Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Ismerje meg az AMD EPYC™ 9004 sorozatú processzorokat

November 11, 2022

AMD, EPYC

Ismerje meg az AMD EPYC™ 9004 sorozatú processzorokat

Az AMD páratlan teljesítményt, vezető energiahatékonyságot és új generációs architektúrát kínáló 4. generációs AMD EPYC™ processzorokat ajánl a modern adatközpontok számára

A 4. generációs AMD EPYC processzorok új generációs architektúrát, technológiát és funkciókat kínálnak a modern adatközpontok számára. Az AMD eddigi legnagyobb teljesítményű magjára, a “Zen 4” magra épülő processzorok vezető teljesítményt és energiahatékonyságot nyújtanak, és segítenek az ügyfeleknek felgyorsítani az adatközpontok modernizációját a nagyobb alkalmazási átviteli teljesítmény és a több használható betekintés érdekében.

“A megfelelő adatközponti processzor kiválasztása fontosabb, mint valaha, és a 4. generációs EPYC processzorok minden dimenzióban vezető szerepet játszanak,” mondta Dr. Lisa Su, az AMD elnök-vezérigazgatója. “Az adatközpontok jelentik a legnagyobb növekedési lehetőséget és a stratégiai prioritást az AMD számára. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az AMD-t az iparág legszélesebb körű, nagy teljesítményű és adaptív számítási motorok portfóliójával a legmegfelelőbb partnerré tegyük. Az iparág legjobb adatközponti CPU-sorozat tervét építettük fel, és a 4. generációs EPYC-el újabb jelentős lépést teszünk előre a teljesítmény és a hatékonyság terén, hogy a legjobb szerverprocesszor roadmap-et még jobbá tegyük. A partnereink ökoszisztémájának jelentősen kibővített, bevezetés alatt álló megoldáskészletével az ügyfelek, akik a 4. generációs EPYC-t választják adatközpontjaik működtetésére, javíthatják teljesítményüket, konszolidálhatják infrastruktúrájukat és csökkenthetik energiaköltségeiket.”

Gyorsabban, eredményesebben
A 4. generációs AMD EPYC processzorokat úgy tervezték, hogy a piaci szegmensekben és alkalmazásokban optimalizáltak legyenek, miközben segítik a vállalkozásokat abban, hogy az adatközpont erőforrásai felszabaduljanak a további munkaterhelés-feldolgozás és a teljesítmény növelése érdekében.

A 4. generációs AMD EPYC processzorok:

  • Támogatják a teljesítményt és a hatékonyságot. Az egyetlen processzorban akár 96 magot is tartalmazó új AMD EPYC processzorok lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kevesebb, de nagyobb teljesítményű szervert telepítsenek, így továbbra is kielégíthessék számítási igényeiket. Ez lehetővé teszi számukra, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsanak az adatközponton belül, amely kihasználható az üzleti fenntarthatósági célok elérésére és a valós előnyök növelésére.
  • Segítenek biztonságban tartani az adatokat. A “Security by Design” megközelítés révén az AMD továbbra is továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál az x86 CPU-kban. A 4. generációs AMD EPYC processzorsorozat kibővíti az AMD Infinity Guard6-ot, amely a védelem fizikai és virtuális rétegeit kínáló, élvonalbeli funkciókat tartalmaz. A korábbi generációkhoz képest kétszer annyi titkosítási kulcsnak köszönhetően a 4. generációs EPYC processzorok segítenek az ügyfeleknek az adatok biztonságban tartásában, függetlenül attól, hogy azokat helyben, a felhőben vagy a tárolóban tárolják.
  •  A legújabb iparági architektúrát és funkciókat használják. Ezek a processzorok továbbra is egy “all-in” funkciókészletet biztosítanak az ügyfelek számára, akiknek csak a terhelési igényeiknek megfelelő magszámot és frekvenciát kell kiválasztaniuk. A 4. generációs AMD EPYC processzor bevezeti a DDR5 memória és a PCIe® Gen 5 támogatását, melyek kritikusak az AI és ML alkalmazások számára. Emellett a 4. generációs AMD EPYC processzorok támogatják a CXL® 1.1+ memóriabővítést, segítve az ügyfeleket a nagyobb memórián belüli munkaterhelési kapacitás iránti igények kielégítésében.

A “together we advance_data centers” rendezvényen az AMD vezetői mellett számos felhő-, szoftver- és OEM-partner, köztük a Dell Technologies, a Google Cloud, a HPE, a Lenovo, a Microsoft Azure, az Oracle Cloud Infrastructure, a Supermicro és a VMware is felsorakozott. 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.