Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az Infinidat immár negyedik alkalommal kapta meg a Gartner® Peer Insights™ 2023-as, elsődleges tárolótárakra vonatkozó elismerését.

Május 17, 2023

Infinidat, STORAGE

Az Infinidat immár negyedik alkalommal kapta meg a Gartner® Peer Insights™ 2023-as, elsődleges tárolótárakra vonatkozó elismerését.

Ez a negyedik év, hogy az Infinidat elnyerte a Gartner Peer Insights Customers' Choice elismerését a végfelhasználók véleménye és értékelései alapján világszerte.

 

Az Infinidat, a vállalati tárolási megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy a vállalatot a Gartner Peer Insights "Voice of the Customer" (Az ügyfelek hangja) című felmérésében a Gartner Peer Insights 2023. évi fogyasztói választásának választottja lett: Primary Storage. 

"Úgy véljük, hogy az Infinidat elismerése a Gartner Peer Insights Customers' Choice kategóriájában aláhúzza azt az üzleti értéket és technikai fejlődést, amelyet ügyfeleink szeretnek a vállalati tárolási megoldásainkban" - mondta Phil Bullinger, az Infinidat vezérigazgatója. "A kivételes ügyfélélmény nyújtása stratégiánk központi eleme, amit ez a független ügyfél-visszajelzés már többször is elismert. Úgy gondoljuk, hogy a Gartner Peer Insights immár negyedik éve tartó elismerése tükrözi az ügyfeleink sikere iránti folyamatos erős elkötelezettségünket".

A jelentés szerint: "A 'Voice of the Customer' jobb felső kvadránsában elhelyezett szállítók a Gartner Peer Insights Customers' Choice (Ügyfelek választása) elismerésben részesülnek, amelyet a Customers' Choice jelvény jelöl. Az elismert szállítók elérik vagy meghaladják mind a piaci átlagot az általános tapasztalatok terén, mind a piaci átlagot a felhasználói érdeklődés és elfogadás terén".
 

2023. május 2-ig az Infinidat 454 értékelést kapott ellenőrzött ügyfelektől, az 5-ből 4,9 csillag átlagos általános pontszámmal az elsődleges tárolótárak piacán. Továbbá az ügyfelek 98%-a jelezte, hogy kész ajánlani az Infinidatot másoknak.

Forrás

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.