Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
November 17, 2022
A Supermicro által bemutatja a hamarosan megjelenő 4. generációs Intel® Xeon® ...
November 17, 2022
Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, ...
ASBIS SIGNED A PARTNERSHIP AGREEMENT WITH Q-NOMY, A LEADING SOFTWARE VENDOR PROVIDING ADVANCED SOFTWARE SOLUTIONS FOR BUSINESS

December 15, 2022

ASBIS, Q-nomy

ASBIS Enterprises Plc, a leading Value-Added Distributor, developer and supplier of IT and IoT products, solutions and services in the growing markets of Europe, Middle East and Africa have agreed with Q-nomy, the global supplier of software solutions that help companies optimize the customer experience in their branches or stores.

Under the contract, ASBIS will provide wide range of Q-nomy’s product lines to its clients from Europe. One of the flagship product is Q-Flow, a unique software package integrating appointment scheduling, customer flow management, business process management. and interactions management, orchestrated to deliver optimized omnichannel customer journeys.

In the framework of the cooperation ASBIS is going to launch a demo project of integration the Q-Flow to the JU Dom Zdravlja Kiseljak, a hospital in Bosnia and Herzegovina. First stage of integration will be focused on the main office in Kiseljak, and later on – will include all the ambulances in the municipality of Kiseljak. This project will boost the local medicine to a qualitatively new level. The similar projects are also slated in other Eastern European countries.

“Offer our partners the exceptional business software solutions that can cover their needs from the best suppliers is our main responsibility. Therefore we are pleased to announce about the expanding of the ASBIS’ solutions package with unique software solutions from Q-nomy, which are highly demanded in five continents among finance, retail, telecom, healthcare, education and government organizations.” – Costas Tziamalis, Deputy CEO of ASBIS Group.

About Q-nomy

Q-nomy is a leading software vendor providing solutions that optimize true omnichannel digital and physical business processes and customer journeys.

Q-nomy helps global household name customers to perform better by streamlining the customer journey in physical and online points of sale, service and care. Q-nomy has offices in North America and an R&D center in Israel, and has over 1,000 installations in five continents in healthcare, retail, telecom, finance, education and government organizations.