Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Itt a KIVI Smart TV legújabb generációja!

Március 14, 2023

Itt a KIVI Smart TV legújabb generációja!

Éles kép és kiváló akusztikai rendszer a legfőbb jellemzője a KIVI Smart TV legújabb generációjának

2023. március 14. - Az új KIVI Smart TV-k elegáns keret nélküli kialakítása három tervezőiroda közös munkájának eredménye. A kiváló képminőség érdekében a KIVI cég HDR, MEMC, Max Vivid és Super kontrasztszabályozási technológiával látta el a terméket, a szuper hangminőséget pedig a JVC-vel együttműködésben kifejlesztett akusztikai rendszer garantálja. Az Android TV 11 operációs rendszernek és az új lapkakészletnek köszönhetően az új sorozatú TV-k felülmúlják a várakozásokat. A modellválasztékban, minden lehetséges méret megtalálható 24" és 65" között.

A KIVI az új TV termékcsaládjának modern kialakítása, a saját R&D központjának, valamit három tervezőiroda együttes munkájának eredménye. A KIVI Smart TV-k egyetlen koncepció szerint, minimális kerettel, elegáns fémállványra épülnek. A keret nélküli dizájn minden 32" és 65" közötti modellnél elérhető.

A KIVI csak a legjobb minőségű HD, FHD és UHD paneleket használja, valamint minden kijelzőre 3 év garanciát vállal. A HDR, az MEMC, a Max Vivid és a Super kontrasztszabályozás képjavító technológiáknak köszönhetően a kép minősége a legmodernebb követelményeknek és a legmagasabb felhasználói igényeknek is megfelel. A kiváló hangminőséget a JVC-Kenwooddal közösen kifejlesztett akusztikai rendszer garantálja.

A okostévék a teljes funkcionalitású Android TV 11 operációs rendszert futtatják, annak minden előnyével, több mint 10 000 elérhető alkalmazással, valamint teljes Google ökoszisztéma kompatibilitással.

A KIVI új termékcsaládja a Smart TV-k legújabb rendszerével rendelkezik, gyors, megbízható, stabil, kényelmes és áttekinthető. A Chromecast támogatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tartalmat osszon meg okostelefonjáról - akár egy másodperc alatt, továbbá a Google Assistant a hangutasításokat is felismeri.

A KIVI Smart TV nem csupán egy a tartalomfogyasztási eszköz, hanem médiaközpont is egyben. Ennek köszönhetően a TV csatornák, online edzések, játékok a tévé kicsomagolása után, bármilyen letöltés nélkül azonnal elérhetőek a felhasználók számára, minimális beállítást követően.

Új design - Több mint 300 tervezési variáció közül került kiválasztásra a megfelelőt forma. A keretek szélessége mindössze 2,6 mm, valamit az elegáns fémlábak az eszköz ékkövének számítanak. A TV hátlapján a csatlakozók ergonomikus és átgondolt elrendezésűek, így a kiegészítő eszközök csatlakoztatása gyors és kényelmes. Ahhoz, hogy a TV tökéletesen harmonizáljon otthonával, a 24", 32", 43", 55" méretű modellek, már fehér színben is elérhetőek.


 

Elképesztően éles kép

A KIVI nagy energiát fordított a kijelző fényerejének a növelésére, a háttérvilágítás egyenletességének javítására valamint a kijelző színskálájának gazdagítására. Az új sorozatú tévék HDR-t is támogatnak, így nem csak a hagyományos tévé adások, hanem a külső adathordozóról lejátszott fájlok, streaming tartalmak esetében és játék közben is élvezhető a szuperéles kép.

A Super Contrast Control technológia láthatóvá teszi a  szuperéles kontrasztokat, legyen szó akár a teljes kijelzőről, illetve annak csak egyes részeiről vagy azok dinamikus változásairól is. Ahhoz, hogy az UltraHD kijelző teljes kapacitással működhessen, még 4K alatti tartalom nézésekor is, a TV processzora az UltraClear technológiával javíthatja a kép tisztaságát.

A Max Vivid a legfrissebb képminőségjavító KIVI technológia, mely optimális fényerőt és telítettséget ad a kijelző színéhez. A beépített MEMC technológiának köszönhetően az alacsony képkockasebességű vagy szaggatott videótartalom simának tűnik, a részletek pedig kristálytisztává válnak. Ez egy dinamikus kompenzációs technológia, ahol a processzor automatikusan vizsgálja a képminőséget és szabályozza a szükséges képkockasebességet. A technológia különösen fontos a sportesemények közvetítéseinél vagy a filmek dinamikus jeleneteinél.

 

Game mode - a játék közbeni képminőséget optimalizálja. Az ALLM mód biztosítja a konzolról a kijelzőre érkező kép képkockasebességét, alacsony késleltetésű játékmegjelenítést tesz lehetővé.

 

Low blue light

A kék fény káros hatásainak csökkentése érdekében a KIVI speciális technológiákat alkalmaz, amelyek blokkolják a rövid hullámokat és átengedik a hosszú, alacsony frekvenciájú hullámokat. Ez a funkció kíméli a szemet, különösen sötétben.

JVC hangzás

A KIVI az új termékcsaládjához a Japán JVC-Kenwood céggel közösen egy integrált akusztikai rendszert hozott létre.

