Other headlines

Június 05, 2023
Create. Visualize. Inspire. A professzionális grafika következő generációja.
Május 31, 2023
A Microsoft Build 2023 konferenciáján az Intel és a Microsoft előzetesen ...
Május 25, 2023
Az RDNA™ 3 architektúrával működő AMD Radeon™ RX 7600 grafikus kártyával soha ...
Május 17, 2023
Az ASBIS üdvözli a Midea a hűtés, ventilátor és fűtés termékkategóriáit az ...
Május 17, 2023
Ez a negyedik év, hogy az Infinidat elnyerte a Gartner Peer Insights Customers' ...
Április 17, 2023
Egy évszázadnyi találékonyság és luxus a szórakoztatóelektronikában
Április 12, 2023
A Bang & Olufsen bemutatja a Beosound A9 és a Beosound 2 otthoni hangszórók új ...
Április 05, 2023
Kiemelkedő tervezésért és okos termék innovációjáért kapott Red Dot dizájndíjat ...
Március 29, 2023
A legújabb 4x4 hüvelykes NUC a 13. generációs Intel Core processzorral komolyan ...
Március 24, 2023
Két hónappal azután, hogy az Intel bemutatta a 4. generációs Intel Xeon ...
Itt a KIVI Smart TV legújabb generációja!

Március 14, 2023

Itt a KIVI Smart TV legújabb generációja!

Éles kép és kiváló akusztikai rendszer a legfőbb jellemzője a KIVI Smart TV legújabb generációjának

2023. március 14. - Az új KIVI Smart TV-k elegáns keret nélküli kialakítása három tervezőiroda közös munkájának eredménye. A kiváló képminőség érdekében a KIVI cég HDR, MEMC, Max Vivid és Super kontrasztszabályozási technológiával látta el a terméket, a szuper hangminőséget pedig a JVC-vel együttműködésben kifejlesztett akusztikai rendszer garantálja. Az Android TV 11 operációs rendszernek és az új lapkakészletnek köszönhetően az új sorozatú TV-k felülmúlják a várakozásokat. A modellválasztékban, minden lehetséges méret megtalálható 24" és 65" között.

A KIVI az új TV termékcsaládjának modern kialakítása, a saját R&D központjának, valamit három tervezőiroda együttes munkájának eredménye. A KIVI Smart TV-k egyetlen koncepció szerint, minimális kerettel, elegáns fémállványra épülnek. A keret nélküli dizájn minden 32" és 65" közötti modellnél elérhető.

A KIVI csak a legjobb minőségű HD, FHD és UHD paneleket használja, valamint minden kijelzőre 3 év garanciát vállal. A HDR, az MEMC, a Max Vivid és a Super kontrasztszabályozás képjavító technológiáknak köszönhetően a kép minősége a legmodernebb követelményeknek és a legmagasabb felhasználói igényeknek is megfelel. A kiváló hangminőséget a JVC-Kenwooddal közösen kifejlesztett akusztikai rendszer garantálja.

A okostévék a teljes funkcionalitású Android TV 11 operációs rendszert futtatják, annak minden előnyével, több mint 10 000 elérhető alkalmazással, valamint teljes Google ökoszisztéma kompatibilitással.

A KIVI új termékcsaládja a Smart TV-k legújabb rendszerével rendelkezik, gyors, megbízható, stabil, kényelmes és áttekinthető. A Chromecast támogatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tartalmat osszon meg okostelefonjáról - akár egy másodperc alatt, továbbá a Google Assistant a hangutasításokat is felismeri.

A KIVI Smart TV nem csupán egy a tartalomfogyasztási eszköz, hanem médiaközpont is egyben. Ennek köszönhetően a TV csatornák, online edzések, játékok a tévé kicsomagolása után, bármilyen letöltés nélkül azonnal elérhetőek a felhasználók számára, minimális beállítást követően.

