Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
A Supermicro élen jár az iparágban az első nyolc- és négyfoglalatos szerverekkel a legigényesebb vállalati, adatbázis- és kritikus munkaterhelésekhez, amelyek Intel CPU-kon alapulnak.

Május 18, 2023

SUPERMICRO, SERVER

A Supermicro élen jár az iparágban az első nyolc- és négyfoglalatos szerverekkel a legigényesebb vállalati, adatbázis- és kritikus munkaterhelésekhez, amelyek Intel CPU-kon alapulnak.

Akár 480 maggal, 32 TB memóriával és 12 GPU-val ezek a rendszerek valós időben képesek generatív AI-t működtetni SAP és Oracle folyamatokon

A Supermicro, Inc. a felhő, az AI/ML, a tárolás és az 5G/Edge teljes körű informatikai megoldásokat kínáló vállalata bemutatja termékcsaládjának legerősebb szerverét a nagyméretű adatbázisok és vállalati alkalmazások számára. A többprocesszoros termékcsaládba sorolt 8 foglalatos szerver ideális az akár 480 magot és 32 TB DDR5 memóriát igénylő, memórián belüli adatbázisokhoz a maximális teljesítmény érdekében. Emellett a termékcsalád tartalmaz egy 4 foglalatos kiszolgálót is, amely ideális az olyan alkalmazásokhoz, amelyek egyetlen, akár 240 magot és 16 TB nagysebességű memóriát igénylő rendszerképet igényelnek. Ezek a nagy teljesítményű rendszerek mindegyike 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokat használ. A 8 és 4 foglalatos szerverek előző generációjához képest a rendszerek kétszer annyi magot, 1,33-szor annyi memóriakapacitást és kétszer nagyobb memória-sávszélességet kínálnak. Emellett ezek a rendszerek az előző generációs rendszerekhez képest akár 4-szeres I/O-sávszélességet biztosítanak a perifériákhoz való csatlakoztathatósághoz. A Supermicro 8 foglalatos rendszere a SPECcpu2017 FP Rate benchmarkok alapján az eddigi legmagasabb teljesítményértékeket érte el egyetlen rendszer esetében, mind az alap-, mind a csúcsteljesítmények tekintetében. Ezen túlmenően a Supermicro 8 és 4 foglalatos szerverei a SPEC benchmarkok széles skáláján mutatnak vezető teljesítményt.

Az új 8 és 4 foglalatos szerverek csökkentik a komplexitást a nagy teljesítményű adatközpontok létrehozásakor a vállalati alkalmazások, például a mesterséges intelligencia (AI), adatbázisok, analitika, üzleti intelligencia, ERP, CRM és tudományos vizualizációs munkaterhelések számára. Azáltal, hogy az operációs rendszer egyetlen példányában hatalmas mennyiségű számítási, memória- és tárolási erőforrást egyesítenek, csökken a rendszer kezelése, valamint a más szerverekkel való hálózatépítés.

Az új rendszerek specifikációi:

  • SYS-681E-TR: akár TDP 350W, 480 mag, 32TB DDR5 memória, 12 duplaszéles GPU és 24x 2.5” meghajtó, 6U;
  • SYS-241H-TNRTTP: akár TDP 350W, 240 mag, 16TB DDR5 memória, 4 egyszeresen széles GPU és 8x 2.5” meghajtó, 2U;
  • SYS-241E-TNRTTP: akár TDP 185W, 96 mag, 16TB DDR5 memória, 2 duplaszéles GPU és 24x 2.5” meghajtó, 2U.

Forrás

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.