Other headlines

November 09, 2020
Az egyik legnagyobb IT disztribútor az EMEA régióban a 30 éves piaci jelenlétét ...
Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Iparági szabványú szerverek az 5G és telkó piacokra – A Supermicro bemutatja az új 2U-s kompakt rendszerét

Április 10, 2020

SUPERMICRO

Iparági szabványú szerverek az 5G és telkó piacokra – A Supermicro bemutatja az új 2U-s kompakt rendszerét

Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, edge felhasználásra, 2. Generációs Intel Xeon Scalable Processzorokkal 205 Watt TDP-ig és nyolc bővítőhellyel

A Super Micro Computer, Inc. a vállalati informatikai, tároló és hálózati megoldásokban és a zöld a zöld számítástechnikaában is vezető globális vállalat, egy új, kis mélységű 2U Ultra SuperServer-t mutatott be, mely optimalizálva van arra hogy erőteljes ipari szabványú platformot vigyen az 5G és telekommunikációs környezetbe.

Erőteljes, funkcióban gazdag rendszerek: "from the Edge to the Cloud"

A távközlésben egyre inkább elfogadottá válnak a nyílt szabványok, mint például az O-RAN alapú megoldások, az operátorok egyre jobban érdeklődnek a COTS szerverek használata iránt a saját hálózatukban. Sok jelenlegi, klasszikusan "IT" szerver megoldás kihívásokkal küszködik a sávszélesség kezelés, skálázhatóság, késleltetések, az adatbiztonság és az integritás területén. Az 5G alkalmazásokra optimalizált, ipari szabványú kiszolgálók szállításával a Supermicro átalakítja a telekommunikációs iparágat kiszolgáló rendszereket, erőteljes, funkciókban gazdag megoldásokkal, melyik intelligens és zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak a végpontoktól a felhőig.

"Egyre több vállalat igyekszik korszerűsíteni adatközpontjait és a edge infrastruktúráját a legújabb ipari szabványú szerver technológiákkal, agresszív módon bővítjük az 5G-re optimalizált rendszerek és a telekommunikációs alkalmazások számára kínált portfólióinkat" - mondta Charles Liang, a Supermicro elnöke-vezérigazgatója. "Új, kis mélységű 2U Ultra SuperServerünk nemcsak jobb szolgáltatásokat, gyorsabb teljesítményt és jobb energiahatékonyságot kínál, hanem rendelkezik NEBS tanúsítvánnyal és redundáns DC vagy AC tápegységekkel is."

Nagy számítási teljesítmény, tárolás és hálózat

A nagy megbízhatóságú, rendelkezésre állású és szervizelhető (RAS) jellemzőkkel rendelkező, alacsony mélységű 2U magas rack formátumú, Supermicro új 2U Ultra SuperServerere támogatja a az új második generációs Intel® Xeon® Scalable processzorokat, 205 Watt TDP-ig, így nagy számítási teljesítményt, megbízható hálózati kapcsolatot és tárolási teljesítményt nyújt az edge mikro adatszervereknek. Az új 2U Edge szerver 6TB DDR4 memóriát támogat legfelejbb 24 slotban. Nyolc PCI-E 3.0 bővítő helyet biztosít a rugalmas hálózati konfiguráció kialakításához. A kényelmesen, elölről cserélhető hot-swap meghajtók és hűtőventillátor modulok, a 22.6 inch mélység és az NEBS 3 tanúsítás értékes eszközzé teszi a szervert azon vállalatok részére, akik modernizálják az adatközpontjukat és a végponti infrastruktúrájukat.

A Supermicro új szervere támogatja az az Intel® FPGA Programmable Acceleration Card N3000 (Intel FPGA PAC N3000)-at, mely nagy mértékű testreszabási lehetőségekkel, nagy kimeneti teljesítményt, alacsony késleltetést és nagy sávszélességet biztosít. A platform lehetővé teszi az 5G és a hálózati funkciók virtualizálását (NFV) a telekommunikációs berendezéseket gyártóknak (TEM), virtuális hálózati szolgáltatóknak, telekommunikációs szolgáltatóknak, rendszerintegrátoroknak így skálázható és nagy teljesítményű megoldásokat kínálhatnak.

 

További információkért lépjen velünk kapcsolatba a következő címen: vad@asbis.com

 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.