Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
A Midea bemutatja az Aroma Tower ventilátort: intelligens klímamegoldás egy kellemes nyárhoz

Június 04, 2024

ASBIS, MIDEA

A Midea bemutatja az Aroma Tower ventilátort: intelligens klímamegoldás egy kellemes nyárhoz

Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási készülékek egyik vezető gyártója ezúton bejelenti legújabb innovatív klímamegoldását, az Aroma Tower ventilátort. Ez az élvonalbeli termék forradalmasítja az otthoni és irodai hűtést, egyben stílust és funkcionalitást is kínálva a fogyasztóknak.

A Midea a közelmúltban kiemelt disztribútori partneri megállapodást kötött az ASBISc Enterprises Plc-vel, az EMEA régió tekintetében. Az együttműködés egyesíti a Midea intelligens készülékek terén szerzett szakértelmét az ASBIS kiterjedt partnerhálózatával, így biztosítva, hogy a márka termékei eljussanak az ügyfelekhez a régióban.

Az év újdonsága, az Aroma Tower Fan kifinomultságot és a hatékonyságot testesíti meg. Elegáns, kis helyet foglal, bárhova helyezhető a térben és erőteljes légáramlást biztosít. Az Aroma Tower Fan egyik kiemelkedő tulajdonsága a beépített aromaterápiás funkció. A felhasználók hozzáadhatják kedvenc illataikat vagy illóolajukat az erre kialakított aromaterápiás tartóhoz, így olyan illatot biztosíthatnak a térben, amilyet szeretnének ezzel is a növelve a fizikai kényelmet és lelki jólétet.


A ventilátor intelligens technológiát alkalmaz a felhasználói kényelem optimalizálása érdekében. Intelligens szabályozási móddal és beépített hőmérséklet-érzékelővel felszerelt, automatikusan beállítja a légáramlást a környezeti feltételeknek megfelelően ezzel ideális környezetet biztosítva.

Andrei Kazennau, az ASBIS légkondicionálás és fűtés termékkategóriáért felelős üzletfejlesztési menedzsere lelkesedését fejezte ki a bevezetéssel kapcsolatban: “A Midea Smart Bladeless Fan előző évi bevezetése a tavalyi szezon bestsellerje volt. Reméljük, hogy idén az új modell is népszerű lesz. A fogyasztói elvárások fejlődésével elengedhetetlen, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek az intelligens funkcionalitást testreszabható funkciókkal ötvözik.” 

Az Aroma Tower Fan május második felétől megvásárolható, és lehetőséget kínál a fogyasztóknak, hogy páratlan kényelemmel és stílussal emeljék a nyári élményt.

Az ASBIS Enterprises-ról
Az ASBIS Group az IT, IoT és Robotic termékek, megoldások és szolgáltatások vezető forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain. A ciprusi székhelyű csoport 40 országban rendelkezik irodákkal, több mint 2500 szakembert foglalkoztat, és 20 000 B2B ügyfelet szolgál ki a világ 56 országában. Az ASBIS márkaportfóliójába tartozó termékek elnyerték a rangos Red Dot: Product Design díjakat.

A Mideáról
A Midea légkezelésre, hűtésre, mosásra, nagy és kis konyhai készülékekre, vízfelszerelésekre, padlóápolásra és világításra szakosodott. A cég több mint 200 országban működik. A Midea minden évben több mint 40 formatervezési díjat nyer el különböző globális tervezési bemutatókon, mint például a Red Dot, az iF és a Good Design Award.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.