Other headlines

Szeptember 20, 2021
Logitech G435 Built for the Now Generation of Gamers - Ultra Lightweight, ...
Június 24, 2021
Dolgozzon magabiztosan ezzel a nagy teljesítményű, mégis kisméretű ...
Június 10, 2021
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 03, 2021
New Top Performance CPUs and GPUs Are Pushing the Limit of Traditional ...
Június 01, 2021
The Prestigio brand, owned by ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of ...
Május 27, 2021
International company Prestigio is expanding its line of wireless charging ...
Május 24, 2021
PRESS RELEASE -24 May 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
Május 13, 2021
Prestigio has extended its range of wireless charging stations. The Company is ...
Május 06, 2021
For gamers, creators, and all-around PC users who want enthusiast-class ...
Április 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, a leading distributor of IT and CE products on emerging ...
Az ASBIS csatlakozik a koronavírus elleni küzdelemhez, egy innovatív eszközt vezet be az európai piacokon PERENIO IONIC SHIELD™ néven

Június 10, 2021

ASBIS, Perenio

Az ASBIS csatlakozik a koronavírus elleni küzdelemhez, egy innovatív eszközt vezet be az európai piacokon PERENIO IONIC SHIELD™ néven

Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a feltörekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon; kifejlesztette, megtervezte és gyártja az innovatív PERENIO IONIC SHIELD™ ion diffúzort.

Ez egy kompakt mobil eszköz, amely egy egyedi összetételű ionkomplexet bocsát ki, amely segít az ismert koronavírusok által okozott megbetegedésekkel - köztük a SARS-CoV-2 által okozott megbetegedésekkel - szemben védekezni. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően csökkenthetjük az aktív vírusszámot a készülék környezetében - otthon, az irodában, taxiban.

A Perenio Ionic Shield nem egy újabb levegő ionizátor. Az innováció alapjául szolgáló egyedülálló technológia olyan stabil ionos anyagot hozott létre, amely feszültség hatására komplex ioncsoportokat bocsát ki a környező levegőbe. Az említett ionos anyag magnézium, kálium, cink, platina, arany sókból áll. A készülék aktív része cserélhető kapszulákban található, amelyek akár 12 hónapig is rendszeresen használhatók. Egy fel nem használt kapszula eltarthatósági ideje a gyártástól számított hét év.

A Perenio Ionic Shield készüléket úgy tervezték, hogy segítsen megelőzni az ismert koronavírusok, köztük a Sars-CoV-2 és más törzseik által okozott fertőző betegségeket. A kibocsátott ionkomplexek elegendő kinetikus energiával rendelkeznek ahhoz, hogy elpusztítsák a koronavírusok pozitív töltésű külső membránját és negatív töltésű RNS-ét; ezzel csökkentve a vírusok koncentrációját zárt térben, a készülék környezetében.

Serhei Kostevitch, az ASBISc Enterprises Plc. vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke a következőket nyilatkozta:  "15 hónapba telt a Perenio Ionic Shield megtervezése, fejlesztése, tesztelése, tanúsítása és gyártásra való előkészítése. Ezt az innovatív terméket olyan tudósok nemzetközi, interdiszciplináris csapata fejlesztette ki, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek az ionok emberi szervezetre gyakorolt hatásainak, a baktériumoknak és a vírusoknak a tanulmányozásában, amelyek kulcsszerepet játszottak ebben a folyamatban. Számos ország elméleti fizikai, kémiai, biomedicina és mérnöki tudományok szakértői dolgoztak egymás mellett egy olyan termék létrehozásán, amely nagyban hozzájárulhat egészségünk és szeretteink védelméhez.”

Perenio ajánlja, hogy a készüléket zárt helyiségekben - otthon, az irodában, de akár autóban vagy taxiban is - használják. A 3 méterenként elhelyezett Perenio Ionic Shield készülékek hálózata nyilvános helyeken is segít csökkenteni a vírusszámot: bevásárlóközpontokban, repülőtereken, pályaudvarokon, edzőtermekben, kávézókban, éttermekben, szépségszalonokban, taxikban vagy tömegközlekedési eszközökön.

A Perenio Ionic Shield egy kompakt készülék, így elfér egy hátizsákban, táskában, aktatáskában vagy bőröndben. Hordozható, ami jelentősen kiterjeszti a lehetőségeket, akár utazás közben is használhatja.

Az ionok által képzett felhő a készülék körüli, két méter átmérőjű területen alakul ki. A Perenio Ionic Shield és az emberi test közötti ajánlott minimális távolság legalább 25 cm. Többek között az alacsony ózonkibocsátásnak köszönhetően a készülék biztonságosan használható éjjel-nappal.. 

Serhei Kostevitch hozzátette: "Munkánkat a jelenleg legfontosabb kórokozóra, azaz a koronavírusokra, köztük a Sars-CoV-2-re összpontosítva kezdtük el. Maga a technológia azonban lehetővé teszi számunkra, hogy más kórokozókkal szemben is alkalmazzuk az egészségünk védelmére. Tervezzük az influenza, az asztma vagy különböző típusú allergének elleni védelem kifejlesztését. Ez azt jelenti, hogy egy eszköz megvásárlásával most, a jövőben a kapszula cseréjével többféle védelmet is kaphatunk.” 

A beépített belső akkumulátornak köszönhetően a Perenio Ionic Shield akár 6 órán át is működhet áramforráshoz való csatlakozás nélkül. A készüléket a Type-C tápcsatlakozón keresztül lehet tölteni, vagy a tápegységhez csatlakoztatva is működhet. Nem igényel további konfigurációt vagy alkalmazás telepítését. 

A Perenio Ionic Shield PEWOW01 az első olyan eszköz, amely ezen a technológián alapul. A jövőben az ASBIS tervezi az eszközcsalád bővítését más betegségek megelőzésére is. A Perenio Ionic Shield PEWOW01 számos vizsgálaton és klinikai teszten esett át. Az EU és az Egyesült Királyság piacán I. osztályba sorolt, aktív, nem invazív orvostechnikai eszközként regisztrálták. Az eszköz 2021 júniusában kerül forgalomba az Európai Unió területén.

>>Tudjon meg többet a termékről

A Perenioról

A Perenio egy innovatív technológiai vállalat, amely a dolgok internetére, az intelligens otthonra/irodára és az intelligens egészségügyre specializálódott. Több mint 40 mérnöki csapattaggal (ideértve a formatervezőket, hardver- és firmware mérnököket, alkalmazás- és szerverszoftver-fejlesztőket) teljes körű képességet biztosít komplex megoldások és egyedi, teljesen új termékek kifejlesztésére. IoT platformok, IoT routerek, intelligens érzékelők, aktív intelligens eszközök és most a PERENIO IONIC SHIELD™ azok a termékek, amelyekre büszkék vagyunk. Az ASBIS-csoport szerves részeként a Perenio növelheti a megoldások marketingjét.

Tovább információ a Perenioról: perenio.com 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.