Új design - Több mint 300 tervezési variáció közül került kiválasztásra a megfelelőt forma. A keretek szélessége mindössze 2,6 mm, valamit az elegáns fémlábak az eszköz ékkövének számítanak. A TV hátlapján a csatlakozók ergonomikus és átgondolt elrendezésűek, így a kiegészítő eszközök csatlakoztatása gyors és kényelmes. Ahhoz, hogy a TV tökéletesen harmonizáljon otthonával, a 24", 32", 43", 55" méretű modellek, már fehér színben is elérhetőek.


 

Elképesztően éles kép

A KIVI nagy energiát fordított a kijelző fényerejének a növelésére, a háttérvilágítás egyenletességének javítására valamint a kijelző színskálájának gazdagítására. Az új sorozatú tévék HDR-t is támogatnak, így nem csak a hagyományos tévé adások, hanem a külső adathordozóról lejátszott fájlok, streaming tartalmak esetében és játék közben is élvezhető a szuperéles kép.

A Super Contrast Control technológia láthatóvá teszi a  szuperéles kontrasztokat, legyen szó akár a teljes kijelzőről, illetve annak csak egyes részeiről vagy azok dinamikus változásairól is. Ahhoz, hogy az UltraHD kijelző teljes kapacitással működhessen, még 4K alatti tartalom nézésekor is, a TV processzora az UltraClear technológiával javíthatja a kép tisztaságát.

A Max Vivid a legfrissebb képminőségjavító KIVI technológia, mely optimális fényerőt és telítettséget ad a kijelző színéhez. A beépített MEMC technológiának köszönhetően az alacsony képkockasebességű vagy szaggatott videótartalom simának tűnik, a részletek pedig kristálytisztává válnak. Ez egy dinamikus kompenzációs technológia, ahol a processzor automatikusan vizsgálja a képminőséget és szabályozza a szükséges képkockasebességet. A technológia különösen fontos a sportesemények közvetítéseinél vagy a filmek dinamikus jeleneteinél.

 

Game mode - a játék közbeni képminőséget optimalizálja. Az ALLM mód biztosítja a konzolról a kijelzőre érkező kép képkockasebességét, alacsony késleltetésű játékmegjelenítést tesz lehetővé.

 

Low blue light

A kék fény káros hatásainak csökkentése érdekében a KIVI speciális technológiákat alkalmaz, amelyek blokkolják a rövid hullámokat és átengedik a hosszú, alacsony frekvenciájú hullámokat. Ez a funkció kíméli a szemet, különösen sötétben.

JVC hangzás

A KIVI az új termékcsaládjához a Japán JVC-Kenwood céggel közösen egy integrált akusztikai rendszert hozott létre.

Ez a rendszer tökéletesen egészíti ki a kiváló minőségű képet a kiváló minőségű hangzással. A márkás hangszórókat minden TV modellhez manuálisan kalibrálták, valamint a valós idejű Dolby Audio Processing hangfeldolgozással (DAP) rendelkeznek.

 

A felhasználók válaszhatnak előre programozott hangbeállításokat, valamint a további plusz funkciókat, mint például a hangerőnek a növelését a dinamikus jeleneteknél vagy reklámok során a feltűnő éles/hangos hangok automatikus kiegyenlítését is.

Stabil és gyors rendszerműködés

A KIVI TV-k új generációja modern, nagy teljesítményű lapkakészletet tartalmaznak, amely garantálja a stabil és gyors rendszerműködést. Az új grafikus magnak köszönhetően váltak elérhetővé az MEMC, ALLM valamint további plusz funkciók is.

Poweredby Android TV 11

2020-ban a KIVI megállapodást kötött a Google-el, ami rendkívül pozitívan befolyásolta a TV operációs rendszerének stabilitását és sebességét. A KIVI, a Google és a Mediatek kutatás-fejlesztési részlegeinek közös munkájának eredményeképpen, valamint a frissített firmware verzióinak és a részletes tesztelésnek köszönhetően, a tévék szoftver és hardver működése tökéletesen optimalizált lett.  A Google és a Netflix által is tanúsított Android TV 11 operációs rendszernek köszönhetően a felhasználók hozzáférhetnek az összes kifejezetten a TV-s platformra létrehozott Google szolgáltatáshoz, Google Play alkalmazásához, valamint a Chromecast és a Google Assistant funkcióhoz is. 

