Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
IOT, ICT, ÉS OPEN NETWORKING TERMÉKEK, MEGOLDÁSOK MOST MÉG ELÉRHETŐBBEK AZ ASBIS ÉS A PICA8 PARTNERSÉGÉVEL

Január 05, 2023

ASBIS, PICA8

IOT, ICT, ÉS OPEN NETWORKING TERMÉKEK, MEGOLDÁSOK MOST MÉG ELÉRHETŐBBEK AZ ASBIS ÉS A PICA8 PARTNERSÉGÉVEL

Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain; valamint a Pica8 Inc., a vállalati hálózati szoftverek vezető, amerikai székhelyű innovátora örömmel jelenti be az együttműködés kezdetét a Pica8 egyedülálló termékcsaládjával az ASBIS EMEA piacokon lévő ügyfelei számára.

Ez az együttműködés hozzáférést biztosít egy olyan nyílt hálózati szoftvermegoldáshoz, amely rugalmas vállalati switching környezetet biztosít a hálózati automatizálás előnyeivel és a hagyományos gyártókhoz képest jelentős költségmegtakarításokkal, beleértve a vállalati hálózatok és a távoli telephelyek közös kezelésének előnyeit is. 

Ügyfeleink számára a legjobb, legkeresettebb és legjobban kiválasztott ICT termékek és megoldások nagyköveteivé váltunk, amelyek megfelelnek az üzleti- és a magánügyfelek igényeinek egyaránt. Így nem hagyhattuk figyelmen kívül a Pica8, a vállalati hálózati szoftverek globális szállítója által kínált egyedi megoldásokat a "white box" hálózatokhoz, így most már a több mint 56 országban élő ügyfeleink szabadon használhatják ezeket a megoldásokat. - mondta Costas Tziamalis, az ASBIS Group vezérigazgató-helyettese.

Mióta elsőként megjelent a piacon egy hardverfüggetlen hálózati szoftveres switch-el, a Pica8 továbbra is a drága, szabadalmaztatott menedzsment- és automatizálási konzolok nyílt hálózati alternatívája” mondta James Liao, a Pica8 alapítója és technológiai igazgatója. “Az ASBIS partnerség természetesen illeszkedik a működésünkhöz és ügyfeleinkhez, növeli földrajzi hatókörünket, miközben bővíti a partnereink portfólióját. Termékeinket úgy terveztük, hogy lehetővé tegyék a zökkenőmentes integrációt bármilyen hálózati környezetbe és olyan funkciókkal bővíthetők, amelyeket a hálózati szakemberek nélkülözhetetlennek találnak.

A Pica8-ról
A Pica8 a Cisco, a Juniper és az Arista hálózati szoftvereinek alternatívája a vállalatok számára. A Pica8 AmpCon™ hálózati vezérlője a központosított irányítás és automatizálás, valamint a PicOS® Software Switchek a hálózatépítés és a biztonság terén sikeresen felváltották a Cisco DNA Center és Catalyst switcheket, valamint a konkurens Juniper és Arista megoldásokat a Fortune 500 vállalat campus, adatközpont és elosztott telephelyes hálózatokban. A Pica8 szoftvert már több mint 40 országban és több mint 1000 ügyfélnél alkalmazzák. További információért látogasson el a
www.pica8.com weboldalra.

Az ASBIS csoportról
Az ASBIS Group az IT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain, 27 országban működő helyi irodákkal. A több mint 30 éve az IT-iparban tevékenykedő ASBIS üzleti tevékenysége négy pilléren nyugszik: hardver és szoftver forgalmazása az kliensgépek és adatközpontok számára, fogyasztói elektronikai termékek fejlesztése és kereskedelme, teljes körű világszínvonalú termékek és komplex megoldások és projektek létrehozása nagyvállalatok számára.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.