Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az Intel® NUC 13 Extreme új mércét állít fel a játékteljesítmény terén

November 17, 2022

Intel, NUC

Az Intel® NUC 13 Extreme új mércét állít fel a játékteljesítmény terén

Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, amelyek a következő generációs teljesítményt nyújtják a játékhoz és a tartalomkészítéshez

Az Intel bemutatta az új Intel® NUC 13 Extreme Kitet (kódnevén Raptor Canyon) és az Intel NUC 13 Extreme Compute Elementet, melyek együttesen a valaha gyártott legerősebb Intel NUC-ot alkotjákt1. A NUC 13 Extreme feloldott2 13th generációs Intel® Core™ asztali processzorral érkezik és támogatja a három slot széles, 12" grafikus kártyákat hogy még nagyobb teljesítményt tudjanak nyújtani a lelkes játékosok és tartalomkészítők számára. 

“Idén ünnepeljük az Intel NUC termékek lenyűgöző választékának 10 éves évfordulóját és az Intel NUC 13 Extreme (kódnevén Raptor Canyon) kiválóan mutatja, hogy milyen messzire jutottunk. A legelső NUC-unk áttörést mutatott be egy asztali számítógép miniatürizálásában, melynek eredménye egy ultra-kisméretű PC-formátum. Bár jóval nagyobb, mint a legapróbb mini-PC-nk, a legújabb Intel NUC 13 Extreme új mércét állít fel azzal kapcsolatban, hogyan lehet kiemelkedő játékteljesítményt egy olyan formába önteni, amely 70%-kal kisebb, mint egy tipikus 50 literes játéktorony. Az Intel NUC termékektől elvárható epikus teljesítmény mellett kivételes termékminőséget és funkciósűrűséget kínálunk egy teljesen moduláris és testreszabható kialakításban.”– mondta Brian McCarson, az Intel alelnöke és az Intel NUC csoport vezérigazgatója 

 

Miért fontos ez? 

Az Intel NUC 13 Extreme optimalizált hőtervezéssel, rekordokat döntögető teljesítménnyel és eddig soha nem látott funkciókkal párosul. Az újratervezett ház optimalizálja a légáramlást, hogy csökkentse a zajt és a légellenállást intenzív játék és nagy terhelések közben, miközben megőrzi a NUC jellegzetes kompakt kialakítását.

A minimalista dizájnról és a hatalmas teljesítményről 

A moduláris Intel NUC 13 Extreme hihetetlen sebességet ér el a 13. generációs Intel® Core™ i9 asztali processzorral, nyolc Performance-maggal (P-mag) és 16 Efficient-maggal (E-mag), 32 szállal és a -hihetetlen- akár 5,8 GHz-es maximális turbófrekvenciával.

A NUC 13 Extreme minden olyan kiegészítő funkciót és csatlakozási lehetőséget tartalmaz, amelyre a játékosoknak szükségük van, többek között:

  • akár 64GB dual-channel DDR5-5600 MHz SODIMMs támogatás,
  • akár PCIe Gen5 x16 "triple-slot" 12” grafikus kártya támogatása,
  • akár három PCIe Gen 4 NVMe SSDs (M.2 2280) támogatása,
  • Intel® 2.5GbE (i226-V) / 10GbE (AQC113) LAN,
  • Intel® Killer™ Wi-Fi 6E,
  • két Thunderbolt™ 4 port,
  • hat USB 3.2 Gen2 hátsó port. 

1A feloldott 13. generációs Intel Core i9/i7/i5 processzorokon alapul 125 W—az előző generációs processzorok alapteljesítményének közel kétszerese.

2A túlhajtás érvénytelenítheti a garanciát, vagy befolyásolhatja a rendszer állapotát. Az eredmények változhatnak. A részletekért lásd a www.intel.com/overclocking oldalon.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.