Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
November 17, 2022
A Supermicro által bemutatja a hamarosan megjelenő 4. generációs Intel® Xeon® ...
November 17, 2022
Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, ...
ASBIS signs a distribution agreement with ONKRON

Január 13, 2023

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT, ONKRON

ASBIS signs a distribution agreement with ONKRON

ASBISC Enterprises PLC, a leading Value-Added Distributor, developer and supplier of IT and IoT products, solutions and services in the growing markets of Europe, Middle East and Africa have agreed with ONKRON for the distribution of mounting systems for AV solutions and other electronics.

ONKRON is a global leader in the design and manufacture of stands for Business Displays and Interactive panels as well as for consumer TVs, Monitors and other electronics. The brand is owned by BM Global Group Corp., headquartered in Dallas, TX, and has European offices in Germany, Italy, and the UK, as well as branches in China and Kenya.

ONKRON markets top-notch design solutions and modern aesthetics within an in-house team of designers and engineers working in branches in the USA and China, and partnered contemporary design studios in Italy and Germany. All products undergo a two-stage testing process on site at company test facilities, both using special engineering software, ensuring the best-in-class quality.

«We are thrilled with the opportunity to expand ASBIS portfolio with another brand which offers best-in-class, efficient solutions. Cooperation with ONKRON will help ASBIS to provide additional services to both consumer market and complex value-added distribution projects and also will help to fulfill our own brands’ professional AV solutions for installation projects. »  - Denis Sudlenkov, business development manager Prestigio Solutions, ASBIS.

About ONKRON:

Onkron is a leading privately-held company in ergonomics solutions for AV electronics operating in Europe, US and UK. Onkron is serving both professional and consumer markets with various TV stands, monitor and projectors mounts. Onkron’s end-customers include governmental organizations, different-size business customers, as well as individuals. Additional info about Onkron is available at our web-site www.onkron.com.