Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
A Supermicro élen jár az iparágban az első nyolc- és négyfoglalatos szerverekkel a legigényesebb vállalati, adatbázis- és kritikus munkaterhelésekhez, amelyek Intel CPU-kon alapulnak.

Május 18, 2023

SUPERMICRO, SERVER

A Supermicro élen jár az iparágban az első nyolc- és négyfoglalatos szerverekkel a legigényesebb vállalati, adatbázis- és kritikus munkaterhelésekhez, amelyek Intel CPU-kon alapulnak.

Akár 480 maggal, 32 TB memóriával és 12 GPU-val ezek a rendszerek valós időben képesek generatív AI-t működtetni SAP és Oracle folyamatokon

A Supermicro, Inc. a felhő, az AI/ML, a tárolás és az 5G/Edge teljes körű informatikai megoldásokat kínáló vállalata bemutatja termékcsaládjának legerősebb szerverét a nagyméretű adatbázisok és vállalati alkalmazások számára. A többprocesszoros termékcsaládba sorolt 8 foglalatos szerver ideális az akár 480 magot és 32 TB DDR5 memóriát igénylő, memórián belüli adatbázisokhoz a maximális teljesítmény érdekében. Emellett a termékcsalád tartalmaz egy 4 foglalatos kiszolgálót is, amely ideális az olyan alkalmazásokhoz, amelyek egyetlen, akár 240 magot és 16 TB nagysebességű memóriát igénylő rendszerképet igényelnek. Ezek a nagy teljesítményű rendszerek mindegyike 4. generációs Intel Xeon Scalable processzorokat használ. A 8 és 4 foglalatos szerverek előző generációjához képest a rendszerek kétszer annyi magot, 1,33-szor annyi memóriakapacitást és kétszer nagyobb memória-sávszélességet kínálnak. Emellett ezek a rendszerek az előző generációs rendszerekhez képest akár 4-szeres I/O-sávszélességet biztosítanak a perifériákhoz való csatlakoztathatósághoz. A Supermicro 8 foglalatos rendszere a SPECcpu2017 FP Rate benchmarkok alapján az eddigi legmagasabb teljesítményértékeket érte el egyetlen rendszer esetében, mind az alap-, mind a csúcsteljesítmények tekintetében. Ezen túlmenően a Supermicro 8 és 4 foglalatos szerverei a SPEC benchmarkok széles skáláján mutatnak vezető teljesítményt.

Az új 8 és 4 foglalatos szerverek csökkentik a komplexitást a nagy teljesítményű adatközpontok létrehozásakor a vállalati alkalmazások, például a mesterséges intelligencia (AI), adatbázisok, analitika, üzleti intelligencia, ERP, CRM és tudományos vizualizációs munkaterhelések számára. Azáltal, hogy az operációs rendszer egyetlen példányában hatalmas mennyiségű számítási, memória- és tárolási erőforrást egyesítenek, csökken a rendszer kezelése, valamint a más szerverekkel való hálózatépítés.

Az új rendszerek specifikációi:

  • SYS-681E-TR: akár TDP 350W, 480 mag, 32TB DDR5 memória, 12 duplaszéles GPU és 24x 2.5” meghajtó, 6U;
  • SYS-241H-TNRTTP: akár TDP 350W, 240 mag, 16TB DDR5 memória, 4 egyszeresen széles GPU és 8x 2.5” meghajtó, 2U;
  • SYS-241E-TNRTTP: akár TDP 185W, 96 mag, 16TB DDR5 memória, 2 duplaszéles GPU és 24x 2.5” meghajtó, 2U.

Forrás

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.