Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Intel AI platformok gyorsítják a Microsoft Phi-3 GenAI modelleket

Május 27, 2024

Intel AI platformok gyorsítják a Microsoft Phi-3 GenAI modelleket

A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az Intel folyamatosan befektet az AI szoftver ökoszisztémába, együttműködve a mesterséges intelligencia vezetőivel és innovátorokkal.

Az Intel hitelesítette és optimalizálta AI-termékportfólióját az ügyfél, a perem és az adatközpont területén a Microsoft Phi-3 család több nyílt modelljéhez. A Phi-3 család kis méretű, nyílt modelljei alacsonyabb számítási teljesítményű hardvereken futhatnak, könnyebben finomhangolhatók az egyedi igényeknek megfelelően, és lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy helyben futtatható alkalmazásokat készítsenek. Az Intel’támogatott termékei közé tartoznak az Intel® Gaudi® AI gyorsítók és az Intel® Xeon® processzorok az adatközponti alkalmazásokhoz, valamint az Intel® Core™ Ultra processzorok és az Intel® Arc™ grafikus processzorok az ügyfelek számára.

Az Intel az AI mindenhová való eljuttatását célzó küldetésének részeként folyamatosan befektet az AI szoftver ökoszisztémába, együttműködve az AI vezetőivel és innovátorokkal.

Az Intel a Microsofttal együttműködve a Phi-3 modell támogatását tette lehetővé központi feldolgozó egységei (CPU-k), grafikus feldolgozó egységei (GPU-k) és Intel Gaudi gyorsítói számára a bevezetés napján. Az Intel emellett közösen tervezte a gyorsító absztrakciót a DeepSpeedben, amely egy könnyen használható mélytanulási optimalizáló szoftvercsomag és kiterjesztette az automatikus tenzorpárhuzamossági támogatást a Phi-3 és más modellek számára a Hugging Face-en.

A Phi-3 modellek mérete jól használható az eszközön belüli következtetéshez, és lehetővé teszi a könnyű modellfejlesztést, például a finomhangolást vagy a testreszabást AI PC-ken és edge eszközökön. Az Intel klienshardvereket átfogó szoftveres keretrendszerek és eszközök gyorsítják, beleértve a PyTorch és az Intel® Extension for PyTorch-ot, amelyet a helyi kutatáshoz és fejlesztéshez használnak, valamint az OpenVINO™ Toolkit-et a modellek telepítéséhez és következtetéshez.

Az Intel elkötelezett a vállalati ügyfelek generatív AI igényeinek kielégítése mellett, és továbbra is támogatja és optimalizálja a Phi-3 és más vezető, korszerű nyelvi modellekhez készült szoftvereket.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.