Other headlines

Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Április 05, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az UniFi Protect alkalmazás frissítését és az ...
Az Infinidat immár negyedik alkalommal kapta meg a Gartner® Peer Insights™ 2023-as, elsődleges tárolótárakra vonatkozó elismerését.

Május 17, 2023

Infinidat, STORAGE

Az Infinidat immár negyedik alkalommal kapta meg a Gartner® Peer Insights™ 2023-as, elsődleges tárolótárakra vonatkozó elismerését.

Ez a negyedik év, hogy az Infinidat elnyerte a Gartner Peer Insights Customers' Choice elismerését a végfelhasználók véleménye és értékelései alapján világszerte.

 

Az Infinidat, a vállalati tárolási megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy a vállalatot a Gartner Peer Insights "Voice of the Customer" (Az ügyfelek hangja) című felmérésében a Gartner Peer Insights 2023. évi fogyasztói választásának választottja lett: Primary Storage. 

"Úgy véljük, hogy az Infinidat elismerése a Gartner Peer Insights Customers' Choice kategóriájában aláhúzza azt az üzleti értéket és technikai fejlődést, amelyet ügyfeleink szeretnek a vállalati tárolási megoldásainkban" - mondta Phil Bullinger, az Infinidat vezérigazgatója. "A kivételes ügyfélélmény nyújtása stratégiánk központi eleme, amit ez a független ügyfél-visszajelzés már többször is elismert. Úgy gondoljuk, hogy a Gartner Peer Insights immár negyedik éve tartó elismerése tükrözi az ügyfeleink sikere iránti folyamatos erős elkötelezettségünket".

A jelentés szerint: "A 'Voice of the Customer' jobb felső kvadránsában elhelyezett szállítók a Gartner Peer Insights Customers' Choice (Ügyfelek választása) elismerésben részesülnek, amelyet a Customers' Choice jelvény jelöl. Az elismert szállítók elérik vagy meghaladják mind a piaci átlagot az általános tapasztalatok terén, mind a piaci átlagot a felhasználói érdeklődés és elfogadás terén".
 

2023. május 2-ig az Infinidat 454 értékelést kapott ellenőrzött ügyfelektől, az 5-ből 4,9 csillag átlagos általános pontszámmal az elsődleges tárolótárak piacán. Továbbá az ügyfelek 98%-a jelezte, hogy kész ajánlani az Infinidatot másoknak.

Forrás

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.