Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS és az Intel a 25 éves partnerségét ünnepli

November 04, 2022

ASBIS, Intel

Az ASBIS és az Intel a 25 éves partnerségét ünnepli

Az Value-add disztribútor továbbra is elkötelezetten fejleszti az Intel csúcstechnológiák értékesítési csatornáit az EMEA piackokon

A 2022-es év a 25. évfordulója az ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) - az értéknövelt forgalmazás szakértője - és az Intel Corporation (NASDAQ: INTC) - a számítástechnikai innováció globális vezetője - közötti sikeres partnerségnek.

A vállalatok 1997-ben írták alá első disztribúciós megállapodásukat, és alig két évvel később az Intel az ASBIS-t az EMEA-régió leggyorsabban növekvő disztribútoraiként ismerte el. Azóta partnerségük számos sikert ünnepelhetett.

“Az ASBIS mindig elkötelezett partnerei iránt. Ahogy az Intel tökéletesíti technológiáját, úgy az ASBIS is folyamatosan fejlődik, hogy az üzleti fejlődéshez és a nyereségességhez ideális feltételeket biztosítson az érdekelt feleknek és mi rendkívül büszkék vagyunk az Intel-lel közösen elért eredményeinkre. Partnerünknek folyamatos sikereket kívánunk és kíváncsian várjuk, milyen innovatív megoldásokkal állnak elő a jövőben!” - mondta Igor Khlebutin, az ASBIS Intel termékmenedzsere.

"Az Intel ezekben az években meghatározó stratégiai partnerünk volt és üzleti tevékenységünk létfontosságú részét képezte. Sokat fejlődtünk együtt, és partnerségünk olyan erőt ad nekünk, amely különösen fontos a jelenlegi zavaros időkben, amikor a vállalkozásoknak gyorsan kell alkalmazkodniuk a változásokhoz. Az ASBIS örömmel támaszkodik partnerére és továbbra is támogatni fogja az Intelt a fejlődés minden területén.” - mondta Marek Horyl, az ASBIS termékmarketing igazgatója

Az Intelről
Az Intel (NASDAQ: INTC) világelső a számítástechnikai innováció terén. A vállalat olyan alapvető technológiákat tervez és épít, amelyek a világ számítástechnikai eszközeinek alapjául szolgálnak. A vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság terén vezető szerepet betöltő Intel gyártja a világ első kereskedelmi forgalomban kapható "konfliktusmentes" mikroprocesszorait is. Az Intelről további információk a következő címen érhetők elwww.intel.com.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.