Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Századik évfordulóját ünnepli a Loewe

Április 17, 2023

Loewe 100

Századik évfordulóját ünnepli a Loewe

Egy évszázadnyi találékonyság és luxus a szórakoztatóelektronikában

2023-ban a Loewe egy rendkívül fontos évfordulót ünnepel: január 22-én 100 évessé vált a vállalat. 1923-as alapítása óta a Loewe világszerte ismert luxusmárkává nőtte ki magát, mely az elmúlt évszázadan meghatározó szerepet vívott ki magának a szórakoztatóelektronikai ipar formálásában, és igazi mérföldköveket hagyott hátra a design, a technológia és az innováció terén. Mára a Loewe márka egyet jelent a találékonyság és a német mérnöki precizitás egyedi kombinációjával, a tökéletességgel, az exkluzív formatervezéssel és a páratlan minőséggel.

A Loewe tervezési filozófiájának hála kizárólag olyan ikonikus termékeket alkotnak, melyek egészen a legapróbb részletekig alaposan átgondoltak és a lehető leghosszabb élettartamra lettek tervezve. Éppen ezért a Loewe termékek képesek újra és újra varázslatos élményekkel megtölteni az emberek életét, sőt inspirálni őket nem csak a jelenben, hanem a jövőben egyaránt.

A kerek évforduló ünneplése egy egész éven át tart, kezdve a "100 évnyi Loewe design" című kiállítás márciusi ünnepi megnyitójával, melynek a márka szülővárosa, Kronach ad otthont. Az évforduló emellett sok izgalmas eseményt, programot és különleges bejelentéseket tartogat, amelyek még közelebb hozzák az embereket a Loewe márkához.

A Loewe 2023-ban ünnepli fennállásának 100 éves történelmét

Még egy évszázaddal azután is, hogy Siegmund és David Ludwig Berlinben megalapította a vállalatot, a Loewe mind a mai napig meghatározó szereplője a szórakoztatóelektronikai szegmensnek, jelenleg is 42 országot lát el csúcsminőségű és elegáns TV és audio termékek széles kínálatával. A vállalat szíve egyértelműen Kornach, ahol 200 alkalmazott dolgozik a high-tech körülményeket biztosító központban. Itt születnek meg azok az esztétikailag kifinomult Loewe ikonok, melyek magukon hordják az időtlen, megbízható és minimalista tervezési filozófia védjegyeit. Az itt gyártott időtlen termékeket aprólékos odafigyeléssel készítik, – pont ahogyan azt a Loewe-től már megszokhattuk – így a márka továbbra is ámulatba ejtő élményekkel gazdagíthatja az emberek mindennapjait.

A Loewe-nél tradíció a folyamatos újítás és megújulás

A Loewe márka történelme tele van lenyűgöző mérföldkövekkel: 1931-ben Manfred von Ardenne kutatóval karöltve a Loewe bemutatta az első teljesen elektronikus televízió készüléket, mely két évvel később már sorozatgyártásra is került. A Kronach-ban felépített gyártóüzem 1948-as megnyitása után a Loewe további forradalmi eredményekkel nyűgözte le a világot a modern televíziózás és a szórakoztatóelektronika területén. 1951-ben például piacra dobták az Iris modellt, mely a világ első tömeggyártású TV-je volt.
1963-ban a Loewe Optaport elsőként változtatta mobil élménnyé a televíziózást, az évtized vége felé pedig az új színes TV-kkel varázsolták minden eddiginél valósághűbbé a nézői élményt.
Az 1980-as évek elején a Loewe sztereó televíziókkal forgatta fel a teljes piacot, 1997-ben pedig, az internet térhódításától inspirálva bemutatták a Xelos@Media-t, a világ első okos televízióját.
A Loewe hosszú történelmében 2019 egy új korszak kezdetét jelentette: Aslan Khabliev felvásárolta a brandet, így azóta a Loewe egy tulajdonosi vezetésű családi vállalkozássá vált, melyben a tulajdonos és a vezérigazgató maga Khabliev lett egyszemélyben.
A Loewe Technology GmbH kornachi központjában tradícióit, fenntarthatóságot, csúcsminőséget és kifinomultságot képviselő termékek készülnek mind a mai napig, melyek mindegyike büszkén hirdeti a Loewe jelmondatát: „Engineered & Made in Germany". 2019 óta a vállalat lenyűgöző módon valósította meg a nagy visszatérést, több mint 20 új terméket mutatott be a TV és audio szegmensben.

