Other headlines

November 09, 2020
Az egyik legnagyobb IT disztribútor az EMEA régióban a 30 éves piaci jelenlétét ...
Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
A Prestigio Click&Touch a Red Dot 2020 győztese

Április 06, 2020

Prestigio, Clevetura, AWARD

A Prestigio Click&Touch a Red Dot 2020 győztese

A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot 2020 díjat kapott az egyedülálló tervezésének köszönhetően

A Red Dot zsűri döntése szerint a Prestigio Click & Touch megnyerte a "Red Dot Award: Product Design 2020" díjat és az alábbi négy Red Dot kategóriában aratott győzelmet:

  • Innovatív termék (Számítástechnika és Információtechnológia kategória)
  • Számítástechnika és Információtechnológia
  • TV és házimozi
  • Okoseszköz (TV és házimozi kategória)

A fentiek alapján kijelenthető, hogy a Prestigio érintőfelületes multimédia billentyűzet az egyik óriási győztese a világ egyik legimsertebb formatervezési versenyének.

A Prestigio Click&Touch a Clevetura LLC-vel együttműködésben készült. A tervezőiroda a minszki High Tech Park parkban található, Fehéroroszországban és az érintőfelületes mechanikus kapcsolókra specializálódott.

A több kategóriában elért győzelem szerint a Click&Touch egy vadonatúj, kényelmes információbeviteli megoldás, mely akár az iparág jövőjét is nagyban befolyásolhatja az eszközök összevonásának köszönhetően. 

A Click&Touch magában foglalja a billentyűzet, egér és az érintőpárna képességeit; automatikus és szinte észrevétlen átmenetet biztosít az egyes használati módok között. A készülék “smart switching” funkciójával érzékeli és “megérti” hogy a felhasználó épp melyik módot használja, képes automatikusan váltani a billentyűzetes bevitel és az érintőpárnás kurzorvezérlés között.

A Prestigio Click&Touch érintőfelüleletes billentyűzet a Clevetura's Touch on Keys® technológiiával kiváló kompbinációja a használhatóságnak és a funkcionalitásnak. A vonzó külsejű és technikailag az élmezőnybe tartozó készülék megkönnyíti az okos TV, számítógép, interaktív tábla, játékkonzol, tablet és akár az okostelefon használatát is.  Egyszerre 5 eszköz csatlakoztatható a billentyűzethez, 3 Bluetooth csatornán, USB Type-C csatlakozón és/vagy RF kapcsolaton.

A "The Red Dot Award"-ra benevezett termék értékelése:

A verseny a világ minden tájáról származó tervezőknek és gyártóknak kínál platformot a termékeik megmérettetéséhez. 2020-ban 60 ország tervezői és cégei több, mint 6500 termékkel neveztek a versenyre. A nemzetközi zsűri különböző tudományágak tapasztalt szakértőiből áll és mintegy 65 éve ül össze, hogy kiválassza az év legjobb terveit. Az elbírálási folyamat több napig tart, két alapvető részből áll: A zsűri az összes nevezett terméket teszteli, nem csak az esztétika, hanem az anyagválasztás, kivitelezés, felület kialalkítása, az ergonóma és a funkcionalitás vizsgálata is megtörténik. A vizsgálatok után megbeszéléseken döntenek a termékek tervezési minőségének megállapításáról. Mottó: „A jó formatervezés és az innováció keresése" - Csak a legjobb tervezők kaphatnak díjat. 

Gratulálunk a Prestigio és a Clevetura csapatának! 

A termék már megvásárolható (angol és orosz billentyűzetkiosztással). Érdeklődjön az ASBIS munkatársainal a további részletekkel kapcsolatbanon.

További információkért a Prestigio Click&Touch érintőfelületes multimédia beillentyűzethez, látogasson el a következő oldalra: https://click-n-touch.prestigio.com/

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.