Ez a rendszer tökéletesen egészíti ki a kiváló minőségű képet a kiváló minőségű hangzással. A márkás hangszórókat minden TV modellhez manuálisan kalibrálták, valamint a valós idejű Dolby Audio Processing hangfeldolgozással (DAP) rendelkeznek.

 

A felhasználók válaszhatnak előre programozott hangbeállításokat, valamint a további plusz funkciókat, mint például a hangerőnek a növelését a dinamikus jeleneteknél vagy reklámok során a feltűnő éles/hangos hangok automatikus kiegyenlítését is.

Stabil és gyors rendszerműködés

A KIVI TV-k új generációja modern, nagy teljesítményű lapkakészletet tartalmaznak, amely garantálja a stabil és gyors rendszerműködést. Az új grafikus magnak köszönhetően váltak elérhetővé az MEMC, ALLM valamint további plusz funkciók is.

Poweredby Android TV 11

2020-ban a KIVI megállapodást kötött a Google-el, ami rendkívül pozitívan befolyásolta a TV operációs rendszerének stabilitását és sebességét. A KIVI, a Google és a Mediatek kutatás-fejlesztési részlegeinek közös munkájának eredményeképpen, valamint a frissített firmware verzióinak és a részletes tesztelésnek köszönhetően, a tévék szoftver és hardver működése tökéletesen optimalizált lett.  A Google és a Netflix által is tanúsított Android TV 11 operációs rendszernek köszönhetően a felhasználók hozzáférhetnek az összes kifejezetten a TV-s platformra létrehozott Google szolgáltatáshoz, Google Play alkalmazásához, valamint a Chromecast és a Google Assistant funkcióhoz is. 

 

Távirányító

A távirányítót a dél-koreai Remote Solution céggel együttműködésben került fejlesztésre. Az ergonómia a KIVI és a Google kutatásaira épült, a gombok ergonomikusan helyezkednek el, hang nélkül és megbízhatóan működnek. A távirányító Bluetooth-on keresztül csatlakozik a TV-hez és érzékeny mikrofonnal rendelkezik a hangutasításokhoz. Air Mouse funkcióval is rendelkezik, valamit a beépített giroszkóp reagál a kézmozdulatokra is, így a kurzor mozgatható a kijelzőn. Ez a funkció különösen kénylemes az információk bevitele és menük közötti navigálás közben. A távirányító használata olyan egyszerű és könnyű akár egy egér használata

KIVI MEDIA 2.0

Az új termékgeneráció mellett a KIVI bemutatta a frissített KIVI MEDIA programot, amely a különféle partnertartalmak gyors elérését teszi lehetővé. A TV csatornák, játékok, előre telepített edzések azonnal, közvetlenül a tévé kicsomagolását követően elérhetővé válnak, letöltések és komplikált beállítások nélkül.

A KIVI MEDIA alábbi részei érthetőek el jelenleg:

  • Edzések: világszínvonalú edzőkkel rendszeresen frissített edzések segítik a felhasználókat folyamatosan formában maradni
  • Játékok: az előre telepített Boosteroid szolgáltatás az egyike a három legnagyobb európai felhőjátékszolgáltatónak.

A Boosteroid segítségével a felhasználók, egyszerűen a TV-n, konzol használata nélkül játszhatnak. A játék a szolgáltató szerverein indul el, és az interneten keresztül kerül a felhasználó képernyőjére, a játék vezérlése pedig egy gamepad segítségével történik.

Ezenkívül a KIVI okostévék támogatják az AirConsole platformot is, amely lehetővé teszi, hogy több felhasználó (legfeljebb egyszerre 16) játsszon egy képernyőn, és okostelefonjukon keresztül irányítsák a játékot.

Az új generációs KIVI okostévét vásárlók emellett 12 hónapos előfizetést kapnak a Da Vinci Kids gyermekeknek szóló oktatási és szórakoztató nemzetközi platformra is, valamint 3 hónapig ingyenesen használhatják a SWEET.TV csomagot (TV-csatornák, filmek, rajzfilmek, sorozatok) is.

A KIVI Media alkalmazás rendszeresen frissül, hogy még érdekesebb és jobb tartalmakat kínáljon a felhasználónak.

 

Magyarországon a KIVI az alábbi online áruházakban vásárolható meg:  Media Markt, Euronics, Ipon.hu, Emag

A KIVI-ről: A KIVI 2016-ban alapított cég, melynek fő tevékenysége televíziók fejlesztése és gyártása. A KIVI ma egy európai-ázsiai termékforgalmazó nemzetközi cég, melynek európai irodája Magyarországon, Budapesten van. A kutatási és fejlesztési részleg Ukrajnában és Kínában található. A KIVI termékeket a világ legnagyobb szerződéses gyártója, az MTC (Shenzhen, Kína) üzemeiben gyártják és megfelelnek a nemzetközi minőségi követelményeknek. A KIVI termékek vezető Kínai, Japán, Tajvani és Dél-Koreai gyártók alkatrészeinek felhasználásával készülnek. Jelenleg több mint 1,5 millió KIVI készüléket adnak el évente világszerte.
A KIVI a Google és a Netflix minősített partnere.
https://kivismart.com/

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.