Egy évszázadnyi kifinomultság: “Made in Germany“, egyenesen Kronachból

A Kronachban található központjával és gyártóhelyével a Loewe teljes mértékben elkötelezett a hagyományai mellett, és a jövőben is határozottan erre a régióra fog alapozni. A németországi gyártás ugyanis lehetőséget ad a nagyfokú alkalmazkodásra: a hagyományos tömeggyártással ellentétben a Loewe az egyéni igényekre és a termékkoncepciók rugalmasságára összpontosít. A Loewe filozófiájában a fenntarthatóság kiemelt szerepet játszik: a vállalat elkötelezett abban, hogy gyönyörű formatervezésű, megbízható, hosszú élettartamú, időtlen, ellenálló és hibátlan termékeket állítson elő. A legjobb minőségű alapanyagok kiválasztásával, precíz munkával és gondos odafigyeléssel olyan fenntartható termékeket alkotnak, amelyek energiahatékonyságuk, rendszeres szoftverfrissítéseik és éveken át tartó javíthatóságuk miatt is lenyűgözőek. Mindezeken felül pedig a termelés során is kizárólag 100%-ban zöld forrásból származó áramot használnak.

A kifinomultság új korszaka

A mostanra már az egész világon ismert és elérhető Loewe vállalat szenvedéllyel és büszkeséggel tekint vissza rendkívüli múltjára, melyet az innovatív erő, a tradíciók és tökélyre fejlesztett szakértelem jellemez. Az elmúlt 100 év tisztelete és a luxus iránti töretlen elkötelezettség hatására a Loewe a következő évszázadban is az innováció éllovasa kíván maradni a fenntartható TV és audio termékek szegmenségben.A technológiai mesterművek megalkotásában szerzett szakértelem és az elegáns formatervezéssel születő ikonikus termékek továbbra is meghatározó elemei a Loewe arculatának, mely a jövőben is referenciapontja lesz a luxus TV és audio termékek portfóliójának. A Loewe legfőbb küldetése a tökéletesség elérése az iparág legjobb minőségű komponenseinek és technológiájának a segítségével.A Loewe Technology GmbH továbbra is megőrzi ezt az elhivatottságot, amelynek során generációról generációra képes megújulni, miközben továbbra is páratlan szakértelemmel és kifinomultsággal teremti meg a luxus élményét. Mindezen felül a 100. évforduló során a cég kiemelt figyelmet fordít a globális jelenlét bővítésére is, mely során nem csak a meglévő és új partnerekkel kialakított értékes kapcsolatokat fűzik szorosabbra, hanem a kiválasztott platformokon a márka láthatóságát is növelik. A Loewe minden szempontból a vásárlói élmény fokozására fog összpontosítani, legyen szó akár az értékesítési pontokon való jelenlétről, az online megjelenésről, vagy az ügyfélszolgálatról. A Loewe termékek értékesítésében a vállalat továbbra is szorosan együtt fog működni a minősített kiskereskedőkkel és a nemzetközi partnerhálózatával.

Tudj meg többet a Loewe-ről!
A Loewe márkanév egy évszázada egyet jelent az innovációval és a luxus szórakoztatóelektronikai termékekkel. Az 1923-ban alapított vállalat a televíziózás kezdete óta iránymutató a teljes ágazat számára, innovációs mérföldkövekkel teli múltjának hála pedig hamar nemzetközileg is ismert és keresett márkává nőtte ki magát. A Loewe Technology GmbH ma már 200 munkatárssal rendelkezik és termékeit 42 országban értékesítik, melyek legyenek akár elegáns TV-k vagy audio eszközök, mindig a legmagasabb minőséget kínálják. A világszerte ismert Loewe vállalat szenvedéllyel és büszkeséggel tekint vissza rendkívüli múltjára, melyet az innovatív erő, a tradíciók és tökélyre fejlesztett szakértelem, vagyis a „Made in Germany” megjelölés jellemez. A német mérnöki precizitás, az exkluzív formavilág és a fenntarthatóság egyedi keveréke formálja a vállalati kultúrát mind a mai napig, ám a Loewe szíve-lelke mindvégig a Kronachban található nagymúltú gyártóüzem és a high-tech főhadiszállás maradt.

www.loewe.tv

Sajtókapcsolat
Berkes Emese
e.berkes@asbis.hu
+36 20 493 8767

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.