Other headlines

November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Bemutatkozik az AMD Radeon™ RX 7900 sorozat

November 04, 2022

AMD, RADEON

Bemutatkozik az AMD Radeon™ RX 7900 sorozat

A világ első játék GPU-ja Chiplet technológiával. Az úttörő AMD RDNA™ 3 architektúrára épülő, chiplet technológiával ellátott AMD Radeon™ RX 7900 sorozatú grafikus processzorok újgenerációs teljesítményt, látványt és hatékonyságot nyújtanak 4K-nál és azon túl is.

A legfejlettebb grafika játékosok és alkotók számára. Bemutatjuk az AMD Radeon&trade RX 7900 sorozatot.

együtt fejlesztjük a játékokat
Az úttörő technológiára épülő AMD RDNA™ 3 architektúrára épülő, chiplet technológiával ellátótt AMD Radeon™ RX 7900 sorozatú rafikus processzorok a következő generációs teljesítményt, látványt és hatékonyságot nyújtják.

4K és azon túli játékok AMD RDNA™ 3 architektúrára építve A mélységek   Plug & Play
Fejlett AMD RDNA™ 3 számítási egységgel Raytracing és AI gyorsítással A világ’ első játék GPU-ja’, amelyet chiplet technológiával terveztek.  Hihetetlen színhűség az AMD Radiance Display™ Engine és DisplayPort™ 2.1 akár 8K 165Hz  Hihetetlen energiahatékonyság, akusztikus és termikus könnyed frissítéssel

Áttörést jelentő teljesítmény
Áttörő, új teljesítményszintek az akár 24 GB GDDR6 memóriával és az elképesztően gyors órajelekkel, amelyek hihetetlen élményt nyújtanak 4K-ban és azon túl.Radeon™ RX 7900 sorozat grafikai funkció fejlett AMD RDNA™ 3 számítási egységek, 2. generációs raytracing gyorsítók és új AI gyorsítók, amelyek hihetetlen teljesítményt nyújtanak, miközben maximalizálják a grafikai hűséget.

Lélegzetelállító látványvilág
A tökéletes pixelélmény a Radeon™ RX 7900 sorozatú grafikus kártyákkal kezdődik. Merüljön el kedvenc vizuális látványvilágában lenyűgöző képtisztasággal és akár 68 milliárd színnel, akár 8K 165 Hz-en. A Radeon™ RX 7900 sorozat olyan lenyűgöző vizuális élményt nyújt, amelyet látnia kell, hogy elhiggye.

Fejlett játék és alkotói platform
A legújabb Ryzen™ processzorok és a Radeon™ grafikus processzorok kombinálásával létrehozhatja a tökéletes asztali számítógépet áttörő teljesítménnyel és figyelemre méltó energiahatékonysággal. Az AMD intelligens technológiáival4 és az AMD szoftverekkel új szintre emelheti a felhasználói élményt: A Radeon™ RX 7900 sorozatú grafika a tökéletes plug-and-play megoldás, amely zökkenőmentesen integrálódik a már meglévő rajongói rendszerekbe, kompatibilis a tápegységekkel. házakkal optimalizált rendszerteljesítménnyel, hő- és zajszintekkel.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.