Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Január 17, 2023

Supermicro, Xeon, Intel

A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb generációs, az adatközponti infrastruktúrához optimalizált, a rack-méretű AI, felhő és 5G/Edge megoldásokra tervezve.

LETÖLTÉS

Supermicro X13 új portfólió

A Supermicro, Inc. a Cloud, AI/ML, Storage és 5G/Edge teljes körű IT-megoldásokat kínáló szolgáltatója az iparág legkiterjedtebb Tier 1 szerver- és tárolóportfólióját indítja útjára, amely több mint 15 teljesítmény-optimalizált családot tartalmaz, az AI, HPC, Cloud Computing, Media, Enterprise és 5G/Telco/Edge feladatokra összpontosítva. A jobb, gyorsabb és környezetbarátabb rendszerek, amelyek a vadonatúj, 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokon (korábbi kódnevén Sapphire Rapids) alapulnak, akár 60%-kal jobb teljesítményt nyújtanak a terhelésre optimalizált munkamenetekhez, valamint jobb biztonságot (hardveres root of trust és igazolás) és kezelhetőséget biztosítanak, gyorsabbak az integrált AI, Storage és Cloud gyorsítással és környezetbarátabbak a magas környezeti hőmérsékletű és folyékony hűtési opciókkal, amelyek csökkentik a környezeti hatásokat és az üzemeltetési költségeket. 

"A Supermicro több mint 15 X13 szervercsaládból álló kiterjedt portfóliója teljesítmény-, funkcionalitás- és költségoptimalizált konstrukciókat tartalmaz speciális adatközponti és intelligens végponti terhelésekhez "mondta Charles Liang, a Supermicro elnök-vezérigazgatója."Az új, 4. generációs Intel Xeon skálázható processzorokkal felszerelt rendszereink új csúcsokat érnek el mind az összteljesítmény, mind az egy wattra jutó teljesítmény tekintetében. A processzoron kívül minden fontosabb alrendszert drámai mértékben továbbfejlesztettünk: a DDR5-ös memóriateljesítmény akár 2-szeresére javult, az I/O sávszélesség 2-szeresére nőtt, a nagyobb teljesítményű gyorsítókártyákat támogató 80 sávos PCIe Gen 5 segítségével, a hálózati sebesség elérheti a 400 Gbps-t és jelentősen nőtt a biztonság és menedzselhetőség. Az energiaellátási és hűtési képességek is bővültek, így támogatják a 350W-os CPU-kat és az akár 700W-os GPU-kat. Az új portfólióhoz mind a magas környezeti hőmérsékleten történő működés, mind pedig a folyadékhűtés támogatását hozzáadtuk a környezetterhelés csökkentése és a TCO javítása érdekében."

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.