Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
AZ ASBIS LETT "AZ ÉV MARKETING PARTNERE" AZ EMEA RÉGIÓBAN AZ INFINIDAT ÁLTAL KIÍRT CHANNEL PARTNER AWARDSON

Február 02, 2023

ASBIS, INFINIDAT, AWARD

AZ ASBIS LETT "AZ ÉV MARKETING PARTNERE" AZ EMEA RÉGIÓBAN AZ INFINIDAT ÁLTAL KIÍRT CHANNEL PARTNER AWARDSON

Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, elnyerte az Infinidat, a vállalati tárolási megoldások vezető szállítója által a 2022-es év marketingpartnerének (EMEA) járó Channel Partner Award-ot.

“Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Channel Partner Awards ismét az év marketingpartnere címet adományozta nekünk. Ez a díj tükrözi értéknövelt disztribúciós üzletágunk széleskörűségét és mélységét, valamint élvonalbeli szerver- és tárolási megoldásainkat. Az ASBIS és az Infinidat együttműködése a szinergia fantasztikus modellje, és várakozással tekintünk még sok-sok évnyi sikeres együttműködés elé.”- mondta Marek Horyl, az ASBISc Enterprises PLC termékmarketing igazgatója.   

“Nagy örömmel adjuk át az ASBIS-nek az Év Marketing Partnere díjat az Infinidat piacra lépési kezdeményezéseibe való jelentős befektetéséért.” - mondta James Lewis, az Infinidat EMEA és APJ értékesítési igazgatója. “Az ASBIS elkötelezettsége, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az Infinidat iparágvezető vállalati tárolási platformjai és megoldásai hogyan teszik képessé az ügyfeleket, egyedülálló. A professzionalizmus, a differenciáltság és a magas színvonalú munka, amelyet az ASBIS következetesen nyújt, tökéletes partnerré teszi őket a piac bővítéséhez.” 

Az Infinidatról

Az Infinidat segít a vállalkozásoknak és a szolgáltatóknak, hogy méretarányosan növeljék az adatvezérelt versenyelőnyüket. Az Infinidat szoftveresen definiált tárolási architektúrája mikroszekundumos késleltetést, 100%-os rendelkezésre állást és skálázhatóságot biztosít, a versenytárs tárolási technológiákhoz képest jelentősen alacsonyabb teljes birtoklási költséggel. A vállalat díjnyertes vállalati tárolási megoldások portfólióját kínálja elsődleges és másodlagos tárolási megoldásokhoz. A vállalat központja az izraeli Herzliya-ban, az amerikai központ pedig a massachusettsi Walthamban található. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.infinidat.com.

 

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.