Other headlines

Március 14, 2023
Éles kép és kiváló akusztikai rendszer a legfőbb jellemzője a KIVI Smart TV ...
Február 07, 2023
A 6,0 GHz-es frekvenciával büszkélkedő i9-13900KS mérföldkő a PC-ipar számára
Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
AZ ASBIS LETT "AZ ÉV MARKETING PARTNERE" AZ EMEA RÉGIÓBAN AZ INFINIDAT ÁLTAL KIÍRT CHANNEL PARTNER AWARDSON

Február 02, 2023

ASBIS, INFINIDAT, AWARD

AZ ASBIS LETT "AZ ÉV MARKETING PARTNERE" AZ EMEA RÉGIÓBAN AZ INFINIDAT ÁLTAL KIÍRT CHANNEL PARTNER AWARDSON

Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, elnyerte az Infinidat, a vállalati tárolási megoldások vezető szállítója által a 2022-es év marketingpartnerének (EMEA) járó Channel Partner Award-ot.

“Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Channel Partner Awards ismét az év marketingpartnere címet adományozta nekünk. Ez a díj tükrözi értéknövelt disztribúciós üzletágunk széleskörűségét és mélységét, valamint élvonalbeli szerver- és tárolási megoldásainkat. Az ASBIS és az Infinidat együttműködése a szinergia fantasztikus modellje, és várakozással tekintünk még sok-sok évnyi sikeres együttműködés elé.”- mondta Marek Horyl, az ASBISc Enterprises PLC termékmarketing igazgatója.   

“Nagy örömmel adjuk át az ASBIS-nek az Év Marketing Partnere díjat az Infinidat piacra lépési kezdeményezéseibe való jelentős befektetéséért.” - mondta James Lewis, az Infinidat EMEA és APJ értékesítési igazgatója. “Az ASBIS elkötelezettsége, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az Infinidat iparágvezető vállalati tárolási platformjai és megoldásai hogyan teszik képessé az ügyfeleket, egyedülálló. A professzionalizmus, a differenciáltság és a magas színvonalú munka, amelyet az ASBIS következetesen nyújt, tökéletes partnerré teszi őket a piac bővítéséhez.” 

Az Infinidatról

Az Infinidat segít a vállalkozásoknak és a szolgáltatóknak, hogy méretarányosan növeljék az adatvezérelt versenyelőnyüket. Az Infinidat szoftveresen definiált tárolási architektúrája mikroszekundumos késleltetést, 100%-os rendelkezésre állást és skálázhatóságot biztosít, a versenytárs tárolási technológiákhoz képest jelentősen alacsonyabb teljes birtoklási költséggel. A vállalat díjnyertes vállalati tárolási megoldások portfólióját kínálja elsődleges és másodlagos tárolási megoldásokhoz. A vállalat központja az izraeli Herzliya-ban, az amerikai központ pedig a massachusettsi Walthamban található. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.infinidat.com.

 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.