Other headlines

Március 14, 2023
Éles kép és kiváló akusztikai rendszer a legfőbb jellemzője a KIVI Smart TV ...
Február 07, 2023
A 6,0 GHz-es frekvenciával büszkélkedő i9-13900KS mérföldkő a PC-ipar számára
Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Január 17, 2023

Supermicro, Xeon, Intel

A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb generációs, az adatközponti infrastruktúrához optimalizált, a rack-méretű AI, felhő és 5G/Edge megoldásokra tervezve.

LETÖLTÉS

Supermicro X13 új portfólió

A Supermicro, Inc. a Cloud, AI/ML, Storage és 5G/Edge teljes körű IT-megoldásokat kínáló szolgáltatója az iparág legkiterjedtebb Tier 1 szerver- és tárolóportfólióját indítja útjára, amely több mint 15 teljesítmény-optimalizált családot tartalmaz, az AI, HPC, Cloud Computing, Media, Enterprise és 5G/Telco/Edge feladatokra összpontosítva. A jobb, gyorsabb és környezetbarátabb rendszerek, amelyek a vadonatúj, 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokon (korábbi kódnevén Sapphire Rapids) alapulnak, akár 60%-kal jobb teljesítményt nyújtanak a terhelésre optimalizált munkamenetekhez, valamint jobb biztonságot (hardveres root of trust és igazolás) és kezelhetőséget biztosítanak, gyorsabbak az integrált AI, Storage és Cloud gyorsítással és környezetbarátabbak a magas környezeti hőmérsékletű és folyékony hűtési opciókkal, amelyek csökkentik a környezeti hatásokat és az üzemeltetési költségeket. 

"A Supermicro több mint 15 X13 szervercsaládból álló kiterjedt portfóliója teljesítmény-, funkcionalitás- és költségoptimalizált konstrukciókat tartalmaz speciális adatközponti és intelligens végponti terhelésekhez "mondta Charles Liang, a Supermicro elnök-vezérigazgatója."Az új, 4. generációs Intel Xeon skálázható processzorokkal felszerelt rendszereink új csúcsokat érnek el mind az összteljesítmény, mind az egy wattra jutó teljesítmény tekintetében. A processzoron kívül minden fontosabb alrendszert drámai mértékben továbbfejlesztettünk: a DDR5-ös memóriateljesítmény akár 2-szeresére javult, az I/O sávszélesség 2-szeresére nőtt, a nagyobb teljesítményű gyorsítókártyákat támogató 80 sávos PCIe Gen 5 segítségével, a hálózati sebesség elérheti a 400 Gbps-t és jelentősen nőtt a biztonság és menedzselhetőség. Az energiaellátási és hűtési képességek is bővültek, így támogatják a 350W-os CPU-kat és az akár 700W-os GPU-kat. Az új portfólióhoz mind a magas környezeti hőmérsékleten történő működés, mind pedig a folyadékhűtés támogatását hozzáadtuk a környezetterhelés csökkentése és a TCO javítása érdekében."

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.