Other headlines

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az ...
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az ...
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 ...
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet ...
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több ...
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével ...
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi ...
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol ...
A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Január 17, 2023

Supermicro, Xeon, Intel

A Supermicro bemutatja a 4. generációs Intel® Xeon® skálázható processzorokat tartalmazó új, jobb, gyorsabb és környezetbarátabb X13 szerverportfóliót

Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb generációs, az adatközponti infrastruktúrához optimalizált, a rack-méretű AI, felhő és 5G/Edge megoldásokra tervezve.

LETÖLTÉS

Supermicro X13 új portfólió

A Supermicro, Inc. a Cloud, AI/ML, Storage és 5G/Edge teljes körű IT-megoldásokat kínáló szolgáltatója az iparág legkiterjedtebb Tier 1 szerver- és tárolóportfólióját indítja útjára, amely több mint 15 teljesítmény-optimalizált családot tartalmaz, az AI, HPC, Cloud Computing, Media, Enterprise és 5G/Telco/Edge feladatokra összpontosítva. A jobb, gyorsabb és környezetbarátabb rendszerek, amelyek a vadonatúj, 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokon (korábbi kódnevén Sapphire Rapids) alapulnak, akár 60%-kal jobb teljesítményt nyújtanak a terhelésre optimalizált munkamenetekhez, valamint jobb biztonságot (hardveres root of trust és igazolás) és kezelhetőséget biztosítanak, gyorsabbak az integrált AI, Storage és Cloud gyorsítással és környezetbarátabbak a magas környezeti hőmérsékletű és folyékony hűtési opciókkal, amelyek csökkentik a környezeti hatásokat és az üzemeltetési költségeket. 

"A Supermicro több mint 15 X13 szervercsaládból álló kiterjedt portfóliója teljesítmény-, funkcionalitás- és költségoptimalizált konstrukciókat tartalmaz speciális adatközponti és intelligens végponti terhelésekhez "mondta Charles Liang, a Supermicro elnök-vezérigazgatója."Az új, 4. generációs Intel Xeon skálázható processzorokkal felszerelt rendszereink új csúcsokat érnek el mind az összteljesítmény, mind az egy wattra jutó teljesítmény tekintetében. A processzoron kívül minden fontosabb alrendszert drámai mértékben továbbfejlesztettünk: a DDR5-ös memóriateljesítmény akár 2-szeresére javult, az I/O sávszélesség 2-szeresére nőtt, a nagyobb teljesítményű gyorsítókártyákat támogató 80 sávos PCIe Gen 5 segítségével, a hálózati sebesség elérheti a 400 Gbps-t és jelentősen nőtt a biztonság és menedzselhetőség. Az energiaellátási és hűtési képességek is bővültek, így támogatják a 350W-os CPU-kat és az akár 700W-os GPU-kat. Az új portfólióhoz mind a magas környezeti hőmérsékleten történő működés, mind pedig a folyadékhűtés támogatását hozzáadtuk a környezetterhelés csökkentése és a TCO javítása érdekében."

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.