 

Távirányító

A távirányítót a dél-koreai Remote Solution céggel együttműködésben került fejlesztésre. Az ergonómia a KIVI és a Google kutatásaira épült, a gombok ergonomikusan helyezkednek el, hang nélkül és megbízhatóan működnek. A távirányító Bluetooth-on keresztül csatlakozik a TV-hez és érzékeny mikrofonnal rendelkezik a hangutasításokhoz. Air Mouse funkcióval is rendelkezik, valamit a beépített giroszkóp reagál a kézmozdulatokra is, így a kurzor mozgatható a kijelzőn. Ez a funkció különösen kénylemes az információk bevitele és menük közötti navigálás közben. A távirányító használata olyan egyszerű és könnyű akár egy egér használata

KIVI MEDIA 2.0

Az új termékgeneráció mellett a KIVI bemutatta a frissített KIVI MEDIA programot, amely a különféle partnertartalmak gyors elérését teszi lehetővé. A TV csatornák, játékok, előre telepített edzések azonnal, közvetlenül a tévé kicsomagolását követően elérhetővé válnak, letöltések és komplikált beállítások nélkül.

A KIVI MEDIA alábbi részei érthetőek el jelenleg:

  • Edzések: világszínvonalú edzőkkel rendszeresen frissített edzések segítik a felhasználókat folyamatosan formában maradni
  • Játékok: az előre telepített Boosteroid szolgáltatás az egyike a három legnagyobb európai felhőjátékszolgáltatónak.

A Boosteroid segítségével a felhasználók, egyszerűen a TV-n, konzol használata nélkül játszhatnak. A játék a szolgáltató szerverein indul el, és az interneten keresztül kerül a felhasználó képernyőjére, a játék vezérlése pedig egy gamepad segítségével történik.

Ezenkívül a KIVI okostévék támogatják az AirConsole platformot is, amely lehetővé teszi, hogy több felhasználó (legfeljebb egyszerre 16) játsszon egy képernyőn, és okostelefonjukon keresztül irányítsák a játékot.

Az új generációs KIVI okostévét vásárlók emellett 12 hónapos előfizetést kapnak a Da Vinci Kids gyermekeknek szóló oktatási és szórakoztató nemzetközi platformra is, valamint 3 hónapig ingyenesen használhatják a SWEET.TV csomagot (TV-csatornák, filmek, rajzfilmek, sorozatok) is.

A KIVI Media alkalmazás rendszeresen frissül, hogy még érdekesebb és jobb tartalmakat kínáljon a felhasználónak.

 

Magyarországon a KIVI az alábbi online áruházakban vásárolható meg:  Media Markt, Euronics, Ipon.hu, Emag

A KIVI-ről: A KIVI 2016-ban alapított cég, melynek fő tevékenysége televíziók fejlesztése és gyártása. A KIVI ma egy európai-ázsiai termékforgalmazó nemzetközi cég, melynek európai irodája Magyarországon, Budapesten van. A kutatási és fejlesztési részleg Ukrajnában és Kínában található. A KIVI termékeket a világ legnagyobb szerződéses gyártója, az MTC (Shenzhen, Kína) üzemeiben gyártják és megfelelnek a nemzetközi minőségi követelményeknek. A KIVI termékek vezető Kínai, Japán, Tajvani és Dél-Koreai gyártók alkatrészeinek felhasználásával készülnek. Jelenleg több mint 1,5 millió KIVI készüléket adnak el évente világszerte.
A KIVI a Google és a Netflix minősített partnere.
https://kivismart.com/

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.