Other headlines

Augusztus 30, 2022
Az új AMD Socket AM5 platform a világ első 5 nm-es asztali PC processzoraival ...
Augusztus 29, 2022
Az ASBIS Group a 4PHONES cég partnerstandján mutatja be márkakínálatának ...
Augusztus 26, 2022
A vállalat folytatja adományozási tevékenységét a leginkább érintett ...
Augusztus 25, 2022
Az AMD bejelentette a "together we advance_PCs", a következő generációs AMD PC ...
Augusztus 16, 2022
Az adományként összegyűjtött teljes összeget C-íves röntgenkészülékek ...
Augusztus 01, 2022
The new version is providing users with additional tools to facilitate the ...
Július 25, 2022
ASBIS clients will now get access to IP Infusion’s leading networking software ...
Július 21, 2022
A harmadik negyedéves disztribútori pont promóció már elérhető!
Június 29, 2022
ASBIS will offer Edgecore’s networking solutions to its clients in the EMEA ...
Június 17, 2022
The vendor was noted in two categories for its security, compliance, and ...
Az ASBIS márkák portfoliója bemutatkozik az IFA Berlin 2022 -n.

Augusztus 29, 2022

ASBIS, IFA, Perenio, AENO, CANYON, Lorgar, Prestigio

Az ASBIS márkák portfoliója bemutatkozik az IFA Berlin 2022 -n.

Az ASBIS Group a 4PHONES cég partnerstandján mutatja be márkakínálatának legfontosabb termékeit a szeptember 2. és 6. között Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2022 kiállításon.

A hi-tech eszközök legkeresettebb és leginnovatívabb modelljei állnak rendelkezésre az üzleti látogatók számára bemutatóra, tesztelésre. Az ASBIS 2022-ban kezdett együttműködést a 4Phones-szal a portfóliójában szereplő márkák forgalmazásában.

Az ASBIS az IT- és IoT-megoldások, hardver- és szoftvertermékek, felhőalapú szolgáltatások és technológiák vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója, a partnerek, üzleti ügyfelek és végfelhasználók számára. Az ASBIS szigorú minőségellenőrzési rendszert hozott létre, és a termékeket lépésről lépésre alaposan teszteli, mielőtt a fogyasztói piacra kerülnének. Minden termék rendelkezik a megfelelő nemzetközi formátumú megfelelőségi tanúsítványokkal.

A vállalat a kiváló minőségű technológiák, termékek széles választékának létrehozására, fejlesztésére és népszerűsítésére összpontosít a márkáival: AENO, Canyon, Lorgar, Prestigio és Perenio. Valamennyi márka termékcsaládja a piackutatás és a vásárlói igények alapján formálódik.A fiatal, dinamikusan fejlődő, intelligens háztartási gépek márkáját, az AENO-t az intelligens eszközök több termékkategóriája képviseli: intelligens fogkefe a személyes higiéniáért, légtisztító a tisztább légzésért és a kényelmes mikroklímáért, asztali turmixgép és intelligens vízforraló a gyors és ízletes ételekért-italokért, gőzfelmosó és robotporszívó a tökéletes tisztaságért intelligens környezetbarát, energiatakarékos fűtőberendezés az alacsony energiafogyasztásért és a villanyszámla akár 50%-os megtakarításának lehetőségéért.

A Canyon, a minőségi és megfizethető árú PC- és mobiltelefon-kiegészítők márkájának termékkategóriái közül a következő termékcsoportok lesznek elérhetőek a standon: power bankok, vezeték nélküli töltők, fali töltők, autós tartók és különböző típusú csatlakozókkal ellátott kábelek. A Lorgar, a kiváló minőségű professzionális játékeszközök márkája, amelynek célja, hogy új szintre emelje a játékélményt, gamepadokat, webkamerákat, headseteket, mikrofonokat és egeret mutat be a magával ragadó játékhoz.

A Prestigio, a szórakoztató elektronikai márka autós videorekordereket (DVR), automata bornyitókat és boros kiegészítő készleteket, valamint a világ első teljes érintőfelülettel rendelkező billentyűzetét, a Click&Touch-ot mutatja be, mely a nemzetközi Red Dot Awards által a felhasználóbarát terméktervezésért elismert, egyedülálló termék. A dolgok internetére és intelligens eszközökre szakosodott Perenio bemutatja a PERENIO IONIC SHIELD™ hidegplazma-kibocsátót, amely komplex fémionokból álló CoV kapszulával csökkenti és elnyomja a víruskoncentráció szintjét a zárt alkalmazási területen (levegő és felületek), amint azt akkreditált laboratóriumok tesztelték és megerősítették.

Az ASBIS elkötelezett amellett, hogy üzleti ügyfeleinek és partnereinek innovatív, igényes technológiai termékeket kínáljon. A vállalat minőséget, kedvező árakat és fejlett mérnöki munkát biztosít. Ez biztosítja a sikert a legversenyképesebb és legfejlettebb piacokon.

Találkozzon az ASBIS csapatával az IFA-n, a 4PHONES partneri standján (102b hall 6.2A)!

A 4PHONES vállalatról 
A 4Phones több mint 12 éve foglalkozik a legelismertebb márkák mobiltelefonjai-, táblagépei- és laptopjai alkatrészeinek importjával és forgalmazásával az európai piacon. A vállalat a kiskereskedelmi piacra és a javítóközpontokra összpontosít az európai kontinensen. Hírekért és további információkért látogasson el a következő weboldalra: http://4phones.eu/  

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.