Other headlines

Március 14, 2023
Éles kép és kiváló akusztikai rendszer a legfőbb jellemzője a KIVI Smart TV ...
Február 07, 2023
A 6,0 GHz-es frekvenciával büszkélkedő i9-13900KS mérföldkő a PC-ipar számára
Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
A GIGABYTE különválasztotta szerver üzletágát: a Giga Computing leányvállalatával nagyobb, hosszú távon fenntartható növekedésre és értékteremtésre törekedve

Január 09, 2023

GIGABYTE

A GIGABYTE különválasztotta szerver üzletágát: a Giga Computing leányvállalatával nagyobb, hosszú távon fenntartható növekedésre és értékteremtésre törekedve

Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata

A GIGABYTE Technology, a nagy teljesítményű szerverek és munkaállomások iparági vezetője bejelentette, hogy a vállalati megoldások részlege hivatalosan is kivált a GIGABYTE-ből, és független, teljes egészében a GIGABYTE tulajdonában lévő leányvállalatként működik tovább. Az új, önálló vállalat, a Giga Computing Technology a GIGABYTE márkanevet fogja felhasználni a szerverüzletág növekedésének és innovációjának előmozdítására. A GIGABYTE igazgatótanácsa döntése kapcsán, mind az anyavállalat, mind az új leányvállalat egyetért abban, hogy a tranzakció hosszú távú értéket teremt a GIGABYTE vállalati megoldásokra támaszkodó ügyfelei, valamint a fogyasztói piac számára. 

A felosztásért cserébe a GIGABYTE 83.360.000 darab Giga Computing törzsrészvényt kap részvényenként $10 NTD értékbe, ezzel a a leányvállalat becsült értéke $833.600.000 NTD értékben került meghatározásra. Ez a leányvállalat-alapítás csupán egy csoportos átszervezés és nem lesz hatással az anyavállalat napi és pénzügyi működésére. A GIGABYTE és a Giga Computing között megállapodás van érvényben arról, hogy a GIGABYTE vállalati termékeinek és megoldásainak fejlesztése és támogatása az ügyfelek számára azonos szinten marad. A Giga Computing által értékesített rendszerek és termékek egyelőre továbbra is a technológiai szektorban ismert és elismert GIGABYTE márkanevet használják, ugyanakkor ezen márkanéven a GIGABYTE továbbra is saját növekedését tervezi az alaplapok, GPU-k, laptopok, asztali számítógépek, monitorok, PC-perifériák és PC-alkatrészek fogyasztói üzletágaiban.

"A GIGABYTE átalakuláson megy keresztül, hogy növelje teljesítményét és jelentős értéket adjon részvényeseinknek. Ez csak egy újabb része a hosszú távú tervünknek, amely lehetővé teszi, hogy vállalati megoldásaink jobban reagáljanak a piaci hatásokra, és hogy termékeinket jobban a különböző piacokra szabhassuk" - mondta Daniel Hou, a Giga Computing vezérigazgatója." Bár más névre hallgatunk, ugyanúgy folytatjuk tevékenységünket, mint eddig. Ügyfeleink továbbra is ugyanazokat a kapcsolatokat tartják fenn, ugyan azokat a magas elvárásokat támasztják a jól bevált, változatos termékportfóliót kínáló szerverüzletágunkkal szemben. Úgy gondoljuk, hogy bejelentésünk bizonyítja elkötelezettségünket a hosszú távú értékteremtés iránt ügyfeleink, alkalmazottaink és részvényeseink számára."

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.