Február 02, 2023
Az ASBISC Enterprises PLC, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Január 31, 2023
Az IDC MarketScape, az ICT-ipar első számú szállítói értékelő eszköze, az IDC ...
Január 17, 2023
Több mint 50 modell áll rendelkezésre, melyek teljesítménye a legújabb ...
Január 13, 2023
Az Intel kiemeli a széles körű iparági elfogadottságot az összes jelentős CSP, ...
Január 09, 2023
Giga Computing: a GIGABYTE vállalati termékeinek új leányvállalata
Január 05, 2023
Az ASBIS Enterprises PLC, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
November 25, 2022
New exascale computing hardware ready for HPC, AI, cloud, big data, and general ...
November 18, 2022
Az új rendszereket úgy tervezték, hogy jobbá, gyorsabbá és zöldebbé tegyék az ...
November 17, 2022
A Supermicro által bemutatja a hamarosan megjelenő 4. generációs Intel® Xeon® ...
November 17, 2022
Az új NUC feloldott 13. generációs Intel Core processzorokkal rendelkezik, ...
ASBIS RECOGNIZED FOR ITS LEADERSHIP IN BEING A CLIMATE-CONSCIOUS COMPANY

Január 11, 2023

ASBIS

ASBIS RECOGNIZED FOR ITS LEADERSHIP IN BEING A CLIMATE-CONSCIOUS COMPANY

ASBIS has retained its position in the list among the most climate-aware companies published by Corporate Climate Crisis Awareness Study. The scoring process was based on analysis of contents of annual reports against 10 criteria on climate-related issues and aimed at regular assessment which corporates are aware of own impact on climate change. 152 companies listed on the Warsaw Stock Exchange were scored in 2021.

“We are very pleased that our efforts to achieve corporate social responsibility, including environmental responsibility, have been recognized one more time. Sustainability and climate awareness should become the indispensable principles for our long-term corporate strategy. Only together and by this way, we can help our environment and prevent ecological collapse”, - Costas Tziamalis, Deputy CEO of ASBIS Group.

Corporate Climate Crisis Awareness Study is a project run by the Foundation for Reporting Standards, Polish Association of Listed Companies (SEG) and Bureau Veritas Poland. The full methodology and criteria for the list is available in the Infographic.