Other headlines

November 09, 2020
Az egyik legnagyobb IT disztribútor az EMEA régióban a 30 éves piaci jelenlétét ...
Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
A Prestigio bemutatja az első grafén-alapú powerbankjét Európában: gyorsabb töltés, hosszabb élettartam

Augusztus 07, 2020

Prestigio

A Prestigio bemutatja az első grafén-alapú powerbankjét Európában: gyorsabb töltés, hosszabb élettartam

Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a legújabb powerbankjét, mely Európában az elsők között grafént használ - a modern elektronika egyik legígéretesebb anyagát.

BUY ONLINE

Graphene PD

Ellenőrizze az elérhetőséget a kapcsolattartójánál

A Graphene PD sorozatú powerbankek gyors, vezeték nélküli series mellett egyszerre több eszközt képesek kiszolgálni. A grafén technológia védelmet nyújt a túlmelegedéstől és körülbelül háromszor hosszabb élettartamot kínál, mint a hagyományos akkumulátorok. A sorozat minden tagja  - a Graphene PD 10,000 mAh és a Graphene PD Pro 20,000 mAh - kitűnő minőségű fém és edzett üveg felhasználásával készül és stílusos bőr tokkal érkezik.

A Prestigio powerbankjei különlegesnek számítanak, mivel grafén alapúak, mely anyag kivételes hővezető képességgel és elektronmobilitással rendelkezik és nem veszélyes a környezetre. Az eszközök ellenállnak a magas hőmérsékletnek és többször, gyorsabban tölthetőek fel, mint versenytársaik. Például a 10 000 mAh Graphene PD modell feltöltése mindössze 50 percet vesz igénybe (0-ról 100%-ra töltve, 60 W-os töltő használatával), a 20 000 mAh Graphene PD Pro 100 perc alatt töltődik fel teljesen.

Mindkét modellnek Type-C és USB 3.0 portokkal rendelkezik,melyek lehetővé teszik, hogy egyszerre több eszközt - például táblagépeket, okostelefonokat, fejhallgatót, Bluetooth hangszórókat és egyebeket - egyszerre töltsön. A 20 000 mAh-os Graphene PD Pro képes feltölteni egy PD-kompatibilis laptopot illetve a Pass-Through funkció lehetővé teszi, a powerbank töltése közben a hozzá csatlakoztatott eszköz töltését. A kiemelkedő töltési sebesség mellett a sorozat tagjai 10W-os, Qi szabványnak megfelelő vezeték nélküli (induktív) töltést is lehetővé tesznek. 

A Prestigio grafén powerbankek több szintet védett töltési rendszerrel rendelkeznek, amelyek teljes mértékben megfelelnek a vonatkozó nemzetközi szabványoknak.

A grafén PD modellek a legjobb minőségű anyagok használatával készültek: fém és edzett, polírozott üveg. A felhasználókat a termék nem csak a műszaki jellemzőivel csábítja, hanem az elegáns kivitelével, megjelenésével is. Az átgondoltan formatervezett ház kijelzőt is tartalmaz, amely információkat jelenít meg az aktuális töltöttségi szintről és az akkumulátorról. Kiegészítőként és extra védelem érdekében az eszközök stílusos, valódi bőr tokbl érkeznek.

A Graphene PD sorozatú powerbankek szeptember-októbertől érhetőek el. Részletekért forduljon az ön ASBIS kapcsolattartójához 

Az ASBISc Enterprises Plc-ről

Az ASBISc Enterprises Plc az IT piaci termékek egyik vezető disztribútora, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA): Közép- és Kelet-Európában, a balti köztársaságokban, a volt Szovjetunió területén, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában - a főldrajzilag széles területű működést a széles termékportfólióval kombinálva "One-Stop-Shop" modelben. Az ASBISc Enterprises Plc székhelye Cipruson található, számítástechnikai hardver és szoftver, mobil megoldások, IT alkatrészek és perifériák, valamint informatikai termékek és digitális berendezések széles skálájára specializálódott. A társaság 1990-ben alakult, jelenleg világszerte 56 országban értékesít. A csoport számos gyártó termékeit forgalmazza, mindemellett saját márkás termékeket gyárt és forgalmaz: Prestigio (okostelefonok, táblagépek, külső tárolók, GPS-eszközök, autós kamerák, multiboardok, stb.), Canyon (powerbankek és más mobilkiegészítők, perifériák), Perenio („IoT”). Az ASBIS-nek 27 országban van leányvállalata, közel 1800 alkalmazottal és mintegy 20 000 ügyféllel. 2019-ben az értékesítés meghaladta az 1,9 milliárd dollárt. A társaság részvényei 2007. október óta szerepelnek a Varsói Értéktőzsdén az „ASB” (ASBIS) jelöléssel. 

További inormációkért keresse fel weboldalunkat: www.asbis.com  

A Prestigioról

A nemzetközi Prestigio márka, az otthoni elektronikai, oktatási és üzleti termékek széles palettáját kínálja, már több, mint 15 éve.

Prestigio termékek - televíziók, laptopok, tabletek, okostelefonok, mobiltelefonok, autós kamerák, multiboardok és interaktív táblák, elektronikus árcímkék, RFID alapú technológiák - közel 30 országban érhetőek el. 2019-ben Prestigio márkenév alatt jelent meg a világ első érintőfelülettel kombinált billentyűzete a Click&Touch, 3-az 1-ben Apple töltőállomás, vezeték nélküli és okoshangszóró "hangasszisztenssel".

A gyártás, tervezés és a design Európában, Kínában és Fehéroroszországban történik. A Prestigio 15 országban van jelen, a FÁK/CIS területén, Európában, Afrikában és a Közel-Keleten. A Prestigio a nemzetközi ASBISc Enterprises Plc csoport tagja.

Weboldal:  www.prestigio.com.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.