és optimális választásnak bizonyul az AI/ML munkaterhelésekhez.
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb csúcstermékei, amelyek a kamerák új generációját képviselik, és a rendkívüli teljesítmény és ár-érték arány révén átalakítják a biztonság és a felügyelet világát.
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain, stratégiai megállapodást írt alá az ASUS AIoT üzleti csoporttal a korábban az Intel tulajdonában lévő NUC termékcsalád egész EMEA-régióban történő forgalmazására.
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, megállapodást írt alá a ProMobi Technologies-szal a Scalefusion UEM szoftver disztribúciójára vonatkozóan. Ez a partnerség lehetővé teszi, hogy az ASBIS csúcsminőségű mobileszköz-kezelési megoldásokkal bővítse forgalmazási portfólióját.
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure Storage megoldásokat ügyfeleinek. A Pure Storage modern technológiája az ASBIS piaci szakértelmével kombinálva hatékonyan elégíti ki a vállalkozások növekvő igényeit, és páratlan infrastrukturális megoldásokat biztosít számukra.
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens fűtőberendezéseinek termékcsaládját egy új modellel, az AENO Premium Eco Smart LED Heater termékkel
https://www.asbis.hu/info/newsarchive
Válasszon évet
All months