Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Január 17, 2023

Supermicro, Xeon, Intel

A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb generációs, az adatközponti infrastruktúrához optimalizált, a rack-méretű AI, felhő és 5G/Edge megoldásokra tervezve.

LETÖLTÉS

Supermicro X13 új portfólió

A Supermicro, Inc. a Cloud, AI/ML, Storage és 5G/Edge teljes körű IT-megoldásokat kínáló szolgáltatója az iparág legkiterjedtebb Tier 1 szerver- és tárolóportfólióját indítja útjára, amely több mint 15 teljesítmény-optimalizált családot tartalmaz, az AI, HPC, Cloud Computing, Media, Enterprise és 5G/Telco/Edge feladatokra összpontosítva. A jobb, gyorsabb és környezetbarátabb rendszerek, amelyek a vadonatúj, 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokon (korábbi kódnevén Sapphire Rapids) alapulnak, akár 60%-kal jobb teljesítményt nyújtanak a terhelésre optimalizált munkamenetekhez, valamint jobb biztonságot (hardveres root of trust és igazolás) és kezelhetőséget biztosítanak, gyorsabbak az integrált AI, Storage és Cloud gyorsítással és környezetbarátabbak a magas környezeti hőmérsékletű és folyékony hűtési opciókkal, amelyek csökkentik a környezeti hatásokat és az üzemeltetési költségeket. 

"A Supermicro több mint 15 X13 szervercsaládból álló kiterjedt portfóliója teljesítmény-, funkcionalitás- és költségoptimalizált konstrukciókat tartalmaz speciális adatközponti és intelligens végponti terhelésekhez "mondta Charles Liang, a Supermicro elnök-vezérigazgatója."Az új, 4. generációs Intel Xeon skálázható processzorokkal felszerelt rendszereink új csúcsokat érnek el mind az összteljesítmény, mind az egy wattra jutó teljesítmény tekintetében. A processzoron kívül minden fontosabb alrendszert drámai mértékben továbbfejlesztettünk: a DDR5-ös memóriateljesítmény akár 2-szeresére javult, az I/O sávszélesség 2-szeresére nőtt, a nagyobb teljesítményű gyorsítókártyákat támogató 80 sávos PCIe Gen 5 segítségével, a hálózati sebesség elérheti a 400 Gbps-t és jelentősen nőtt a biztonság és menedzselhetőség. Az energiaellátási és hűtési képességek is bővültek, így támogatják a 350W-os CPU-kat és az akár 700W-os GPU-kat. Az új portfólióhoz mind a magas környezeti hőmérsékleten történő működés, mind pedig a folyadékhűtés támogatását hozzáadtuk a környezetterhelés csökkentése és a TCO javítása érdekében."

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.