Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Intel AI platformok gyorsítják a Microsoft Phi-3 GenAI modelleket

Május 27, 2024

Intel AI platformok gyorsítják a Microsoft Phi-3 GenAI modelleket

A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az Intel folyamatosan befektet az AI szoftver ökoszisztémába, együttműködve a mesterséges intelligencia vezetőivel és innovátorokkal.

Az Intel hitelesítette és optimalizálta AI-termékportfólióját az ügyfél, a perem és az adatközpont területén a Microsoft Phi-3 család több nyílt modelljéhez. A Phi-3 család kis méretű, nyílt modelljei alacsonyabb számítási teljesítményű hardvereken futhatnak, könnyebben finomhangolhatók az egyedi igényeknek megfelelően, és lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy helyben futtatható alkalmazásokat készítsenek. Az Intel’támogatott termékei közé tartoznak az Intel® Gaudi® AI gyorsítók és az Intel® Xeon® processzorok az adatközponti alkalmazásokhoz, valamint az Intel® Core™ Ultra processzorok és az Intel® Arc™ grafikus processzorok az ügyfelek számára.

Az Intel az AI mindenhová való eljuttatását célzó küldetésének részeként folyamatosan befektet az AI szoftver ökoszisztémába, együttműködve az AI vezetőivel és innovátorokkal.

Az Intel a Microsofttal együttműködve a Phi-3 modell támogatását tette lehetővé központi feldolgozó egységei (CPU-k), grafikus feldolgozó egységei (GPU-k) és Intel Gaudi gyorsítói számára a bevezetés napján. Az Intel emellett közösen tervezte a gyorsító absztrakciót a DeepSpeedben, amely egy könnyen használható mélytanulási optimalizáló szoftvercsomag és kiterjesztette az automatikus tenzorpárhuzamossági támogatást a Phi-3 és más modellek számára a Hugging Face-en.

A Phi-3 modellek mérete jól használható az eszközön belüli következtetéshez, és lehetővé teszi a könnyű modellfejlesztést, például a finomhangolást vagy a testreszabást AI PC-ken és edge eszközökön. Az Intel klienshardvereket átfogó szoftveres keretrendszerek és eszközök gyorsítják, beleértve a PyTorch és az Intel® Extension for PyTorch-ot, amelyet a helyi kutatáshoz és fejlesztéshez használnak, valamint az OpenVINO™ Toolkit-et a modellek telepítéséhez és következtetéshez.

Az Intel elkötelezett a vállalati ügyfelek generatív AI igényeinek kielégítése mellett, és továbbra is támogatja és optimalizálja a Phi-3 és más vezető, korszerű nyelvi modellekhez készült szoftvereket.