Other headlines

Március 14, 2023
Éles kép és kiváló akusztikai rendszer a legfőbb jellemzője a KIVI Smart TV ...
Február 07, 2023
A 6,0 GHz-es frekvenciával büszkélkedő i9-13900KS mérföldkő a PC-ipar számára
Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
IOT, ICT, ÉS OPEN NETWORKING TERMÉKEK, MEGOLDÁSOK MOST MÉG ELÉRHETŐBBEK AZ ASBIS ÉS A PICA8 PARTNERSÉGÉVEL

Január 05, 2023

ASBIS, PICA8

IOT, ICT, ÉS OPEN NETWORKING TERMÉKEK, MEGOLDÁSOK MOST MÉG ELÉRHETŐBBEK AZ ASBIS ÉS A PICA8 PARTNERSÉGÉVEL

Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain; valamint a Pica8 Inc., a vállalati hálózati szoftverek vezető, amerikai székhelyű innovátora örömmel jelenti be az együttműködés kezdetét a Pica8 egyedülálló termékcsaládjával az ASBIS EMEA piacokon lévő ügyfelei számára.

Ez az együttműködés hozzáférést biztosít egy olyan nyílt hálózati szoftvermegoldáshoz, amely rugalmas vállalati switching környezetet biztosít a hálózati automatizálás előnyeivel és a hagyományos gyártókhoz képest jelentős költségmegtakarításokkal, beleértve a vállalati hálózatok és a távoli telephelyek közös kezelésének előnyeit is. 

Ügyfeleink számára a legjobb, legkeresettebb és legjobban kiválasztott ICT termékek és megoldások nagyköveteivé váltunk, amelyek megfelelnek az üzleti- és a magánügyfelek igényeinek egyaránt. Így nem hagyhattuk figyelmen kívül a Pica8, a vállalati hálózati szoftverek globális szállítója által kínált egyedi megoldásokat a "white box" hálózatokhoz, így most már a több mint 56 országban élő ügyfeleink szabadon használhatják ezeket a megoldásokat. - mondta Costas Tziamalis, az ASBIS Group vezérigazgató-helyettese.

Mióta elsőként megjelent a piacon egy hardverfüggetlen hálózati szoftveres switch-el, a Pica8 továbbra is a drága, szabadalmaztatott menedzsment- és automatizálási konzolok nyílt hálózati alternatívája” mondta James Liao, a Pica8 alapítója és technológiai igazgatója. “Az ASBIS partnerség természetesen illeszkedik a működésünkhöz és ügyfeleinkhez, növeli földrajzi hatókörünket, miközben bővíti a partnereink portfólióját. Termékeinket úgy terveztük, hogy lehetővé tegyék a zökkenőmentes integrációt bármilyen hálózati környezetbe és olyan funkciókkal bővíthetők, amelyeket a hálózati szakemberek nélkülözhetetlennek találnak.

A Pica8-ról
A Pica8 a Cisco, a Juniper és az Arista hálózati szoftvereinek alternatívája a vállalatok számára. A Pica8 AmpCon™ hálózati vezérlője a központosított irányítás és automatizálás, valamint a PicOS® Software Switchek a hálózatépítés és a biztonság terén sikeresen felváltották a Cisco DNA Center és Catalyst switcheket, valamint a konkurens Juniper és Arista megoldásokat a Fortune 500 vállalat campus, adatközpont és elosztott telephelyes hálózatokban. A Pica8 szoftvert már több mint 40 országban és több mint 1000 ügyfélnél alkalmazzák. További információért látogasson el a
www.pica8.com weboldalra.

Az ASBIS csoportról
Az ASBIS Group az IT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szolgáltatója Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) piacain, 27 országban működő helyi irodákkal. A több mint 30 éve az IT-iparban tevékenykedő ASBIS üzleti tevékenysége négy pilléren nyugszik: hardver és szoftver forgalmazása az kliensgépek és adatközpontok számára, fogyasztói elektronikai termékek fejlesztése és kereskedelme, teljes körű világszínvonalú termékek és komplex megoldások és projektek létrehozása nagyvállalatok számára.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.