Show
lines
Összesen
14
lines found

Archívum

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, nemrégiben forgalmazási megállapodást kötött a Jabrával. A Jabra, egy jól ismert dán márka, a GN Audio leányvállalata, amely a dán GN Group vállalat egyik részlege. A technológiai innováció gazdag múltjával a GN Group az audio- és videokommunikációs iparág egyik motorja. A GN Audio tulajdonában lévő Jabra az audioberendezések és újabban a videokonferencia-rendszerek terén szerzett szakértelméről ismert.
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel vezérigazgatója kiemelte a nyílt szabványok előnyeit és az Intel erőteljes ökoszisztémáját, amely segít felgyorsítani a mesterséges intelligencia lehetőségeit. Az Intel forradalmasítja az AI-innovációt, és a tervezettnél hamarabb szállítja a következő generációs technológiákat.
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 technológia legújabb fejlesztéseit az UniFi 7 sorozat három új hozzáférési pontjának (AP) bevezetésével. Ezek a legkorszerűbb AP-k - U7 Pro Max, U7 Pro Wall és U7 Outdoor - újradefiniálják a csatlakoztathatóságot és a teljesítményt, és a legkülönfélébb környezetek és alkalmazások igényeit szolgálják ki.
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll arra, hogy forradalmasítsa a csatlakoztathatóságunkat, méghozzá eddig nem látott sebességgel, alacsonyabb késleltetéssel és megnövelt kapacitással. A Wi-Fi 7 teljes potenciáljának kiaknázásához a megfelelő hálózati kapcsolóval való párosítás a legfontosabb.
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási készülékek egyik vezető gyártója ezúton bejelenti legújabb innovatív klímamegoldását, az Aroma Tower ventilátort. Ez az élvonalbeli termék forradalmasítja az otthoni és irodai hűtést, egyben stílust és funkcionalitást is kínálva a fogyasztóknak.
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő szintű rendszerkonstrukcióinak kibővített választékát hajtják meg
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési pontot, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes teljesítményt és rugalmasságot nyújtson kültéri és beltéri környezetben egyaránt.
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az Intel folyamatosan befektet az AI szoftver ökoszisztémába, együttműködve a mesterséges intelligencia vezetőivel és innovátorokkal.
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ Ultra processzorok és Intel® Arc™ grafikus processzorok esetében validálta az első Meta Llama 3 8B és 70B modellek AI termékportfólióját.
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az UniFi Ultra termékcsalád legújabb tagjait, a G5 Dome és Turret Ultra kamerákat. Ezeket a kamerákat kompakt formavilággal és nagyszerű ár/teljesítmény aránnyal tervezték.
Március 18, 2024
Az Intel® Ethernet 800-as sorozatú hálózati adapterek akár 100 Gbps sebességet is támogatnak és innovatív és sokoldalú képességekkel rendelkeznek a munkaterhelés teljesítményének optimalizálása érdekében.
Március 11, 2024
A barcelonai MWC 2024-en az Intel bejelentette a Granite Rapids-D kódnevű, beépített AI-gyorsítással rendelkező jövőbeli Intel® Xeon® processzorát, és kiemelte a kulcsfontosságú partnerekkel való első körben történő validálást.
Február 23, 2024
Az Edgecore Networks, a nyílt hálózati megoldások vezetője bemutatta az ECS4650 Layer 3 Gigabit Ethernet Switch sorozatot.
Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési pont, több térbeli adatfolyam és 6 GHz-es támogatással az interferenciamentes, igényes Wi-Fi megoldás érdekében, nagyméretű környezetekbe.
https://www.asbis.hu/info/newsarchive
Válasszon évet
All months