Other headlines

Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Induljon el a megbízható multi-gigabites sebességek útján, és élvezze a zökkenőmentes 6 GHz-es Wi-Fi élményt az Ubiquiti U7 Pro hozzáférési ponttal.

Január 30, 2024

Induljon el a megbízható multi-gigabites sebességek útján, és élvezze a zökkenőmentes 6 GHz-es Wi-Fi élményt az Ubiquiti U7 Pro hozzáférési ponttal.

A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési pont, több térbeli adatfolyam és 6 GHz-es támogatással az interferenciamentes, igényes Wi-Fi megoldás érdekében, nagyméretű környezetekbe.

A várva várt Ubiquiti U7 Pro Access Point már elérhető az ASBIS kínálatában! A csúcstechnológiával épített U7 Pro a teljesítmény és a képességek új szintjét hozza el, hogy megfeleljen a modern, nagyméretű környezetek igényeinek.

Termékjellemzők

Wi-Fi 7 képességek: Az U7 Pro kihasználja a Wi-Fi 7 erejét, a 2,4, 5 és 6 GHz-es vezeték nélküli spektrumon páratlan sávszélességet biztosít, így ez az eddigi legnagyobb teljesítményű hozzáférési pont a Ubiquiti kínálatában.

Kiterjesztett frekvenciatámogatás: A 2.4, 5, és 6 GHz frekvenciák támogatásával az U7 Pro interferenciamentes, nagysebességű kapcsolattal biztosítja a Wi-Fi 7 eszközökkel történő kommunikációt.

300+ klien támogatása: Az U7 Pro képes kezelni a nagyméretű környezetek csatlakozási igényeit, egyszerre több mint 300 klienseszköz támogatásával.

5,7 Gbps maximális (elméleti) átviteli sebesség: Az U7 Pro akár 5,7 Gbps (elméleti) maximális átviteli sebességgel büszkélkedhet a 6 GHz-es spektrumban, így villámgyors adatátvitelt tesz lehetővé.

Friss design: Az U7 Pro az elődjéhez, az U6 Pro-hoz hasonló átmérő megtartása mellett 2,5 gigabites Ethernet-porttal rendelkezik a fokozott csatlakoztathatóság érdekében, ami a teljesítmény iránti elkötelezettségét tükrözi.

Az árakkal és a rendelkezésre állással kapcsolatos aktuális információkért forduljon ASBIS kapcsolattartójához!

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.