Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az IDC MarketScape szerint, világaszerte a Pure Storage-t az elosztott, skálázható fájlrendszerek vezetője

Január 31, 2023

Pure Storage

Az IDC MarketScape szerint, világaszerte a Pure Storage-t az elosztott, skálázható fájlrendszerek vezetője

Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC MarketScape 2022-es jelentésében a Pure Storage a világméretű elosztott, skálázható fájlrendszerek vezető kategóriájában szerepel.

Töltse le!

Pure Storage

Az IDC kiemeli a gyártó FlashBlade nevű all-flash platformját. A jelentés a platform erősségei között kiemeli:

  1. A FlashBlade rendkívül jól használható, amit a végfelhasználók következetesen meg is jegyeznek: "A FlashBlade könnyű kezelhetősége a kezdeti telepítéstől és a tárolóeszközök rendelkezésre bocsátásától a rendszer bővítéséig, a frissítésekig és a meghibásodott alkatrészek cseréjéig terjed".
  2. A méretarányos teljesítményt a "skálázható metaadat-architektúra biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy több milliárd fájlt és objektumot egyformán jó teljesítménnyel kezeljen kis és nagy fájlok, valamint véletlenszerű és szekvenciális hozzáférés esetén is".
  3. CX, amely már öt éve publikálja az iparág egyetlen, függetlenül hitelesített NPS-ét.

Az ASBIS büszke arra, hogy több mint 4 éve a Pure Storage all-flash tárolórendszerek megbízható partnere és a gyártó kiváló minőségű termékeit szállíthatja Lettországba, Litvániába, Észtországba, Bulgáriába, Moldovába, Ukrajnába, Azerbajdzsánba, Örményországba, Grúziába, Kirgizisztánba, Tádzsikisztánba, Türkmenisztánba, Üzbegisztánba és Kazahsztánba.

A Pure Storage-ról

A Pure Storage (NYSE: PSTG) segít az innovátoroknak abban, hogy az adatokkal jobb világot építsenek. A Pure adatmegoldásai lehetővé teszik a SaaS-vállalatok, a felhőszolgáltatók, valamint a vállalati és közszféra ügyfelei számára, hogy valós idejű, biztonságos adatokat szolgáltassanak a kritikus termelési, DevOps és modern analitikai környezetek működtetéséhez több felhős környezetben. A Pure Storage a történelem egyik leggyorsabban növekvő vállalati IT-vállalata, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy gyorsan alkalmazhassák a következő generációs technológiákat, beleértve a mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást és így maximalizálhassák adataik értékét a versenyelőny érdekében. A B2B vállalatok között az első egy százalékba tartozó hitelesített NPS ügyfélelégedettségi pontszámmal pedig a Pure egyre bővülő ügyféllistája a világ legboldogabbjai közé tartozik. 

A Pure Storage, a "P" logó, az Evergreen, a FlashBlade és a Pure1 a Pure Storage, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A jelen dokumentumban hivatkozott minden más védjegy vagy név a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. További információkért látogasson el a vállalat weboldalára a következő címen www.purestorage.com.

Az IDC-ről

Az International Data Corporation (IDC) az információs technológia, a távközlés és a fogyasztói technológiák piacán a piacelemzés, a tanácsadói szolgáltatások és a rendezvények első számú globális szolgáltatója. Az IDC segíti az informatikai szakembereket, az üzleti vezetőket és a befektetői közösséget abban, hogy tényeken alapuló döntéseket hozzanak a technológiai beszerzésekről és az üzleti stratégiáról. Az IDC több mint 1100 elemzője a világ több mint 110 országában nyújt globális, regionális és helyi szakértelmet a technológiai és iparági lehetőségekről és trendekről. Az IDC 50 éve nyújt stratégiai betekintést, hogy segítse ügyfeleinket kulcsfontosságú üzleti céljaik elérésében. Az IDC az IDG leányvállalata, a világ vezető technológiai média-, kutatási és eseményszervező vállalata.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.