Other headlines

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az ...
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az ...
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 ...
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet ...
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több ...
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével ...
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi ...
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol ...
Az Infinidat immár negyedik alkalommal kapta meg a Gartner® Peer Insights™ 2023-as, elsődleges tárolótárakra vonatkozó elismerését.

Május 17, 2023

Infinidat, STORAGE

Az Infinidat immár negyedik alkalommal kapta meg a Gartner® Peer Insights™ 2023-as, elsődleges tárolótárakra vonatkozó elismerését.

Ez a negyedik év, hogy az Infinidat elnyerte a Gartner Peer Insights Customers' Choice elismerését a végfelhasználók véleménye és értékelései alapján világszerte.

 

Az Infinidat, a vállalati tárolási megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy a vállalatot a Gartner Peer Insights "Voice of the Customer" (Az ügyfelek hangja) című felmérésében a Gartner Peer Insights 2023. évi fogyasztói választásának választottja lett: Primary Storage. 

"Úgy véljük, hogy az Infinidat elismerése a Gartner Peer Insights Customers' Choice kategóriájában aláhúzza azt az üzleti értéket és technikai fejlődést, amelyet ügyfeleink szeretnek a vállalati tárolási megoldásainkban" - mondta Phil Bullinger, az Infinidat vezérigazgatója. "A kivételes ügyfélélmény nyújtása stratégiánk központi eleme, amit ez a független ügyfél-visszajelzés már többször is elismert. Úgy gondoljuk, hogy a Gartner Peer Insights immár negyedik éve tartó elismerése tükrözi az ügyfeleink sikere iránti folyamatos erős elkötelezettségünket".

A jelentés szerint: "A 'Voice of the Customer' jobb felső kvadránsában elhelyezett szállítók a Gartner Peer Insights Customers' Choice (Ügyfelek választása) elismerésben részesülnek, amelyet a Customers' Choice jelvény jelöl. Az elismert szállítók elérik vagy meghaladják mind a piaci átlagot az általános tapasztalatok terén, mind a piaci átlagot a felhasználói érdeklődés és elfogadás terén".
 

2023. május 2-ig az Infinidat 454 értékelést kapott ellenőrzött ügyfelektől, az 5-ből 4,9 csillag átlagos általános pontszámmal az elsődleges tárolótárak piacán. Továbbá az ügyfelek 98%-a jelezte, hogy kész ajánlani az Infinidatot másoknak.

Forrás

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.