Other headlines

Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Szeptember 07, 2023
Az ASBIS a Ubiquiti Cloud Key Enterprise megoldással bővítette az Ubiquiti ...
Augusztus 04, 2023
Az Intel két új Intel Arc Pro grafikus feldolgozóegységgel bővíti kínálatát: az ...
Július 25, 2023
Az ASBIS elérte a legmagasabb szintű partnerséget, elit státuszt kapott az ...
Július 19, 2023
A Prestigio Solutions - az ASBISc Enterprises Plc. egyik saját márkája - a 10 ...
Július 06, 2023
A zero trust keretrendszer elfogadása jelentős döntés: A fenyegetett környezet ...
Június 22, 2023
Az Ubiquiti hálózati technológiák új termékcsaládja az ASBIS segítségével több ...
Június 21, 2023
A 4. generációs Intel® Xeon® Scalable processzorok 2023. januári bevezetésével ...
Június 19, 2023
Az AENO termék egyszerre két jelölésre kapta meg a nagyra becsült nemzetközi ...
Június 12, 2023
Az AI szuperszámítógépek új osztálya 256 Grace Hopper szuperchipet kapcsol ...
GAME. STREAM. ADVANCE. AMD Radeon™ RX 7600

Május 25, 2023

AMD, Radeon

GAME. STREAM. ADVANCE. AMD Radeon™ RX 7600

Az RDNA™ 3 architektúrával működő AMD Radeon™ RX 7600 grafikus kártyával soha nem látott teljesítményt, látványt és hatékonyságot élvezhetsz 1080p felbontású játékoknál és streamelésnél.

Merülj el a lélegzetelállító látványban az AMD Radiance Display™ Engine tűpontos színhelyességével és növeld a képkockasebességet az AMD FidelityFX™ Super Resolution és az AMD Radeon™ Super Resolution upscaling technológiákkal.1,2 Ha még nagyobb teljesítményt szeretnél elérni, kombináld az AMD Radeon™ RX 7000 sorozatú grafikus kártyát egy kompatibilis AMD Ryzen™ processzorral az AMD intelligens technológiák aktiválásához.3

ÁTTÖRÉST JELENTŐ TELJESÍTMÉNY
Az AMD Radeon™ RX 7600 grafikus kártya új teljesítményszintet állított fel a játékosok és a streamelők számára. Az egységesített AMD RDNA™ 3 számítási egységekkel, valamint az elképesztően magas órajelekkel, lehetővé teszik a fejlett, nagy frissítési frekvenciájú játékteljesítményt 1080p felbontás mellett.

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ KÉPI VILÁG
Fedezd fel a valósághűség új szintjeit és az ultragyors játékmenetet a nagy teljesítményű rendereléssel, a compute-based AMD FidelityFX™ funkciók és a felskálázási technológiák kombinációjával, hogy kiemelkedő teljesítményű vizuális megjelenítést érj el. Merülj el még jobban az AMD Radiance Display™ Engine és a DisplayPort™ 2.14 segítségével, hogy akár 68 milliárd színt is megtapasztalhass az akár 8K felbontású videolejátszás során. A továbbfejlesztett enkóderek, valamint az integrált AI és tartalomadaptív gépi tanulási technológia segítségével továbbfejlesztett vizuális minőséget biztosíthatsz a közönségednek streaming és felvételek készítésekor, hogy streaming közben jobb megjelenésű és élesebb vizuális képeket tudj nyújtani.

EGYÜTT JOBB
Kombináld az AMD Radeon™ RX 7600 grafikus kártyát és az AMD Ryzen™ processzorokat az AMD intelligens technológiák3 aktiválásához. Kiemelkedő teljesítményt szabadíthatsz fel, hogy előnyre tegyél szert a játékban. Fejleszd az AMD Radeon™ RX 7000 sorozatú grafikus kártyádat az AMD szoftverrel: az Adrenalin Edition™ alkalmazással, amely golyóálló illesztőprogramokat tartalmaz, a legjobb PC-s játékélményért.

