Other headlines

November 09, 2020
Az egyik legnagyobb IT disztribútor az EMEA régióban a 30 éves piaci jelenlétét ...
Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Az Infinidat kibővíti az ökoszisztémát az InfiniBox aktív-aktív támogatásával a VMware vSphere Metro Storage Cluster számára

Március 18, 2020

Infinidat

Az Infinidat kibővíti az ökoszisztémát az InfiniBox aktív-aktív támogatásával a VMware vSphere Metro Storage Cluster számára

A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os elérhetőségét a földrajzilag különálló tárolási környezetekben

Az Infinidat, a multi-petabyte data storage megoldások vezető szereplője, bejelentette a a VMware vSphere Metro Storage Cluster (vMSC) támogatást Infinidat InfiniBox Active-Active Replication mellett, 100% alkalmazás és adat elérhetőséget nyújtva a virtuális környezetek számára.

Kisebb állásidő, magas teljesítmény

VMware vMSC lehetővé teszi egy fizikai host erőforrások csoportjának földrajzilag elkülönített helyen működő adatközpontok közötti működését. A vMSC bevezetése az InfiniBox Active-Active replikációval lehetővé teszi az alkalmazások és adatok magas rendelkezésre állását földrajzilag elkülönített tárolási környezetekben.

A VMware felismeri a magas rendelkezésre állás fontosságát a mission critical alkalmazások szempontjából” - mondta Pete Chargin, a VMware vSphere Platform szenior igazgatója. “Vevőink szerte a világon standardizálták a vSphere alkalmazást a legfontosabb alkalmazásaik számára és a vMSC-t használják az állásidő csökkentésére, miközben elérhető a nagy teljesítmény. Az Infinidat vMSC referencia-architektúrája egyike azoknak a megoldásoknak, amelyek hatékonyak a multi-petabyte vállalati környezetek kialakításának”

Zero RPO és zero RTO

Az InfiniBox Active-Active replikáció nulla RPO és nulla RTO értéket eredményez - lehetővé téve a mission critical üzleti alkalmazások működését, még teljes oldalleállás esetén is. Az InfiniBox Active-Active replikáció nemcsak a késleltetés szempontjából nyújt gyorsabb megoldást, mint más gyártók valódi aktív-aktív szinkron replikációs képességű megoldásai, hanem rendkívül kiszámítható teljesítményt nyújt a mission critical feladatokhpz is. A vállalkozások számára nélkülözhetetlen alkalmazások esetében a kiszámítható teljesítmény szinte ugyanolyan fontos, mint a magas rendelkezésre állás. Az Infinidat képes mindkettőt egyszerre biztosítani.

Új előnyük a vMSC-t bevezető ügyfelek számára

A jelenlegi megoldás kiterjeszti az Infinidat régóta fennálló kapcsolatát a VMware-el. Az Infinidat 6 exabájt bevezetett tárolókapacitásának durván kétharmada érintett a VMware környezettel. Ez a legújabb integráció megnyitja a vMSC-t azon új potenciális ügyfelek számára, akik esetleg még nem gondolkodtak ezen a megoldáson, a teljesítmény, a méretezhetőség vagy a költségek miatt.

Ez a VMware ökoszisztéma iránti új elkötelezettség izgalmas következő lépés a kapcsolatunkban, amely már több mint öt éve szolgálja a közös ügyfeleinket” - mondta Erik Kaulberg, az Infinidat alelnöke. Azok a vásárlók, akik a vMSC-t szeretnék bevezetni, most az Infinidat skálázhatóságának, teljesítményének és 100% -os rendelkezésre állásának minden előnyét megszerezhetik a legkritikusabb feladatokhoz.”

További információkért keressen minket a következő elérhetőségen: storage@asbis.com   

>>Forrás

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.