Other headlines

November 09, 2020
Az egyik legnagyobb IT disztribútor az EMEA régióban a 30 éves piaci jelenlétét ...
Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
A Prestigio bemutatja a világ első intuitív Click&Touch billentyűzetét

Június 14, 2019

Prestigio, Clevetura

A Prestigio bemutatja a világ első intuitív Click&Touch billentyűzetét

2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura nyilvánosság elé tárja a világ első intuitív Click&Touch billentyűzetét. A termék augusztustól a nagyközönség számára is elérhető, a Prestigio gondozásában százezres darabszámmal kerül forgalomba év végéig.

Az intuitív billentyűzet a fehérorosz startup cég, a Clevetura LLC., fejlesztése, mely a hagyományos billentyűzet, a touchpad és az egér tulajdonságait ötvözi. A billentyűkbe ágyazott szenzorok lehetővé teszik a zökkenőmentes átmenetet a gépelés és kurzormozgatás között. A világon egyedülálló intuitív Click&Touch billentyűzet augusztustól megvásárolható a Prestigio forgalmazásában.

A Clevetura egyedülálló technológiája a billentyűkbe épített szenzorokon alapszik, forradalmian új lehetőségeket nyitva meg a touch felülettel kombinált billentyűzet rendszerekhez képest. A billentyűzet a touchpad -hez és az egérhez hasonlóan reagál, így használója gépelhet, görgethet és mozgathatja a kurzort a kéz áthelyezése nélkül.

A funkciók közötti váltás automatikus. Egy beépített mikrokontroller segítségével felismeri az érintéseket és azonnal reagál rájuk. Az eszköz használójának elegendő aktuális elfoglaltságára figyelnie, hisz az új technológia segítségével a billentyűzet felismeri, mely funkcióra van szükség.

A rendszer képes egyidejűleg feldolgozni a kattintásokat, érintéseket és egyéb mozdulatokat. Ez azt jelenti, hogy minden megszokott funkció elérhető marad, beleértve a zoomolást, a virtuális desktopok közötti átváltást és a kétujjas görgetést.

A technológia jogainak birtokosa a Clevetura fehérorosz startup, mely évek óta a belorusz Hi-Tech Park komplexumában működik. Serhei Kostevich, az Asbis cégcsoport és Prestigio alapítója személyesen támogatta a fejlesztést, az egyik első befektetője a projektnek.

„A kezdetektől hittünk a projektben és az intuitív billentyűzet ötletében rejlő lehetőségekben. Ez egy rendkívül érdekes és könnyedén mérhető, innováción alapuló programterv. Fontosnak tartjuk, hogy megismertessük a felhasználóval az új technológiát, bemutassuk a működését és előnyeit. Mind részesei vagyunk a projektnek. Ez nem csak a befektetésről szól: egy teljesen új technológiát vezetünk be a piacra. Véleményünk szerint a készülék és a technológia óriási potenciált rejt.” nyilatkozta Serhei Kostevich az ASBIS Cégcsoport Vezérigazgatója.

A készüléket először a volt szovjetunió államaiban és a baltikumban hozzuk forgalomba - Fehéroroszország, Oroszország, Litvánia, Ukrajna, Kazahsztán, Észtország és Lettország, majd a többi európai országban és tengerentúlon is elérhetővé tesszük.

A vevői célcsoport magában foglalja a modern technikában jártas felhasználókat és a smart TV tulajdonosokat. A billentyűzet hasznos eszköze a nagyképernyős tartalommenedzsmentnek, így kiválóan alkalmazható a b2b szegmensben, prezentációk, illetve oktatási anyagok átadása során.

--- 

A Prestigioról

A Prestigio 2001 -ben Seoul -ban alapított OEM (Original Equipment Manufacturer) 2003 -ban helyezte át vezetőségi székhelyét Ciprusba. A rangos elektronikai termékek széles skáláját felvonultató vállalat jelen van a háztartási elektronika, az autós eszközök és az oktatás területén, valamint az üzleti életben. A Prestigio termékek, mint az okostelefonok, mobiltelefonok, Android és Windows alapú tabletek, notebookok, kamerák, GPS navigációs rendszerek, TV -k, interaktív táblák és üzleti megoldások több mint 30 országban arattak sikert világszerte.

A tervezés és gyártás központja Kína és Fehéroroszország. Reprezentatív irodák 15 országban működnek a volt szovjetunió államaiban, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

A Cleveturáról

A Clevetura LLC. beviteli eszközök innovatív fejlesztésének tervezését végzi. A vállalat érdeme a Clevetura technológia kifejlesztése és sikeres legyártatása. Székhelye Minskben,  Fehéroroszországban található és a kínai Shenzhenben nyitottak irodát. A Clevetura LLC. központja a Belarus Hi-Tech parkban működik. 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.