UPSIZE PERFORMANCE. MAXIMIZE FIDELITY
Az AMD FidelityFX™ Super Resolution technológia1 a következő szintre emeli a felskálázási technológiát. Hihetetlen képminőséget biztosít, miközben növeli a támogatott játékok képfrissítési sebességét. Az AMD Radeon™ Super Resolution (RSR)2 az FSR technológiát az illesztőprogram szintjén használja ki, így több ezer játékban biztosít felskálázott teljesítményelőnyöket.

Szerezd meg a saját példányod, lépj kapcsolatba az ASBIS kapcsolattartóddal

1. Az AMD FidelityFX™ (FSR) 1 és 2 bizonyos játékokban érhető el, és fejlesztői integrációt igényel. Lásd: https://www.amd.com/en/technologies/fidelityfx-super-resolution a támogatott játékok listáját. Az AMD FidelityFX™ Super Resolution "játékfüggő" és a következő AMD termékek által támogatott. FSR 1.0: AMD Radeon™ RX 7000, 6000, RX 5000, RX 500, RX Vega Series grafikus kártyák, RX 480, RX 470, RX 460 és minden AMD Ryzen™ processzor AMD Radeon™ grafikával, ha a játék mindimum követelményeinek megfelel. FSR 2.0: AMD Radeon™ RX 7000, 6000, RX 5000, RX Vega Series grafikus kártyák és a az AMD Radeon™ RX 590 grafikus kártya, ha a játék minimum követleményeinek ezek megfelelnek. Az AMD nem nyújt technikai vagy garanciális támogatást az AMD FidelityFX™ Super Resolution engedélyezéséhez más gyártók grafikus kártyáin. GD-187.
2. 2023 márciusától az AMD Radeon™ Super Resolution (RSR) kompatibilis az AMD Radeon™ RX 5000 sorozatú grafikus vezérlőkkel és az exklúzív teljes képernyős módot támogató játékokkal működik. Az AMD Adrenalin Edition 22.3.1 vegy újabb szoftvere szükséges. További információk:  www.amd.com/rsr. GD-197.
3. Az AMD intelligens technológiái, köztük az AMD SmartAccess Graphics, SmartAcess Storage, SmartAccess Video, SmartShift Eco és SmartShift Max OEM vagy fejlesztői engedélyezést igényelhetnek és csak bizonyos konfigurációkban érhetőek el. További AMD hardverek szükségesek. További információk: https://www.amd.com/en/graphics/amd-radeon-rx-laptops. GD-216.
4. DisplayPort™ 2.1 támogatás az AIB kártyák kialakításától függ.
© 2021 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Starfield, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax és a kapcsolatos logói, védjegyei vagy bejegyzett védjegyei a ZeniMax Media vállalatnak az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden más védjegy vagy kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.
Deathloop© 2021 ZeniMax Media Inc. Az Arkane Studios-szal közösen fejlesztett. A Deathloop, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax és a kapcsolódó logók a ZeniMax Media Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Minden jog fenntartva.
© 2023 Source Technology. A Recreate Games és a Party Animals a Source Technology, Inc. bejegyzett védjegyei vagy szolgáltatási védjegyei.
© 2023 Advanced Micro Devices, Inc. Minden jog fenntartva. Az AMD, az AMD Arrow logó, a Radeon, a FidelityFX, a FreeSync, az Infinity Cache, az RDNA és ezek kombinációi az Advanced Micro Devices, Inc. védjegyei. A HDMI, a HDMI logó és a High-Definition Multimedia Interface a HDMI Licensing, LLC védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. A Microsoft, a Windows és a DirectX a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt használt egyéb terméknevek azonosítási célokat szolgálnak, és a megfelelő tulajdonosok védjegyei lehetnek.

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.