Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
BlackBerry vállalati megoldások

BlackBerry vállalati megoldások

Vállalati mobilstratégia: a Goodtól a Blackberry-ig
A BlackBerry Enterprise Mobility Suite segítségével továbbfejlesztheti üzleti csomagját!

A Good Technology 2015-ben történt felvásárlása óta a Blackberry nagy erőkkel dolgozott azon, hogy a Good szoftvertermékeit saját vállalati szoftverportfóliójába illessze. A sikeres egyesítés és arculatfrissítés eredményeképpen a Blackberry most büszkén mutatja be új termékeit. Ismerjék meg a BlackBerry Enterprise Mobility Suite-ot, mely korábban a Good Secure EMM Suites nevet viselte.

A Good nagy hatékonyságot biztosító alkalmazásait és szilárd biztonságú mobilitás platformjait a Blackberry vezető adatbiztonságával egyesítve új nagyvállalati mobilitási megoldáscsomag született: a kiváló üzleti hatékonyságú alkalmazásokkal nemcsak bárhonnan végezheti munkáját, de sikeresen óvhatja adatainak biztonságát is. A csomag a legmagasabb szintű biztonságot garantálja – a BlackBerry kiérdemelte a Common Criteria EAL-4+ tanúsítványát az iOS és Android rendszereken is futó BlackBerry Work, BlackBerry Access, BlackBerry Connect, BlackBerry Dynamics SDK alkalmazásokra (korábbi nevükön: Good Work, Good Access, Good Connect, és Good Dynamics SDK), valamint számos korábbi Good-alkalmazásra is. A Common Criteria EAL-4+ a nemzetközileg elismert program lehető legmagasabb szintű minősítése. Bemutatjuk a BlackBerry Enterprise Mobility Suite által kínált, a vásárló igényeihez igazodó kombinációkat: 

BlackBerry Unified Endpoint Manager (korábbi nevén BES12) multi-OS EMM platform

BlackBerry Dynamics (korábbi nevén Good Dynamics) biztonságos mobilalkalmazás-platform és tároló

Magas színvonalú BlackBerry Work email- és csoportmunka-alkalmazás egyben

BlackBerry Connect biztonságos vállalati azonnali üzenetküldés Microsoft Lync, Cisco Jabber, és IBM Sametime környezetekhez

BlackBerry Access biztonságos böngésző SSO támogatással vállalati webes alkalmazásokhoz és felhőszolgáltatásokhoz

BlackBerry Workspaces (korábbi nevén WatchDox) vállalati fájlszinkronizáció és megosztás (EFSS) teljes digitális jogkezeléssel a fájlszintű védelemhez

Identity és Access Management a kétfaktoros azonosítás mobil alkalmazásokra való kiterjesztéséhez, valamint a mobileszköz használata második azonosítóként a vállalati alkalmazásokhoz való hozzáféréshez
Kategóriaelső MDM/MAM támogatás iOS, Android (valamint Android for Work és Samsung KNOX), BlackBerry 10, Windows 10 és MacOS rendszerekhez
Biztonságos fájlhozzáférés SharePoint, fájl megosztások, OneDrive, és Box támogatással az alkalmazás-portfólióban
ISV alkalmazások használata a BlackBerry széleskörű partneri ökoszisztémájának segítségével
Az egyénileg fejlesztett alkalmazások használata a BlackBerry Dynamics biztosításával

A BlackBerry Enterprise Mobility Suite felhasználónkénti előfizetési licenszmodellt követve rugalmazás árazást és személyre szabott megoldásokat kínál.

A felhasználónkénti licenszmodell legnagyobb előnye, hogy egy felhasználó több eszközt is használhat munkája során, míg az előfizetés árképzése lehetővé teszi jövőbe tekintő vásárlóink számára befektetésük folyamatos megtérülését.

A BlackBerry Enterprise Mobility Suite használható helyszíni vagy felhőalapú rendszerben is. Az ASBIS Enterprises PLC a Blackberry hivatalos forgalmazója az EMEA régióban. Több mint 20 évnyi tapasztalattal az infokommunikációs iparban a Blackberry megoldások kiemelt forgalmazójaként megtaláljuk a választ az Ön igényeire.

Forduljon hozzánk bizalommal, és munkatársaink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot személyes találkozó egyeztetéséhez.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.