Other headlines

November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
A GIGABYTE különválasztotta szerver üzletágát: a Giga Computing leányvállalatával nagyobb, hosszú távon fenntartható növekedésre és értékteremtésre törekedve

Január 09, 2023

GIGABYTE

A GIGABYTE különválasztotta szerver üzletágát: a Giga Computing leányvállalatával nagyobb, hosszú távon fenntartható növekedésre és értékteremtésre törekedve

Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata

A GIGABYTE Technology, a nagy teljesítményű szerverek és munkaállomások iparági vezetője bejelentette, hogy a vállalati megoldások részlege hivatalosan is kivált a GIGABYTE-ből, és független, teljes egészében a GIGABYTE tulajdonában lévő leányvállalatként működik tovább. Az új, önálló vállalat, a Giga Computing Technology a GIGABYTE márkanevet fogja felhasználni a szerverüzletág növekedésének és innovációjának előmozdítására. A GIGABYTE igazgatótanácsa döntése kapcsán, mind az anyavállalat, mind az új leányvállalat egyetért abban, hogy a tranzakció hosszú távú értéket teremt a GIGABYTE vállalati megoldásokra támaszkodó ügyfelei, valamint a fogyasztói piac számára. 

A felosztásért cserébe a GIGABYTE 83.360.000 darab Giga Computing törzsrészvényt kap részvényenként $10 NTD értékbe, ezzel a a leányvállalat becsült értéke $833.600.000 NTD értékben került meghatározásra. Ez a leányvállalat-alapítás csupán egy csoportos átszervezés és nem lesz hatással az anyavállalat napi és pénzügyi működésére. A GIGABYTE és a Giga Computing között megállapodás van érvényben arról, hogy a GIGABYTE vállalati termékeinek és megoldásainak fejlesztése és támogatása az ügyfelek számára azonos szinten marad. A Giga Computing által értékesített rendszerek és termékek egyelőre továbbra is a technológiai szektorban ismert és elismert GIGABYTE márkanevet használják, ugyanakkor ezen márkanéven a GIGABYTE továbbra is saját növekedését tervezi az alaplapok, GPU-k, laptopok, asztali számítógépek, monitorok, PC-perifériák és PC-alkatrészek fogyasztói üzletágaiban.

"A GIGABYTE átalakuláson megy keresztül, hogy növelje teljesítményét és jelentős értéket adjon részvényeseinknek. Ez csak egy újabb része a hosszú távú tervünknek, amely lehetővé teszi, hogy vállalati megoldásaink jobban reagáljanak a piaci hatásokra, és hogy termékeinket jobban a különböző piacokra szabhassuk" - mondta Daniel Hou, a Giga Computing vezérigazgatója." Bár más névre hallgatunk, ugyanúgy folytatjuk tevékenységünket, mint eddig. Ügyfeleink továbbra is ugyanazokat a kapcsolatokat tartják fenn, ugyan azokat a magas elvárásokat támasztják a jól bevált, változatos termékportfóliót kínáló szerverüzletágunkkal szemben. Úgy gondoljuk, hogy bejelentésünk bizonyítja elkötelezettségünket a hosszú távú értékteremtés iránt ügyfeleink, alkalmazottaink és részvényeseink számára."

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.