Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
November 17, 2022
A Supermicro által bemutatja a hamarosan megjelenő 4. generációs Intel® Xeon® ...
November 17, 2022
Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, ...
ASBIS WAS NAMED AS A GREAT PLACE TO WORK® CERTIFIED WORKPLACE FOR THE SECOND YEAR IN A ROW

Január 05, 2023

ASBIS

ASBISC Enterprises PLC continues to demonstrate corporate culture excellence and is proud to be named as one of the certified companies by Great Place to Work®, the global authority on workplace culture for 2022/23.

Such a status is recognized globally and marks certified companies as an employer of choice. ASBIS keeps the standards high and confirmed the status of The Great Place to Work ® for the second consecutive year.  This year ASBIS has achieved an 86% employee satisfaction rating for this global authority on workplace culture.

Team – is the heart of our Company. Therefore, the process of the corporate culture, as well as the increasing satisfaction rate, are systemic and very important for us. We are proud of being certificated by such authoritative global researcher as Great Place to Work® for the second year in a row. It is an exciting milestone for all of us. We believe respect, trust, and diversity, which form the main core of our corporate culture, are allowing build team spirit”, - said Julia Prihodko, Chief Human Resources Officer at ASBISC Enterprises PLC.

About Great Place to Work®

Great Place to Work® is a research and management consulting company specializing in corporate culture. For more than 30 years and with offices on 5 continents and in 60 countries, Great Place to Work® works with leading companies around the world to identify and build high trust, high performing workplace cultures. Throughout assessment, insight and action planning services, Great Place to Work® assesses nearly 7,000 enterprises and more than 20 million employees each year. It is the largest survey conducted in the world in the field of corporate culture. The Great Place to Work® High Trust Culture Consulting approach contributes to the building of excellent workplace cultures. To learn more visit www.greatplacetowork.com.cy